Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli DT jest, jesli dobrze zrozumiałam?
Kuchnia, jesli tak to szkoda każdego dnia By mała w schronie siedziała:placz:
Transporcie wyczaruj się!

Posted

250 zł to kupa kasy- właściwe to koszt sterylki 1 suni. Może spróbujemy pokombinować jakoś inaczej z transportem, a jak nie da rady to wtedy może zrobimy tą zrzutkę. Ryciu- czy mogłabyś napisać w tytule że transport Elbląg- Warszawa pilnie poszukiwany ?.A nóż ktoś przeczyta i pomoże ?

Posted

evita. napisał(a):
250 zł to kupa kasy- właściwe to koszt sterylki 1 suni. Może spróbujemy pokombinować jakoś inaczej z transportem, a jak nie da rady to wtedy może zrobimy tą zrzutkę. Ryciu- czy mogłabyś napisać w tytule że transport Elbląg- Warszawa pilnie poszukiwany ?.A nóż ktoś przeczyta i pomoże ?

Evita, zanim taki transport się wykombinuje, może minąć kupa czasu, z tego co się dowiedziałam darmowy transport będzie organizowany dopiero pod koniec miesiąca..
Ja już mam 50zł, brakuje 250zł..

Posted

Czy jutrzejszy termin aktualny Rybcia? bo musze sie zorganizować , pracuje do 16 , no ale może jakoś wcześniej mi sie uda z godzinke........

Posted

Cudownie, że znalazł się DT. Żałuję ogromnie, że jestem bez kasy i nie mogę dorzucić do transportu. :( W tym miesiącu wysyłaliśmy sunie z Tomaszowa do Szczecina. To mnie zjadło finansowo.

Joko, powodzenia. Ciotki, trzymam kciuki, że się uda.

Posted

wieści od Rybci- małe właśnie zapakowane do samochodu i jadą do Wawy, Joko przestarszona leży, a mała Nutka skacze z radości i piszczy , na odchodne pogryzły ją psy w boksie przy wyciaganiu.......ale ponoć niegroźnie. :shake:Nucia jest straaaasznie chudziuteńka.
W każdym razie jadą do nas- Hop! słyszysz?????:lol:

Posted

enia napisał(a):
wieści od Rybci- małe właśnie zapakowane do samochodu i jadą do Wawy, Joko przestarszona leży, a mała Nutka skacze z radości i piszczy , na odchodne pogryzły ją psy w boksie przy wyciaganiu.......ale ponoć niegroźnie. :shake:Nucia jest straaaasznie chudziuteńka.
W każdym razie jadą do nas- Hop! słyszysz?????:lol:

Słyszałam, bo Rybc!a do mnie dzwoniła. :eviltong: :lol: