tulasy Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 I na koniec coś dla Pana Sędziego, Organizatora i Sponsora : Quote
tulasy Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Tyle fotek mogę pokazać z zawodów - reszta moich fotek dotyczy zwiedzania Płocka, a to nie ten temat. Owszem znajdę jeszcze kilka filmików, ale niestety nie potrafię ich opracować i wstawić:angryy:, więc ................ Michał i szpic Quote
Junka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Mi tam sie zdjecionka podobają i na bierząco oglądam :) Quote
martynkao Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Tulasy fajnie ze fociłes "pudła " :0 zoda ze my si enie załapalismy :] a zwierze na fotencji superowe:] i Dorotka npewno ucieszy sie ze zdjecia Ostaniego :) Quote
Junka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 tulasy napisał(a):1. Ja też żałuję że z Ungą tylko raz zaliczyliśmy "pudło" - mogło bć lepiej gdyby nie moja wywrotka w niedzielę 2. W końcu wypada i organizatora - Dorotę ufocić. A jak przy okazji sędzia się załapie na jednym zdjęciu to jeszcze lepiej. Michał i Unga Dobra dobra ty sie sędziom nie podlizuj :mad: :eviltong::evil_lol: Quote
tulasy Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 martynkao napisał(a):Tulasy fajnie ze fociłes "pudła " : 1. szkoda ze my się nie załapaliśmy :] a zwierze na fotencji superowe:] i 2. Dorotka na pewno ucieszy sie ze zdjecia Ostaniego :) 1. Ja też żałuję że z Ungą tylko raz zaliczyliśmy "pudło" - mogło bć lepiej gdyby nie moja wywrotka w niedzielę 2. W końcu wypada i organizatora - Dorotę ufocić. A jak przy okazji sędzia się załapie na jednym zdjęciu to jeszcze lepiej. Michał i Unga Quote
Junka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 nie ja sie kiedyś za to pzresówanie postów zdenerwuje :angryy: Quote
tulasy Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Junka napisał(a):Dobra dobra ty sie sędziom nie podlizuj :mad: :eviltong::evil_lol: Nie muszę:razz:. Brakuje nam szybkości, chociaż wciąż pracujemy nad dokładnością. Więc dlatego jeszcze różnie u nas z wynikami. Michał i Unga Quote
martynkao Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 tulasy napisał(a):1. Ja też żałuję że z Ungą tylko raz zaliczyliśmy "pudło" - mogło bć lepiej gdyby nie moja wywrotka w niedzielę . Michał i UngaChodziło mi o moja(czyt.mnie i mojego psa ) wlasnie z tego pudła :D a nie ze wiecej na nim nie stał :D Quote
Sable Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Tulasy: Ja i Jimmy dziękujemy za fotę na pudle ;)! Quote
Sajko Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Poszukuję bardzo bardzo bardzo autora tej fotki:razz: bardzo bardzo bardzo ślicznie proszę o ujawnienie się:p Quote
Bonni Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/9961986-post455.html Zdaje się, że Wendki ;) Quote
Recommended Posts