AMIŚKA Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Zgłaszam sie na oba dni z dwoma jamniolami:cool1:, a gdzie odbedą sie zawody;);) Quote
dog_master Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Yeah! Jezeli mamie stan zdrowia pozwoli, to pojedzie[my]! :) jesli nie, to nadal negocjujemy, niech jak najwiecej ludzi z Trojmiasta jedzie ;p A niech tam, jezeli mamy dostac detki, to za cos ambitnego przynajmniej. Pudel w A1, a co tam :) Quote
stereo Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 My też zgłoszone :multi: Trzeba sprawdzić, czy Negra będzie kontynuować swój ładny styl biegania :evil_lol:No i ten sędzia :loveu: Quote
Junka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Mudik napisał(a):nikt?:roll: to Ula od aussików nie jedzie?:-o Ula nie ma transportu. Jak znajdzie to powiedziała, że pojedzie. Quote
Magda i Saga Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 AMIŚKA napisał(a):Zgłaszam sie na oba dni z dwoma jamniolami:cool1:, a gdzie odbedą sie zawody;);) Amiśka twoje zgłoszenie nie dotarło. Wślij je proszę jeszcze raz. Dziękuje wszystkim za zgłoszenia. Zrobiło sie całkiem przyzwoicie :-) Pamiętajcie o wpłacie na konto i zabraniu ze sobą dowodu wpłaty. Prosze o informacje, jeśli ktoś zmienił klase lub cieczka itd..., bo chciałabym to uwazględnić na listach startowych. Zawodnikom mniej doświadczonym przypominam o zabraniu książeczek zdrowia psa i książeczek startowych. Zawody będą na czworoboku ujeżdżeniowym koło Kumerówki, tam gdzie były nasze drugie wrześniowe zawody w zeszłym roku. Mniej więcej w tym miejscu, gdzie był zaplanowany parking na Mistrzostwach Polski. Będzie woda dla psów i jeziorko do przekompania. Jedzenie to tylko w Kumerówce i w pobliskim barze (kilkaset metrów) Dojazd od Bydgoszczy: należy się kierowac przez miasto na Gdańsk, powinniście wyjechac na ul. Armii Krajowej (dwupasmówka od wiaduktu przez las), jedziecie az do świateł i skręcacie w lewo w ul. Zamczysko mijacie ogródki działkowe, przecinacie ul. Gdańska i na wprost wjeżdżacie obok karczmy Soplica i dalej Hotelu Pałac, na parking koło zawodów (będzie płatny, ale niedużo). Po lewej w dole na padoku zobaczycie czworobok zawodów. Osoby, które mieszkać będą w Joli lub w Centrum Edukacji Ekologicznej do miejsca zamieszkania pojadą ok 1 km dalej prosto. Dostaniecie przepustki. Dojazd do CEE jest łatwy, żeby podjechać do Joli to trzeba być odważnym kierowcą. W Joli jeszcze znajdą się miejsca dla chętnych, piszcie pw Quote
sic! Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Magda i Saga']Termin teoretycznie minął, ale do jutra jeszcze mogę poczekać, więc jak ktoś chce jeszcze to do jutra ostatnia szansa. JAK TO MINĄŁ???] przeca tu: http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/php/imprezy.php?id=10 jest napisane: 2008-05-15 ????? MAGDA??? to chyba dość istotna rozbiezność??? Quote
Mokka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Znam jeszcze paru takich, którzy czekają do 15-tego :evil_lol: Quote
sic! Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Mokka napisał(a):Znam jeszcze paru takich, którzy czekają do 15-tego :evil_lol: Nie ma to jak być przesądnym hehehe:diabloti: Quote
sic! Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Magda i Saga napisał(a):no i sama się jeszcze nie zgłosiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: donoszę uprzejmie, że skoro tak, to ja się zgłoszę 15, gdyż mam taki przesąd :)) Quote
Magda i Saga Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Ja to zawsze cos naknocę. Niech juz będzie ten 15-ty. Matko Jedyna ja to się zawsze stresuje ze będzie albo za mało, albo za dużo, no i sama się jeszcze nie zgłosiłam Quote
