mela2 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ja sie wybieram.Mieszkam w Piasecznie.Moge karmę przywiezc. Mam nadzieje,ze nie pół tony i ,że ktos pomoże mi ją wrzucic do samochodu,jesli będzie ważyła ponad 10 kg. Rozumiem,ze odbiór z terenu wystawy? Quote
furciaczek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 mela2 napisał(a):Ja sie wybieram.Mieszkam w Piasecznie.Moge karmę przywiezc. Mam nadzieje,ze nie pół tony i ,że ktos pomoże mi ją wrzucic do samochodu,jesli będzie ważyła ponad 10 kg. Rozumiem,ze odbiór z terenu wystawy? Karmy max 15 kg...ale pewnie bedzie mniej i nie bedziesz musiala sama tego targac do auta;) Quote
mela2 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Mam duży bagażnik.Jesli wrzucą mi do niego karme ,to i 5 woreczków moge przewiezc. Quote
Agappe Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 jeśli ktoś ma możliwość przypominam o zdjęciach akit + ewentualnie wyniki:oops: Quote
ewelinka_m Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 a ja bardzo bym prosiła o obfocenie seterów irlandzkich najbardziej zależy mi na klasie młodzieży :razz: z góry dziękuje ;) a za wszystkich trzymam jutro kciuki :p Quote
Talagia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 To jak ktoś będzie przy seterach, to prosze o zdjęcia (a moze jakims cudem i wyniki? :D) Seterów Angielskich :loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 co mi się uda to obfocę ;) jak mi się uda, bo w większości to będę przy ringu jamników ;) Quote
Florka_xyz Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 JA bede wystawiac setera irlandzkiego i angielksiego wiec postram sie o wyniki i zdjecia:)) Quote
Monyka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Jak ktoś lubi nietypowe pieski, to zapraszam na ring numer 3, łaciata suczka Beagle, numer 687 :D Fotografowie mile widziani :cool3: Quote
itusia12 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Będę mogła robić zdjęcia, ale dopiero po ocenie mojego psa (ok. 10:20) Jestem w Grudziądzu od rana, nie było ulewy, ale cały czas lekko kropi, niebo zachmurzone. Rano było trochę słońca...Radzę wziąć namiot, czy coś w tym rodzaju, chociaż zapowiadają, że jutro nie będzie padać. Quote
ewelinka_m Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Florka_xyz napisał(a):JA bede wystawiac setera irlandzkiego i angielksiego wiec postram sie o wyniki i zdjecia:)) bardzo dziękuje :loveu::loveu: i wszystkim życzę powodzenia, zaciskamy mocno kciuki! Quote
Agappe Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='itusia12']Będę mogła robić zdjęcia, ale dopiero po ocenie mojego psa (ok. 10:20) Jestem w Grudziądzu od rana, nie było ulewy, ale cały czas lekko kropi, niebo zachmurzone. Rano było trochę słońca...Radzę wziąć namiot, czy coś w tym rodzaju, chociaż zapowiadają, że jutro nie będzie padać. czyli pewnie już akitek nie będzie :-(:-( niestety nie znam właścicieli zadnego z wystawianych psów (jest ich tylko 4), a wyniki tej wystawy będą mi potrzebne, a związek Grudziądz z tego co pamietam nie robi katalogu powystawowego, a na @ z prośbą o wyniki też nie chciał odpisywać, więc bardzo prosze jakąś dobrą duszyczke o zainteresowanie się czterema japończykami:oops::oops::Help_2: i oczywiscie powodzenia wszystkim!! Quote
itusia12 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Właśnie wróciłam ze spaceru z psem...Pogoda zapowiada się świetnie, nie ma chmur:multi: Quote
Błyskotka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Na Śląsku pogoda okropna, pada. Jak tak jest i na wystawie to współczuję :shake:. Quote
Canaveral-staff Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 pierwsze wiesci z ringu staffików Canaveral-Staff VIGOR lok.I/II oc.dosk.:multi::multi::multi: MAGNETIC BOY Bulldożer - lok.I/II,oc.dosk.,CWC,NPwR:multi::multi::multi: Quote
agata56 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Zodiak (lhasa apso) ocena doskonala lokata II Quote
Smile of Red Witch Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ja bardzo prosze o wyniki z ringu amstaffow. Quote
Matusz Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 gratulacje dla wszystkich ;) takie luźne fotki i z ringów też;) Quote
Recommended Posts