Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też mam Nutke na leczeniu, bierze antybiotyk i wizyty też kosztują niemalo, przed nami odrobaczanie, z Nutką musze cale swoje stado odrobaczyć tak wet stwierdzil.:shake:
przykro mi nie mogę sie tym razem dolożyć oprócz udzialu w Waszym bazarku.

Posted

Rybc!a, Twój tato powiadomił mnie, że pomyłkowo wydano w schronisku złe zaświadczenie. Podobno kierowniczka ma mi wysłać to dobre. Czy możesz tego dopilnować?

Posted

Rybc!a, nie raczysz nawet odpowiedzieć. Cóż... :roll:
Tytuł wątku i dział można już zmienić. Chyba, że uważasz, że Joko nie powinna u mnie zostać i chcesz jej szukać innego domu.

Posted

Hop!, jak widzisz to ty jesteś 1 postem w tym wątku i szukając go w założonych przeze mnie niestety nie udało się !

Kartkę chyba dostałaś, kierowniczka powinna wysłać?

Ja też proszę o pomoc w spłaceniu długu..

Posted

[quote name='Rybc!a']Hop!, jak widzisz to ty jesteś 1 postem w tym wątku i szukając go w założonych przeze mnie niestety nie udało się !

Kartkę chyba dostałaś, kierowniczka powinna wysłać?

Ja też proszę o pomoc w spłaceniu długu..
Nie wiem jak to się stało, że mój post jest pierwszy... Nie mogę go usunąć. Nie wiem też w jaki sposób pojawił się tam tytuł - nie edytowałam mojego postu.
Dokumenty dostałam - przecież pisałam o tym 17.03 na wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76275&page=37 i nawet się do tego ustosunkowałaś.
Rybc!a, poproś moderatora o usunięcie mojego postu.

Posted

[quote name='tamb']Przyznaj się, przestała Ci się podobać.:evil_lol::eviltong::diabloti:[/quote]
Ona mi się nigdy nie podobała. :eviltong:
Po prostu przyzwyczaiłam się do jej brzydoty. Nie jej wina, że taka z niej brzydula... Kto by taką chciał? ;)
Na dodatek nieokrzesana, niewychowana, psotna, tchórzliwa... Dewastuje mi mieszkanie, niszczy przedmioty, zalewa parkiet i nie tylko, a jej fantazyjnie ukształtowane balasy znajduję nawet w moim łóżku. Zgroza! Jak ja to wszystko znoszę? Padłam ofiarą... miłości...chyba? ;)