Jump to content
Dogomania

2 zawody kwalifikacyjne do MŚA 2008 - 5,6.04-2008 Płock

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stereo napisał(a):
Ja tam dalej obstaję przy swoim :eviltong:
Ale te też piękne :cool3:

Jeśli to do mnie to .................:mad::mad:
Ale ja, zapewne, do fotek Ungi podchodzę bardziej emocjonalnie - znając sucz na codzień, a inni np. znając z zawodów. Zwracamy uwagę na różne rzeczy.

M & U

Posted

Wendka, bardzo bardzo dziękuję za rewelacyjną fotę bulla w kole (jakbyś miała duży rozmiar, to bym bardzo chciała przyciąć sobie, wykadrować, rozmazać tył, podpisać autora i wstawić na stronę...).

I chciałam przeprosić oficjalnie za dotychczasowe milczenie, ale melduję, że byłam w delegacji bez dostępu do maila:evil_lol:

Posted

[quote name='wendka']tulasy, litosci :roll:
ja juz obrobilam i wstawilam ok 300 fotek z tych zawodow ... :lol:

A za nogawki szarpie takie cus http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/dzynks1/b11-3.jpg
:evil_lol:

A mnie i tak zawsze będzie mało, ale szpic jest tylko jeden, a bc znaczniej więcej, więc usprawiedliwiam i kieruję do "tego takiego cuś", co na fotce.:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='wendka']A za nogawki szarpie takie cus http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/dzynks1/b11-3.jpg :evil_lol:

to coś co Cie za nogawki szarpie bardzo ładne :) no i chyba nalezy dodac tego szkraba do "przyszlych agilitowych sław" jesli sie mylę prosze o poprawke :D

a tak z innej beczki to pieknie dziekuje za kolejna foteczke mojego Demoniastego i za foteczki Kory-naszej APSowej czekoladki :)

Posted

Dziękuje baaaaaaaaaaaardzo wszystkim naszym paparazzi którzy dzielnie fotografowali psiaki i dzięki którym mamy co teraz oglądać:loveu: a już szczególnie jestem wdzięczna tym którzy uwiecznili mnie i mojego rudzielca:loveu:

Posted

[quote name='yassue']Monia, wiesz dobrze jak to z tym u mnie jest... :shake: :lol:
jak? :cool3:
Bo ja nie wiem. :p
I wcale nie siedzę i nie czekam na kolejne fotki zamiast robić coś kreatywnego :evil_lol:

Posted

Wendka, a moge przekleic fotencjusze kropkow na forum dalmatynczykow...? :razz:

Stereo, no tak, piekna statystyka miesiac przed matura - 3 maturzystki/1 strone dogomanii :multi::lol: