Rybc!a Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 zdrojka napisał(a):To zdjęcie pewnie z samochodu...? Tak ;) Quote
zdrojka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Jest śliczna. Czy wieści dalsze będą tu, czy na wątku hop! z Lulu, Niką i Gabiszonem? Quote
Rybc!a Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 zdrojka napisał(a):Jest śliczna. Czy wieści dalsze będą tu, czy na wątku hop! z Lulu, Niką i Gabiszonem? Wydaje mi się, że tu. Quote
iwop Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Bardzo proszę o podnoszenie bazarku. Jutro wystawię więcej... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9662683#post9662683 Quote
enia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Dobrze, że Joko chociaż zdrowa bo jej kumpela niedoli Nutka przeziębiona i na antybiotykach......:roll: Quote
iwop Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Zapraszam na bazarek. Dzisiaj wieczorem wstawię nowe rzeczy... Quote
Rybc!a Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 enia napisał(a):Dobrze, że Joko chociaż zdrowa bo jej kumpela niedoli Nutka przeziębiona i na antybiotykach......:roll: Biedne maleństwo. :-( Quote
hop! Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='iwop']Bardzo proszę o podnoszenie bazarku. Jutro wystawię więcej... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9662683#post9662683 Iwop, dziękuję Ci bardzo za założenie bazarku między innymi dla Joko. Myślę, że dochód z bazarku powinnaś przeznaczyć dla innego zwierzaka. :-) Quote
hop! Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Hmm... Nie ma się co oszukiwać - Joko zostaje u mnie na zawsze. ;) Quote
hop! Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='zdrojka']Jest śliczna. Czy wieści dalsze będą tu, czy na wątku hop! z Lulu, Niką i Gabiszonem? Zdrojka, trafne pytanie. ;) Dalsze wieści o Joko będą na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76275 Quote
tamb Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Julitko dla Yoko to super ale zablokujesz sie jak ja.:shake: Quote
madzia828 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Joko zostaje:-o no to super wieści:multi: Quote
GrubbaRybba Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Cudne wieści. :multi::multi::multi::multi: Obejrzałam wątek hop, zdjęcia wspaniałe. Jokusia taka szczęśliwa. :loveu: Quote
enia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ale numer! Hop czy Ty mieszkasz w bloku? niezle stadko...... gratuluję!:lol: Nutka też ma dom dzięki Itske;) Quote
hop! Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Stadko zgodne, ale w żadnym wypadku nie może się już powiększyć. :lol: Bardzo proszę o wpłaty za transport Nutki (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107102) i Joko z Elbląga do Warszawy, który zorganizowała Rybc!a. Do spłaty pozostało 75 zł. Niestety, nie mogę się dorzucić, bo mam wydatki związane z Joko i Niką. Quote
enia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ja też mam Nutke na leczeniu, bierze antybiotyk i wizyty też kosztują niemalo, przed nami odrobaczanie, z Nutką musze cale swoje stado odrobaczyć tak wet stwierdzil.:shake: przykro mi nie mogę sie tym razem dolożyć oprócz udzialu w Waszym bazarku. Quote
hop! Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Rybc!a, Twój tato powiadomił mnie, że pomyłkowo wydano w schronisku złe zaświadczenie. Podobno kierowniczka ma mi wysłać to dobre. Czy możesz tego dopilnować? Quote
hop! Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Rybc!a, nie raczysz nawet odpowiedzieć. Cóż... :roll: Tytuł wątku i dział można już zmienić. Chyba, że uważasz, że Joko nie powinna u mnie zostać i chcesz jej szukać innego domu. Quote
Rybc!a Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Hop!, jak widzisz to ty jesteś 1 postem w tym wątku i szukając go w założonych przeze mnie niestety nie udało się ! Kartkę chyba dostałaś, kierowniczka powinna wysłać? Ja też proszę o pomoc w spłaceniu długu.. Quote
hop! Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='Rybc!a']Hop!, jak widzisz to ty jesteś 1 postem w tym wątku i szukając go w założonych przeze mnie niestety nie udało się ! Kartkę chyba dostałaś, kierowniczka powinna wysłać? Ja też proszę o pomoc w spłaceniu długu.. Nie wiem jak to się stało, że mój post jest pierwszy... Nie mogę go usunąć. Nie wiem też w jaki sposób pojawił się tam tytuł - nie edytowałam mojego postu. Dokumenty dostałam - przecież pisałam o tym 17.03 na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76275&page=37 i nawet się do tego ustosunkowałaś. Rybc!a, poproś moderatora o usunięcie mojego postu. Quote
hop! Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Rybc!a, mój post nadal jest tam, gdzie był, a ja zmieniłam tytuł wątku. :eviltong: Joko - brzydula... Quote
tamb Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Przyznaj się, przestała Ci się podobać.:evil_lol::eviltong::diabloti: Quote
hop! Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='tamb']Przyznaj się, przestała Ci się podobać.:evil_lol::eviltong::diabloti:[/quote] Ona mi się nigdy nie podobała. :eviltong: Po prostu przyzwyczaiłam się do jej brzydoty. Nie jej wina, że taka z niej brzydula... Kto by taką chciał? ;) Na dodatek nieokrzesana, niewychowana, psotna, tchórzliwa... Dewastuje mi mieszkanie, niszczy przedmioty, zalewa parkiet i nie tylko, a jej fantazyjnie ukształtowane balasy znajduję nawet w moim łóżku. Zgroza! Jak ja to wszystko znoszę? Padłam ofiarą... miłości...chyba? ;) Quote
Recommended Posts