Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu, czy możesz zmienić post 1 na taki:

[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=5]SKOCZEK - młody, energiczny pies w typie teriera.

WYGLĄD: Jest mały do kolana, chudy, rudy, szorstkowłosy... Taki zwyczajny, a jednak.

CHARAKTER: Ten pies sięga do kolana, a potrafi przeskoczyć dwumetrowy mur. Poznałam go w grudniu. Siedział w boksie, a wyjście na wybieg zastawione było ogromnym kamieniem. Dlaczego? A no dlatego, że Skoczuś znajdzie każdą dziurę,
[/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium]by uciec[/FONT][FONT=Franklin Gothic Medium]... za człowiekiem, do człowieka. By wydostać się ze schroniska. To pies kochający ludzi całym, psim sercem, gdy widzi ludzi to chce wyjść do nich między prętami krat, skacze, biega, piszczy, liże. On nie może żyć bez człowieka.

ZABIEGI: Skoczek jest wykastrowany, zaczipowany i zaszczepiony.

Pies
[/FONT][FONT=Franklin Gothic Medium] przebywa w schronisku w Tomaszowie Maz.

[/FONT]

Posted

Niestety. Jeden mail na początku marca, odpisałam i cisza. Ale ja cały czas wierzę. On dopiero miesiąc z kawałkiem jest ogłaszany.
Marzą mi sie dobre domki dla niego i Sary.

Posted

Aniu, nie znasz kogoś z okolic Wrocławia, kto mógłbu pomóc Ulv, padł jej komp i odkurzacz...? Dziewczyna ma na utrzymaniu kilkanaście zwierząt, od psów po gołębie, i sama napewno nie wygospodaruje kasy na nowy sprzęt...:-(