cropka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 podałam dokłądne, ceny są równo dwa razy większe ;) 50szt - 33,60zł/szt 70szt - 29zł/szt 100szt - 23,80zł/szt No i jeszcze przecież 22% vat Quote
ali71 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Z wielka checia kupilabym jeden ,mam nadzieje ze nie ma problemu z wysylka za granice-przeciez i tak trzeba doliczyc do przekazu koszt wysylki;). Quote
ineczka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Taishi'] taka sobie wstępna propozycja co by może w tym roku trochę inaczej ten kalendarz "potraktować" i skoro japońskie kity... wklejone zdjęcia próbne. Marta to jest naprawdę śliczne!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Kacedy Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Mamy już pierwsze zdjęcia (ineczka, pakej) :) Jutro zrobię "kalendarzową galerię" i będę tam dodawała sukcesywnie otrzymywane foty. Link oczywiście podam, tak żebyśmy wszyscy mogli uczestniczyć w wyborze zdjęć. Quote
Agappe Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 może damy termin np do końca października i roześlemy po akiciarzach z prośbą od razu o deklarację:roll: Quote
Kacedy Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Tutaj link do galerii zdjęć kalendarzowych: http://www.kalendarz.konie.ys.pl Zdjęcia na potrzeby galerii i jej przeglądania zostały pomniejszone, ale mam ich oryginały i to je po wyborze do kalendarza "spaczkuję" i prześlę Taishi. W galerii każdy, kto nadesłał zdjęcia ma założoną swoją "podstronkę". Zbiór wszystkich "podgalerii" znajduje się na stronie głównej. To tak na szybko- mam nadzieję, że może być :) Czekam na kolejne zdjęcia :) Aaaa- każde zdjęcie w podgalerii ma swój numer- widoczny po prawej stronie (pomocne to będzie przy wyborze). Quote
Iwona&Wiki Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Kacedy']Tutaj link do galerii zdjęć kalendarzowych: http://www.kalendarz.konie.ys.pl Kacedy, ale z Ciebie mróweczka:loveu: Faaajnie:) Quote
wani Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Jutro wszystko pozbieram do kupy i wysle... :p Quote
cropka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ja też :p O ile nie będę musiała trzeci dzień pod rząd siedzieć 11 godzin w pracy :grab:. Quote
Kacedy Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Hihi, dziękuję...kombinowałam tak, żeby nikł nie mógł fotek "podkraść"........a i nie daj Boże umieścić gdzieś na jakimś forum w "niecnych" zamiarach ;) (stąd zdecydowałam się na flasha). Quote
Agappe Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 chyba trzeba jakos czytelniej napisac ze zbieramy zdjecia i moze jakiegos @ skonstruować do akiciarzy.. ma ktos czas aby to zrobić?:roll: Quote
Kacedy Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Piszę czytelniej :) Szanowni Akitomaniacy :) W związku z podjęciem decyzji o opracowaniu akitowego kalendarza 2009 r. własnymi siłami: Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych do aktywnego jego tworzenia i nadsyłania zdjęć swoich psiaków na adres: poczta.akity@gmail.com Spośród nadesłanych zdjęć wybierzemy najlepsze i najładniejsze do kalendarza. Termin nadsyłania zdjęć: do 30.10.2008 r. Już nadesłane można obejrzeć TUTAJ. Prosimy również o składanie ew. deklaracji zakupu na wątku TUTAJ: Quote
ania_wawa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Dziewczyny a są jakieś wytyczne co do rozmiaru zdjęć itp?? Quote
Kacedy Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Nic nie wiem na temat wymagań, może jakiś konkret poda Taishi. Wiadomo- im większa rozdzielczość tym lepiej :). Te, które umieszczam na stronie kalendarza są po moich przeróbkach, ale oryginały trzymam dla Taishi. Quote
Agappe Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 dodałam w końcu troche zdjęć.. w tym sporo gupowych.. mam nadzieje, że nikt nie ma nic przeciwko :cool3: może ktoś ma czas na napisanie @ do ludzi, którzy wysyłali zdjęcia do poprzedniego kalendarza??? Ania, Aneta, Iwona, gdzie Wasze zdjęcia??? gdzie przepadłyście?? Quote
Druchna Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Długo mnie nie było i się zagapiłam Dziś coś prześlę Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Kacedy']Piszę czytelniej :) Szanowni Akitomaniacy :) W związku z podjęciem decyzji o opracowaniu akitowego kalendarza 2009 r. własnymi siłami: Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych do aktywnego jego tworzenia i nadsyłania zdjęć swoich psiaków na adres: poczta.akity@gmail.com Spośród nadesłanych zdjęć wybierzemy najlepsze i najładniejsze do kalendarza. Termin nadsyłania zdjęć: do 30.10.2008 r. Już nadesłane można obejrzeć TUTAJ. Prosimy również o składanie ew. deklaracji zakupu na wątku TUTAJ: Edytko, ja jak zwykle wszystko zostawiłam na ostanią chwilę :oops: Nie chcę się tłumaczyć, ale maluchy wywróciły nam życie do góry nogami. Oczywiście jak najbardziej na nasze życzenie :lol: Obiecuję, że jutro, przed południem wyślę nasze foty. Mam nadzieję, że zmieszczę się w terminie? :placz: Quote
CHAAKITA Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ile można dodac zdjęc kalendarzowych ??? Quote
Kacedy Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Kasiu- ależ oczywiście :) [quote name='CHAAKITA']ile można dodac zdjęc kalendarzowych ??? ......no tak max. 30 :) A ja mam takie pytanko- czy jako AwP mogłabym również zaproponować kitki? Mieliśmy już w swojej działalności 3 z tatuażami tzn.: - Adiano- wiadomo- z Grodzkiego Zakątka - Niko i Kita - są na stronie AwP w dziale "Znalazły dom". Nie znamy ich przydomków, bo jakoś nie było czasu sprawdzić, ale wiemy, że Kita jest zarejestrowana w bydgoskim oddziale ZK, a Niko ...kurcze- teraz zapomniałam ale sobie przypomnę :) Co Wy na to? Quote
Recommended Posts