Edi100 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Czy Ona jest taka mokra?:( Cioteczka enia cud kobieta:) Quote
Rybc!a Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Edi100 napisał(a):Czy Ona jest taka mokra?:( Cioteczka enia cud kobieta:) Niestety tak. Nie wyobrażam sobie, jak te małe, czekoladowe ciałko musi marznąć. Quote
iwop Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 boże... co tu robić...?:shake: Ja jej na tymczas niestety teraz wziąźć nie mogę... Błagam niech ktos sie zlituje... Będę pomagac finansowo! Quote
enia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Rybciu moze zmień tytuł na bardziej drastyczny przecież Joko tam zamarznie!!!! ma mokre włoski a teraz jest minusowa temp. i śnieg....:-( za chwile bedzie chora o ile juz nie jest:shake: kto da tymczas temu dzieciakowi????????? Quote
iwop Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 błagam O Tymczas Dla Joko! Deklaruję Stała Pomoc Finansową! Quote
enia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Kto może mi podać tel do Rybci??????? pilnie! ok znalazłam... Quote
fizia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Jejku jaka Ona zmoknięta... W Krakowie dzisiaj pada śnieg.... Quote
iwop Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Nie moge jej dac teraz tymczasu i to mnie dobija....:-( Quote
iwop Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ryb!ca wysłałam do ciebie priva i bardzo prosze o odpowiedź:oops: Quote
Charly Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 sliczna, zeby tylko transport sie pojawil, albo dt/ds u nas w Elblagu Quote
enia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='iwop']błagam O Tymczas Dla Joko! Deklaruję Stała Pomoc Finansową! Iwop co to oznacza, bo mysle o kimś , ale musze znać konkrety, napisz proszę. Quote
iwop Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Jej! naprawdę?:lol: Tak bardzo się ciesze!:multi::multi::multi: Quote
enia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 no ja myslalam o kimś ale bez pomocy finansowej ten tymczas nie byłby mozliwy , tylko o to mi chodziło iwop. Ale teraz już można sie cieszyć bo hop bierze malutką! Quote
Rybc!a Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Jeśli Itske będzie jechać w najbliższym czasie do Wawy, to z pewnością zabierze i Joko i Nutkę, a jeśli nie: będzie trzeba zbierać 300zł na transport.. :( Quote
fizia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Rybc!u ja pisałam ostatnio do Itske w sprawie tej małej, bezdomnej suni z okolic Warszawy i dostałam taka odpowiedź "Witam Mój TZ bedzie jechał z Warszawy do Gdańska najwcześniej 14 lub 15 marca, ale może się zdarzyć, że będzie bedzie wracał do domu dopiero na święta czyli 21, jeśli sunia może poczekać do tego terminu to poproszę go, aby ją zabrał." Quote
enia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Rybc!a napisał(a):Jeśli Itske będzie jechać w najbliższym czasie do Wawy, to z pewnością zabierze i Joko i Nutkę, a jeśli nie: będzie trzeba zbierać 300zł na transport.. :( Spora kwota - sterylka jednej suni, Rybcia może zmień tytuł co? transport itp. a na transportowym oglosiłaś? i u kociarzy? a może jakiś student pkp by sie przejechał? Nutke do kociego kontenerka można......Jokusie na smyczy..... Quote
Recommended Posts