Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Edi100 napisał(a):
Czy Ona jest taka mokra?:(
Cioteczka enia cud kobieta:)

Niestety tak. Nie wyobrażam sobie, jak te małe, czekoladowe ciałko musi marznąć.

Posted

boże... co tu robić...?:shake:
Ja jej na tymczas niestety teraz wziąźć nie mogę... Błagam niech ktos sie zlituje... Będę pomagac finansowo!

Posted

Rybciu moze zmień tytuł na bardziej drastyczny przecież Joko tam zamarznie!!!! ma mokre włoski a teraz jest minusowa temp. i śnieg....:-(
za chwile bedzie chora o ile juz nie jest:shake:
kto da tymczas temu dzieciakowi?????????

Posted

[quote name='iwop']błagam O Tymczas Dla Joko! Deklaruję Stała Pomoc Finansową!
Iwop co to oznacza, bo mysle o kimś , ale musze znać konkrety, napisz proszę.

Posted

no ja myslalam o kimś ale bez pomocy finansowej ten tymczas nie byłby mozliwy , tylko o to mi chodziło iwop. Ale teraz już można sie cieszyć bo hop bierze malutką!

Posted

Jeśli Itske będzie jechać w najbliższym czasie do Wawy, to z pewnością zabierze i Joko i Nutkę, a jeśli nie: będzie trzeba zbierać 300zł na transport.. :(

Posted

Rybc!u ja pisałam ostatnio do Itske w sprawie tej małej, bezdomnej suni z okolic Warszawy i dostałam taka odpowiedź

"Witam
Mój TZ bedzie jechał z Warszawy do Gdańska najwcześniej 14 lub 15 marca, ale może się zdarzyć, że będzie bedzie wracał do domu dopiero na święta czyli 21, jeśli sunia może poczekać do tego terminu to poproszę go, aby ją zabrał."

Posted

Rybc!a napisał(a):
Jeśli Itske będzie jechać w najbliższym czasie do Wawy, to z pewnością zabierze i Joko i Nutkę, a jeśli nie: będzie trzeba zbierać 300zł na transport.. :(

Spora kwota - sterylka jednej suni,
Rybcia może zmień tytuł co? transport itp.
a na transportowym oglosiłaś? i u kociarzy?
a może jakiś student pkp by sie przejechał? Nutke do kociego kontenerka można......Jokusie na smyczy.....