Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ocelot napisał(a):
Agnieszka, wiesz, że skoczek to mój pupil, ale mama szczeniaków to sprawa chyba pilniejsza. Za trzy miesiące będą nowe jeśli jej nie zabierzemy.:-(:-(:-(

A jak uzbieramy na deski, choć na trochę - to zrobimy bazarki na Skoczka i wtedy może go wyślemy do jakiegoś hoteliku? Co Ty na to?
Obecne fanty na dechy, a jak coś nowego pozyskamy to na Skoczka;)

OK Aniu, zgadzam się z tobą.

Ja za to deklaruję, że w piątek zrobię aukcję allegro z piłką siatkarzy.

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Zatem Skoczka podniosę. Jesli macie jakies konto do wpłat, chetnie się dołoże, poproszę o konto na pw

Myszko a chcesz się dorzucić na deski czy na Skoczka? On jeszcze musi trochę poczekać, bo się pogubimy.

Posted
Posted

Milciu dziękuję Ci za ogłoszenia;););)

Kochani bardzo proszę trzymajcie kciuki.
W sprawie Skoczka był dzisiaj tel., oby to było to, oby;)

A ja nie miałam w połowie miesiąca czasu, żeby następnego psiaka wysłać do Mojego Psa. w piątek wyślę maila i mam nadzieję, że nie jest za późno na umieszczenie jakiejś biedy w czerwcowym numerze.

Posted

No to mam nowinę - Skoczek w nowym domu, nie w tym co wczoraj był telefon, ale podobno w bardzo dobrym.

Przyjechali ludzie - starsze małżeństwo z Opoczna po Szczeniaka, ale kierownik przekonał ich do Skoczka. Podobno bardzo sympatyczni;)

Posted

agatkia napisał(a):
:multi: nie wierze!!!!! Matko, jak sie cieszę :) A czy jest szansa na jakieś wieści z nowego domku?
Mam nadzieje, ze bedzie szczęsliwy!!!

Niestety nie bardzo, jeśli to jest adopcja schroniskowa, nie przez nas to nie mamy wglądu w dane osobowe, ale ufam osądowi kierownika.
On mówi kiedy nie bardzo jest przekonany do adopcji, a tu sam zachęcał do Skoczka, a wiedział, że to mój pupil;)

Posted

Kurcze, to wielka szkoda. Myślałam, że nowy dom- przynajmniej na poczatku jest w jakimś stopniu kontrolowany. A okazuje sie, ze nie wiadomo, czy schronisko wydaje psa w rece nowej rodziny, kochajacej, dobrej, czy też w rece kata... albo czy pies za chwile znowu nie wyląduje na ulicy, bez szans na przeżycie. Przepraszam za te smutną refleksje- Oczywiscie wierze, ze Skoczek tafił fantastycznie!!! Po prostu nigdy nie miałam psa ze schroniska ( ale to sie zmieni w niedlugim czasie mam nadzieje :cool1:) i mialam inne wyobrazenia na ten temat...

No, i nie ukrywam, ze choć pomóc Skoczkowi nie mogłam, to codziennie obserwowałam jego wątek i.... będę tęsknić za wiadomościami nim :oops:
a w szczególności teraz, majac swiadomośc, że mogły by być to super optymistyczne wieści :)

Posted

No tak jest w schroniskach, nie ma ludzi, nie ma czasu na sprawdzanie domku, z drugiej strony przy przepełnieniu każdego praktycznie wita się z otwartymi ramionami. Miejmy nadzieję, że z czasem się to zmieni.

Skoczek ma czipa, więc teoretycznie zawsze jest do udowodnienia gdyby mu się coś stało.

Ale wierzymy, że to dobry domek;););)

ja to się do niego bardzo przywiązałam, towarzyszył mi przy każdej wizycie w schronisku, od pierwszego razu.

Posted

No, własnie. Najtrudniej jest pewnie Tobie, bo przecież co innego wirtualne obcowanie z psem (jakkolwiek to durnie brzmi) a co innego namacalny z nim kontakt.
Nie martwmy sie na zapas!! Po psa przyszło starsze malzenstwo- tacy ludzie na pewno wiedzą co robią, na pewno beda mieli dla Skoczka duzo czasu. Poza tym tak jak pisalas, po tylu latach pracy w schronisku intuicja Pana Kierownika moze okazac sie niezawodna!!!

Niesamowite. Czy to mozliwe, ze Skoczek zamiast patrzec zza krat grzeje d...cie we WŁASNYM DOMU??:cool3:

Posted

ZUZANNA11 napisał(a):
Matko Boska ! Skoczek ma dom ? :o

Ma, a w ostatnim czasie, czyli wczoraj jeszcze miał jednego chętnego;)
Także kochana i na Mikrusa przyjdzie pora;)

Posted

milcia17 napisał(a):
To mam skasować ogłoszenia o ile się da??
Juuuuuuuuupiiiiiiii :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu:

Kasuj;););)