sic! Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Magda i Saga napisał(a):Pamiętaj: Ostatni będą pierwszymi.....na liście startowej:diabloti: :diabloti::diabloti::mad::mad: pamiętam!! tak pamiętam, że nawet szybciej niż Magda napisała :) Cuda dziwy hehe Quote
Magda i Saga Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Pamiętaj: Ostatni będą pierwszymi.....na liście startowej:diabloti: Quote
LALUNA Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Magda i Saga napisał(a):Matko Jedyna ja to się zawsze stresuje ze będzie albo za mało, albo za dużo, no i sama się jeszcze nie zgłosiłam To masz szczęście, ze do 15, bo byś się mogła nie załapać na własne zawody :evil_lol: Quote
AMIŚKA Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Moje zgłoszenie niedotarło, bo nie mam nr legitymacji:angryy: nawet nie wiem gdzie jest:angryy: nigdy nie była mnie do niczego potrzebna!!! czekam ] aż jutro otworza oddział i pójde po nową, opłacone skladki mam dawno, mam kwita, ale legitymacji nie mam:roll: Quote
wendka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Amiska, a nie masz ksiazeczki? Tam powinien byc nr leg. Quote
AMIŚKA Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 mam nr książeczki i z tyłu potwierdzenie opłaty skladki członkowskiej ale nr legitymacji nie mam:shake: jest rubryk nr legitymacji, ale u mnie pusta:roll: Jutro załatwię i wysle zgłoszenia:razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Kinga z Dinem w SA 0 jest na liście, a napisała tutaj : taura1 napisał(a):Łeee już sie czaiłam na garnki, a tu klops. Nas nie będzie. Dino nie zdąży sie wykurować, a ja 20 wyjeżdzam. :roll: Pozdrawiamy! ;) Quote
Magda i Saga Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Ja nie mam mozliwości modyfikowania tej listy startowej w necie, ale zapisuję sobie i na liście startowej uwzglednię. Dzięki za przypomnienie Quote
AMIŚKA Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Magda i Saga napisał(a):Ja nie mam mozliwości modyfikowania tej listy startowej w necie, ale zapisuję sobie i na liście startowej uwzglednię. Dzięki za przypomnienie Juz mamy leg. i wpisałyśmy sie:p:p startuja dwie jamnisie:p:p:p a trzecia ta najmłodsza ;) jeszcze za młoda:lol: Quote
dog_master Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Sorry, ze sie wtracam, ale... Sasanka jest w Large... ;) Quote
AMIŚKA Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 dog_master napisał(a):Sorry, ze sie wtracam, ale... Sasanka jest w Large... ;) Nie przepraszaj:lol: dobrze ze zwrócilas uwagę;) bardzo dziekuję:lol: juz zapisałam ja do smalików;) i poproszę żeby skreślono ja z largów;) to wszystko przez emocje:lol::lol: jade ze SZCZECINA sama:lol: Quote
Magda i Saga Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Jest jeszcze zawodniczka ze Szczecina w kategorii L - Natalia Quote
AMIŚKA Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Magda i Saga napisał(a):Jest jeszcze zawodniczka ze Szczecina w kategorii L - Natalia O to fajnie;) Pisząc że jadę sama mialam na mysli to że z mojego klubu HOP nikt nie jedzie:razz: Quote
joanika Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Mam pytanie: Czy jako widz można przyjść na zawody z psem (będzie cały czas na rękach)? I jakieś bileciki będą? Pytam bo nie wiem jak byo podczas poprzednich zawodów. Quote
Magda i Saga Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Zawody sa w Myślęcinku, tam każdy może wejsć z psem, biletów nie będzie Quote
Recommended Posts