Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wix napisał(a):
dzis w small w lacznej: 1 Kimi, 2 Maszkin, 3 Maja Omnia Mea jesli dobrze uslyszalam, 4 Lilla :) dalej nie wiem niestety

Tak my dzisiaj również 4 i równiez poza pudłem ;p Ale jak na debiut jestem strasznie szczęśliwa !!!

Posted

Film mamy z czystego przebiegu agility0, z jumpingu niestety nie. I z dzisaj mamy nieczysty przebieg jumpingu, natomiast agility0 nie mamy.

Wstawiam fotki wyników z SA0 jeśli ktos by chciał zobaczyć ;)
Jumping Sobota
http://images24.fotosik.pl/220/89dcfe5abb8f508amed.jpg

Agility Sobota + Jumping+Agility Sobota
http://images28.fotosik.pl/219/bb546327948c5a3emed.jpg

Jumping Niedziela
http://images27.fotosik.pl/218/fff0d2770e1aa724med.jpg

Agility Niedziela + Jumping+Agility Niedziela
http://images32.fotosik.pl/264/2c6f3968864545b2med.jpg

I cuś jeszcze :D

Posted

Bylo super :) Gratulujemy wszystkim agilitowcom :cool3:
My bylysmy w roli widzów ;)
Doslownie kilka zdjec, bo na wiecej to juz brak siły dzisiaj ;)

Posted

To teraz my. Dla mnie znów kolejny powód do radości. W łacznej dis-y bo zawaliliśmy agility, ale w zerówkach w largach w sobotę 2 a w niedzielę 3 miejsce. Dodtkowo Vic cudnie robił zmiany za psem i ,został na starcie na waruj na ostatnim ,schranionym przeze mnie biegu,też mam kilka fot ale musze je wgrać. Dziekuje wszystkim organizatorom,a miejse na zawody cudne:loveu::loveu:
No i ta nie powtarzalna atmosfera.
P.S Tylko ta twarda gleba ,nie było jak upalikowac psów:mad:
Ale to taki mały szczególik
Gratulacje dla wszystkich i juz tęsknię za następnymi zawodami,zawsze mam taki nie dosyt jak wracam.

Posted

No to teraz my się spowiadamy :) W jumpingu w oba dni 3 :multi::multi::multi: W agility w piątek za bardzo ją wybiłam po kóladce i ją źle pokierowałam i była odmowa. Dzisiaj w agility się zdetkowałysmy bo głupia pańcia źle sie toru nauczyła (zapomniałam o jednej przeszkodzie) i jak już byłyśmy przy tej nieszczesnej przeszkodzie spanikowałam i źle jej pppokazałam. Ogolnie ciesze sie z mojej Juny bo prowadziła sie bardzo pięknie i byla tez dość szybciutka :) Cieszymy się z nagrodódek baaaaardzo :) Dziekujemy organizatorom i wogóle wszystkim tam obecnym za miłą atmosferke. Musze powiedzieć, że się jeszcze tak dobrze nie bawiłam choć to sa nasze drugie zawody w tyym roku i 3 w karierze :)

Tylko sie troche spieklam na twarzy wczoraj przez to zdradliwe słońce zza chmur :angryy:

Posted

My tez już w domku :) Zmęczone, ale szczęśliwe :)
Po pierwsze, to chylę czoła przed organizatorami. Naprawdę rewelacja, organizacja na wysokim poziomie, atmosfera wyśmienita, nagrody super :) Gratuluję mojej rodzimej sekcji takiej organizacji i zgrania.
Po drugie, rewelacyjny sędzia, ciągle uśmiechnięty i zadowolony, bardzo życzliwy i pomocny podczas seminarium.
Po trzecie, cieszę się, że tak dobrze nam poszło. Na 4 biegi tylko 1 odmowa, w klasyfikacji ogólnej zarówno za pierwszy, jak i za drugi dzień 2 miejsce i ocena doskonała :D
Po prostu SUPER!

Bardzo wszystkim dziękuje za życzliwe słowa. Trzymajcie kciuki za Kraków :)

Posted

PATIszon napisał(a):
ale szczesliwa, ze jednak zdecydowalam sie pojechac.

PATI
ja też jestem szczęśliwa, że zdecydowałaś się pojechać, bo gdyby nie Ty a przede wszystkim Pajo to bym się nie dowiedziała, że "ładną ma pani koszulkę" :diabloti::diabloti::diabloti: