mysza 1 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ja moge dołożyc się do DT płatnego lub hotelu, tylko tyle mogę:shake: Quote
GrubbaRybba Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Skoczuś, cięgle mam nadzieję, że zdążymy cię uratować, zanim umrzesz z tęsknoty. Choć ta nadzieja z każdym dniem blednie. Quote
mysza 1 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Nie mam pojęcia o żadnym DT niestety, chyba, że Nasza Szkapa pod Krakowem ale o nich źle piszą niektórzy, nie chcę sie zagłębiać w to... Quote
agatkia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Zuzanno, kibicujemy tym samym psiakom :) Mało się udzielam na forum, ale historię skoczka i Trixie mam w zakłądakach- to moi faworyci. Czy wiadomo, jaka przeszłosc miał skoczek? I czy nadaje sie do domu z dzećmi? Na pierwszą, maleńki (na zdjeciach wygląda conajmniej na średniaka) Quote
GrubbaRybba Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 agatkia napisał(a):Zuzanno, kibicujemy tym samym psiakom :) Mało się udzielam na forum, ale historię skoczka i Trixie mam w zakłądakach- to moi faworyci. Czy wiadomo, jaka przeszłosc miał skoczek? I czy nadaje sie do domu z dzećmi? Na pierwszą, maleńki (na zdjeciach wygląda conajmniej na średniaka) Nic nie wiemy o jego przeszłości. Gdy przyszłyśmy do schroniska w grudniu, Skoczek już tam był. Jest łagodny, choć gdy psy wskakiwały mu na głowę, ustawiał je. Do ludzi jest bardzo miły i kontaktowy. Myślę, że do dzieci też. To bardzo energiczny pies, skoczny, wymagający wiele ruchu i długich spacerków. Typowy terier. Tylko teraz nie skacze i nie cieszy się. Leży na budzie i coraz bardziej popada w depresję. Quote
ocelot Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 agatkia napisał(a):Zuzanno, kibicujemy tym samym psiakom :) Mało się udzielam na forum, ale historię skoczka i Trixie mam w zakłądakach- to moi faworyci. Czy wiadomo, jaka przeszłosc miał skoczek? I czy nadaje sie do domu z dzećmi? Na pierwszą, maleńki (na zdjeciach wygląda conajmniej na średniaka) Skoczek do schroniska trafił około listopada, grudnia zeszłego roku. To młody psiak ma rok - 1,5. Nie jest duży, może sprawia takie wrażenie, sięga powyżej kolana, ale niewiel, jest chudziutki, ale taka jego uroda. Kocha bardzo ludzi, myślę, że dzieci kochałby tym bardziej, zwłaszcza, że to bardzo ruchliwy psiak. Ciągle w ruchu, ciągle skacze. Właściwie ostatnio to nie i to mnie martwi, przedtem to między prętami wychodził do człowieka, teraz nawet nie podchodzi do człowieka. On przestał wierzyć, przestał czekać. skoczek dwa razy uciekł ze schroniska, potrafił znaleźć każdą szparę, wspiąć się po siatce. Już teraz nie próbuje. Skoczek to mój faworyt, od pierwszego pobytu w schronisku go pamiętam i widzę jak się zmienił. I nie potrafię mu pomóc.:-( Quote
agatkia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Dziękuję :( chociaż historia smutna :( pamiętam o nim cały czas, wierze, ze znajdzie kochający dom, będę pytać i szukać Quote
mysza 1 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 ocelot napisał(a):czy ktoś Ci pomoże?:shake: Skoczku, musisz znaleźć swoj domek szybko! Quote
lothia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 dodałam w ogłoszeniu że zaczyna popadac w depresje może ktos szybciej zwróci na niego uwagę Quote
ocelot Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 lothia napisał(a):dodałam w ogłoszeniu że zaczyna popadac w depresje może ktos szybciej zwróci na niego uwagę Dzięki lothia Quote
GrubbaRybba Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Jak tam wieści ze schronu? Czy Skoczek nadal czeka? Czy jest smutny? Jak się czuje? Quote
ocelot Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Nie bylam teraz w schronisku, jak mi się uda to wpadnę w piątek na sekund 5. Jeśli nie to w poniedziałek. Skoczek niech ktoś w końcu Cię dostrzeże. Quote
GrubbaRybba Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Na szczeniakach w Teofilowa ktoś proponował domek tymczasowy płatny. Może byśmy tam Skoczka wysłali? Zresztą sama nie wiem, czy lepiej mamę szczeniąt, która żyje na ulicy, czy Skoczka... Quote
ocelot Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Agnieszka, wiesz, że skoczek to mój pupil, ale mama szczeniaków to sprawa chyba pilniejsza. Za trzy miesiące będą nowe jeśli jej nie zabierzemy.:-(:-(:-( A jak uzbieramy na deski, choć na trochę - to zrobimy bazarki na Skoczka i wtedy może go wyślemy do jakiegoś hoteliku? Co Ty na to? Obecne fanty na dechy, a jak coś nowego pozyskamy to na Skoczka;) Quote
Recommended Posts