Jump to content
Dogomania

2 zawody kwalifikacyjne do MŚA 2008 - 5,6.04-2008 Płock

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Wando z fotkami szalejesz :loveu: tylko gdzie masz taką czarną podpalaną kłapouchą?? Hę??

Podpalana klapoucha ma przewodniczke sierotke, ktora po detce na drugiej czy trzeciej przeszkodzie grzecznie zeszla z toru :mad::crazyeye::angryy:

Posted

stereo: bo to byl ostatni i jedyny przebieg w niedziele kiedy nie padalo i zaczelo sloneczko przeswitywac zza chmur i usiadlam sobie tak aby miec mozliwosc cykniecia z ok 7 fotek... Ale nie na 2 przeszkodzie :evil_lol:

Posted

wendka napisał(a):
Podpalana klapoucha ma przewodniczke sierotke, ktora po detce na drugiej czy trzeciej przeszkodzie grzecznie zeszla z toru :mad::crazyeye::angryy:

A co organizatorzy mówili? Co? Żeby schodzić po detkach, bo czas goni i wszystkim zimno :eviltong:

Posted

Widze, ze jedynie stereo zaangazowala sie w pomoc, choc jej na zawodach nie bylo :roll: No nic, kolejne foty (a jest ich cala kupa) jak juz mi fotki znikna bo strasznie dlugo sie strona laduje. A mi naprawde szkoda czasu :cool3:

Posted

wendka napisał(a):

No nic, kolejne foty (a jest ich cala kupa) jak juz mi fotki znikna bo strasznie dlugo sie strona laduje. A mi naprawde szkoda czasu :cool3:

Mi załadowała się w ciągu 2 sekund :evil_lol:
jakoś wyjątkowo szybko jak na dogo ;)

No ale już nowa strona, chętnie pooglądam kolejne super fotki :cool3:

Posted

Mi się Unga bardziej podoba na hopce :)

wendka, nie wiesz, że Milo się foci z tej drugiej, ładniejszej strony? ;) Ale i tak w ramach przynależności klubowej dziękuję :)