Marysia_i_gończy Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Wando z fotkami szalejesz :loveu: tylko gdzie masz taką czarną podpalaną kłapouchą?? Hę?? Quote
wendka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Marysia_i_gończy']Wando z fotkami szalejesz :loveu: tylko gdzie masz taką czarną podpalaną kłapouchą?? Hę?? Podpalana klapoucha ma przewodniczke sierotke, ktora po detce na drugiej czy trzeciej przeszkodzie grzecznie zeszla z toru :mad::crazyeye::angryy: Quote
stereo Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 I do końca świata będą Ci to Marysiu wypominać :lol: Quote
wendka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 stereo: bo to byl ostatni i jedyny przebieg w niedziele kiedy nie padalo i zaczelo sloneczko przeswitywac zza chmur i usiadlam sobie tak aby miec mozliwosc cykniecia z ok 7 fotek... Ale nie na 2 przeszkodzie :evil_lol: Quote
plinka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 yassue napisał(a):gadamy gadamy :lol: i czekamy na kropki (no, przynajmniej ja) :razz: i ja! i ja oczywiście :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 wendka napisał(a):Podpalana klapoucha ma przewodniczke sierotke, ktora po detce na drugiej czy trzeciej przeszkodzie grzecznie zeszla z toru :mad::crazyeye::angryy: A co organizatorzy mówili? Co? Żeby schodzić po detkach, bo czas goni i wszystkim zimno :eviltong: Quote
Astro&Marta Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Widzialam owczarkowate psiaki wiec rozpaliła się we mnie nadzieja, że może i ja sie załapałam, znaczy mój pies :) to Tasja na każdym zdjęciu takie piękne strefy robi? Quote
Ewa3 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 tak:p szkoda tylko ze za drugim razem tylko takie robi:evil_lol: Quote
stereo Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Świetnie wyglądają te maluchy na huśtawce :) Quote
Ewa3 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 te ostatnie zdjecie grzywkowe bardzo podoba mi sie:D :lol: Quote
wendka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Widze, ze jedynie stereo zaangazowala sie w pomoc, choc jej na zawodach nie bylo :roll: No nic, kolejne foty (a jest ich cala kupa) jak juz mi fotki znikna bo strasznie dlugo sie strona laduje. A mi naprawde szkoda czasu :cool3: Quote
tulasy Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Wendka dziękuję za te fotki szpica, których brak mi było. NAjlepsze jest to po wyjściu z tunelu Michał i Unga Quote
plinka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 wendka napisał(a): No nic, kolejne foty (a jest ich cala kupa) jak juz mi fotki znikna bo strasznie dlugo sie strona laduje. A mi naprawde szkoda czasu :cool3: Mi załadowała się w ciągu 2 sekund :evil_lol: jakoś wyjątkowo szybko jak na dogo ;) No ale już nowa strona, chętnie pooglądam kolejne super fotki :cool3: Quote
stereo Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Mi się Unga bardziej podoba na hopce :) wendka, nie wiesz, że Milo się foci z tej drugiej, ładniejszej strony? ;) Ale i tak w ramach przynależności klubowej dziękuję :) Quote
tulasy Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 stereo napisał(a):Mi się Unga bardziej podoba na hopce :) A na której ??:oops::oops:, bo były 3 M & U Quote
Bzikowa Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Wendka, ile pięknych zdjęć :loveu::loveu::loveu: i jak dużo naszych! może jeszcze gdzieś Ci się westik zerówkowicz uchował? :razz: Quote
Recommended Posts