evita. Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Zamieściłam prośbę o pomoc w transporcie na miau: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2896490#2896490 P.S. 300 zł to bardzo dużo :shake: Trzeba pokombinować jakoś z tym transportem... Quote
Edi100 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Czyli DT jest, jesli dobrze zrozumiałam? Kuchnia, jesli tak to szkoda każdego dnia By mała w schronie siedziała:placz: Transporcie wyczaruj się! Quote
evita. Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Koniecznie w tytule wątku trzeba napisać o tym transporcie. Quote
iwop Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 jak bedzie trzeba to ja się dokładam do transportu! Quote
Rybc!a Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Słuchajcie, transport zawsze jest, bo my wozimy psy, ale to jest wydatek 300zł. Jutrzejszy dzień odpada, ale piątek nam pasuje. Quote
iwop Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 No więc na czyje konto trzeba wpłacac na ten transport? Quote
Rybc!a Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Iwop, wysyłam PW :) Pasuje wam piątek? A czy mógłby ktoś po Joko i Nutkę podjechać do Łomianek? Quote
iwop Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Rybca właciłam przez intelligo 50 zł. Do piątku dojdzie... Quote
fizia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 O rany - to sporo... Kochane z moimi finansami w tym miesiący krucho...nie wiem czy będe mogła pomóc... Quote
iwop Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ja na razie więcej nie dam rady... Musiałam wpłacić na transport Lusi z Końskich:oops: Quote
iwop Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ja moge zrobic bazarek ale to potrwa przeciez a kasa potrzebna jest już...:shake: Quote
evita. Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 250 zł to kupa kasy- właściwe to koszt sterylki 1 suni. Może spróbujemy pokombinować jakoś inaczej z transportem, a jak nie da rady to wtedy może zrobimy tą zrzutkę. Ryciu- czy mogłabyś napisać w tytule że transport Elbląg- Warszawa pilnie poszukiwany ?.A nóż ktoś przeczyta i pomoże ? Quote
Rybc!a Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 evita. napisał(a):250 zł to kupa kasy- właściwe to koszt sterylki 1 suni. Może spróbujemy pokombinować jakoś inaczej z transportem, a jak nie da rady to wtedy może zrobimy tą zrzutkę. Ryciu- czy mogłabyś napisać w tytule że transport Elbląg- Warszawa pilnie poszukiwany ?.A nóż ktoś przeczyta i pomoże ? Evita, zanim taki transport się wykombinuje, może minąć kupa czasu, z tego co się dowiedziałam darmowy transport będzie organizowany dopiero pod koniec miesiąca.. Ja już mam 50zł, brakuje 250zł.. Quote
enia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Czy jutrzejszy termin aktualny Rybcia? bo musze sie zorganizować , pracuje do 16 , no ale może jakoś wcześniej mi sie uda z godzinke........ Quote
GrubbaRybba Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Cudownie, że znalazł się DT. Żałuję ogromnie, że jestem bez kasy i nie mogę dorzucić do transportu. :( W tym miesiącu wysyłaliśmy sunie z Tomaszowa do Szczecina. To mnie zjadło finansowo. Joko, powodzenia. Ciotki, trzymam kciuki, że się uda. Quote
enia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 hop! napisał(a):Uff... Nareszcie dogo działa. Jestem umówiona na jutro z enia. zgadza sie, czekamy teraz. Quote
enia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 wieści od Rybci- małe właśnie zapakowane do samochodu i jadą do Wawy, Joko przestarszona leży, a mała Nutka skacze z radości i piszczy , na odchodne pogryzły ją psy w boksie przy wyciaganiu.......ale ponoć niegroźnie. :shake:Nucia jest straaaasznie chudziuteńka. W każdym razie jadą do nas- Hop! słyszysz?????:lol: Quote
hop! Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 enia napisał(a):wieści od Rybci- małe właśnie zapakowane do samochodu i jadą do Wawy, Joko przestarszona leży, a mała Nutka skacze z radości i piszczy , na odchodne pogryzły ją psy w boksie przy wyciaganiu.......ale ponoć niegroźnie. :shake:Nucia jest straaaasznie chudziuteńka. W każdym razie jadą do nas- Hop! słyszysz?????:lol: Słyszałam, bo Rybc!a do mnie dzwoniła. :eviltong: :lol: Quote
madzia828 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 no to szerokiej drogi;) czekamy na dalsze wieści:razz: Quote
Recommended Posts