Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Taishi']

taka sobie wstępna propozycja co by może w tym roku trochę inaczej ten kalendarz "potraktować" i skoro japońskie kity...
wklejone zdjęcia próbne.

Marta to jest naprawdę śliczne!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Mamy już pierwsze zdjęcia (ineczka, pakej) :)
Jutro zrobię "kalendarzową galerię" i będę tam dodawała sukcesywnie otrzymywane foty.
Link oczywiście podam, tak żebyśmy wszyscy mogli uczestniczyć w wyborze zdjęć.

Posted

Tutaj link do galerii zdjęć kalendarzowych:
http://www.kalendarz.konie.ys.pl

Zdjęcia na potrzeby galerii i jej przeglądania zostały pomniejszone, ale mam ich oryginały i to je po wyborze do kalendarza "spaczkuję" i prześlę Taishi.
W galerii każdy, kto nadesłał zdjęcia ma założoną swoją "podstronkę". Zbiór wszystkich "podgalerii" znajduje się na stronie głównej.
To tak na szybko- mam nadzieję, że może być :)
Czekam na kolejne zdjęcia :)

Aaaa- każde zdjęcie w podgalerii ma swój numer- widoczny po prawej stronie (pomocne to będzie przy wyborze).

Posted

Hihi, dziękuję...kombinowałam tak, żeby nikł nie mógł fotek "podkraść"........a i nie daj Boże umieścić gdzieś na jakimś forum w "niecnych" zamiarach ;) (stąd zdecydowałam się na flasha).

Posted

Piszę czytelniej :)

Szanowni Akitomaniacy :)
W związku z podjęciem decyzji o opracowaniu akitowego kalendarza 2009 r. własnymi siłami:
Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych do aktywnego jego tworzenia i nadsyłania zdjęć swoich psiaków na adres:
poczta.akity@gmail.com
Spośród nadesłanych zdjęć wybierzemy najlepsze i najładniejsze do kalendarza.
Termin nadsyłania zdjęć: do 30.10.2008 r.
Już nadesłane można obejrzeć TUTAJ.

Prosimy również o składanie ew. deklaracji zakupu na wątku TUTAJ:

Posted

Nic nie wiem na temat wymagań, może jakiś konkret poda Taishi. Wiadomo- im większa rozdzielczość tym lepiej :). Te, które umieszczam na stronie kalendarza są po moich przeróbkach, ale oryginały trzymam dla Taishi.

Posted

dodałam w końcu troche zdjęć.. w tym sporo gupowych.. mam nadzieje, że nikt nie ma nic przeciwko :cool3:

może ktoś ma czas na napisanie @ do ludzi, którzy wysyłali zdjęcia do poprzedniego kalendarza???

Ania, Aneta, Iwona, gdzie Wasze zdjęcia??? gdzie przepadłyście??

Posted

[quote name='Kacedy']Piszę czytelniej :)

Szanowni Akitomaniacy :)
W związku z podjęciem decyzji o opracowaniu akitowego kalendarza 2009 r. własnymi siłami:
Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych do aktywnego jego tworzenia i nadsyłania zdjęć swoich psiaków na adres:
poczta.akity@gmail.com
Spośród nadesłanych zdjęć wybierzemy najlepsze i najładniejsze do kalendarza.
Termin nadsyłania zdjęć: do 30.10.2008 r.
Już nadesłane można obejrzeć TUTAJ.

Prosimy również o składanie ew. deklaracji zakupu na wątku TUTAJ:

Edytko, ja jak zwykle wszystko zostawiłam na ostanią chwilę :oops: Nie chcę się tłumaczyć, ale maluchy wywróciły nam życie do góry nogami. Oczywiście jak najbardziej na nasze życzenie :lol: Obiecuję, że jutro, przed południem wyślę nasze foty. Mam nadzieję, że zmieszczę się w terminie? :placz:

Posted

Kasiu- ależ oczywiście :)

[quote name='CHAAKITA']ile można dodac zdjęc kalendarzowych ???
......no tak max. 30 :)

A ja mam takie pytanko- czy jako AwP mogłabym również zaproponować kitki? Mieliśmy już w swojej działalności 3 z tatuażami tzn.:
- Adiano- wiadomo- z Grodzkiego Zakątka
- Niko i Kita - są na stronie AwP w dziale "Znalazły dom". Nie znamy ich przydomków, bo jakoś nie było czasu sprawdzić, ale wiemy, że Kita jest zarejestrowana w bydgoskim oddziale ZK, a Niko ...kurcze- teraz zapomniałam ale sobie przypomnę :)
Co Wy na to?