stereo Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Bo pomyślę, że się zakochałaś w borderach... :diabloti: Jedna Uma Cię ratuje :evil_lol: Quote
Kasia z Demonem Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 szkoda, ze tylko borderki sa .... no a nie zalapal Ci sie gdzies jakis taki szary wilczek z 0? no i inne APSiaki? Quote
wendka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 I koniec borderow :placz: :evil_lol: Nastepna seria zdjec gdy sobie pogadacie i nie bede sie wsciekac, ze strona mi sie dlugo laduje :cool3: Quote
stereo Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 To ja gadam i cieszę się, że bordery się skończyły :) O, i już możesz wstawiać dalej ;) Quote
wendka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Kasia z Demonem napisał(a):szkoda, ze tylko borderki sa .... no a nie zalapal Ci sie gdzies jakis taki szary wilczek z 0? no i inne APSiaki? Jakby tu powiedziec... pewnie sie zalapal :loveu: Quote
Kasia z Demonem Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 wendka napisał(a):Jakby tu powiedziec... pewnie sie zalapal :loveu: no to bosko :) bede cierpliwie czekala :) Quote
martynkao Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Wanda ile fotek :) Jeste pod wrazeniem ! I jaki emomenty Redzio w rozkroku mnie zabił :D Dziekuje za mojego siersciucha :) Quote
Kasia z Demonem Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 mój wilczurek :) dzieki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
NNL-BC Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Super Iris/Cukier :loveu: , super Olly :loveu:, super NNLki Blue :loveu: & Dandy :loveu: Wielkie wielkie dzieki! A jakas Ness albo Bajka Ci sie czasem nie zaplatala? :razz: Pozdrawiam Ewa Quote
machoj Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Zdjęcia świetne :loveu: i tyle borderów :crazyeye:, ale Watażki żadnego :shake::placz: Quote
sylvvia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Zdjęcia super;) i ujęcia genialne;-) kurcze nie wiedziałam że można zrobić tak fajne zdjęcia w tak kiepską do tego pogodę;:cool2: a może nawineła sie tez do zdjęć jakaś ruda akitka?:razz: Quote
Mokka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 sylvvia napisał(a):Zdjęcia super;) i ujęcia genialne;-) kurcze nie wiedziałam że można zrobić tak fajne zdjęcia w tak kiepską do tego pogodę;:cool2: Święte słowa :lol: Quote
wendka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Malgosiu: Watazki nie ma bo biegalas tuz przede mna :shake: Nie przesadzajcie z zachwytami bo mi glupio :oops: Pogoda byla zupelnie niezdjeciowa i normalnie polowa zdjec poszlaby do kosza:roll: Quote
Mokka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 O, nasi som, nasi :loveu:. wendka napisał(a):Nie przesadzajcie z zachwytami bo mi glupio :oops: Pogoda byla zupelnie niezdjeciowa i normalnie polowa zdjec poszlaby do kosza:roll: Chwali Ci się, że jesteś skromna itd, ale fotki i tak są superaśne i żadne krygowanie się tego nie zmieni ;). Dawaj jeszcze, nacieszym oczęta :lol:. Quote
Recommended Posts