IraKa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Cerber']a to filmiki robione wspólnie przez Kasię i Olę http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/bydg-24-05-08/morelka-1_xvid.avi A w jakim programie to otworzyć??? Nie chce mi działać:placz: Quote
Kasia z Demonem Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 wix napisał(a):nie, cos jest uszkodzone - ania ich u siebie nie moze otworzyc, wysyla mi, ja sciagam z serwera i u mnie tez nie ida.. może trzeba zmienić format plików?? jeśli jest mov to może nie chcieć sie otworzyć Quote
PATIszon Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 IraKa napisał(a):A w jakim programie to otworzyć??? Nie chce mi działać:placz: Mnie sie w koncu otworzylo, ale trwalo to dosc dlugo. Quote
wix Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Kasia z Demonem napisał(a):może trzeba zmienić format plików?? jeśli jest mov to może nie chcieć sie otworzyć avi.. (plusdziesiecznakow) Quote
LALUNA Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 tamer napisał(a): odnośnie poprawiania slalomu kilka razy - LALUNA, wszyscy wiemy że pijesz do sytuacji Ewy i Bajki - uważam że Ewa zachowała się całkiem sensownie (po prawidłowym pokonaniu przeszkody przez psa zeszła z toru) - jeśli ktoś inny woli olać sprawę niezrobionego slalomu i biec dalej albo w ogóle zejść z toru bez poprawienia przeszkody - jego problem. tamer napisał(a):Jeśli pisząc swój komentarz nie miałaś na myśli tamtej sytuacji - sorry... Tak czy siak, uważam że każdy ma prawo poprawić przeszkodę, która mu nie wyszła - nawet jeśli poprawi ją 2 czy 3 razy. A ja ponieważ się jednak nie doczekałam sprostowania od Tamer, która dwukrotnie powołuje się na post, który nie należał do mnie, sama niestety musze sprostowac. Nie pisałam nic o slalomie i post na który sie powołuje Tamer, twierdząc ze to ja pisałam - NIE NALEZAŁ DO MNIE. Quote
sic! Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='wendka'] :diabloti::diabloti:znam tą łapę :)) Quote
Recommended Posts