Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aśka&Sandra napisał(a):
To zdjęcie jest poprostu boskie :loveu:

Mogę je zamieścić na (biednej ale jest) stronie Zafiry ? no i oczywiście powieszę na ścianie w domu ;)

Rauni napisał(a):
Moje zdjęcia można kopiować nie zmieniając ich i podając mi na priva link, gdzie.

:razz::razz::razz:

Posted

Rauni napisał(a):

I to jest chyba koniec, jeśli chodzi o zdjęcia z zawodów. Posiadam jeszcze z seminarium, w tym Redzika, ale obrabiać będę jutro.

Cierpliwie czekam :multi:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']
Cytat:
Napisał Aśka&Sandra
To zdjęcie jest poprostu boskie :loveu:

Mogę je zamieścić na (biednej ale jest) stronie Zafiry ? no i oczywiście powieszę na ścianie w domu ;-)

Cytat:
Napisał Rauni
Moje zdjęcia można kopiować nie zmieniając ich i podając mi na priva link, gdzie.

:razz::razz::razz:

No i wyszło na to, że nie umiem czytać ze zrozumieniem :oops:

Posted

PATIszon napisał(a):
Szczesliwi ci co ladne psy maja...moga sie cieszyc teraz ich zdjeciami.......

Trza było sobie pudla kupować i to czarnego w dodatku? :evil_lol: Następny musi być border...

Posted

FikuMiku: wielkie wielkie dzieki za Jinxowa! W ogole wszystkie swietne fotki Ci wyszly :loveu::loveu:

Junka, nie strzelaj focha, ja byc moze cus tam mam ale nie wiem ile :cool3: Nie mialam kiedy nawet w fotki zagladac. :cool3:

Posted

[quote name='yassue']Junka, spytaj czy ktos ma szarego krolika z zerowek to zaraz cos sie znajdzie :razz::diabloti:

O jaka mądrala sie znalazła :mad: No dobra będe cierpliwie czekała i obrabiała i wrzucała to co mam ja :)

Posted

[quote name='Magda i Saga']Czy mogę zdjęcia z banerami w tle dać sponsorowi?

Moje oczywiście TAK :) :) :)

Fiku Miku dziękuję za solidną porcję fotek :) Jest na co popatrzeć :loveu::loveu::loveu: I dziękuję za piękne Uniaczki :Rose: czy mogę je przekleić na bloga i fotobloga? :)