Jump to content
Dogomania

2 zawody kwalifikacyjne do MŚA 2008 - 5,6.04-2008 Płock

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

FikuMiku dziękuje za kolejna fotkę;) i czekam na więcej:cool3: a są na pewno bo dzięki jednemu paparazzi zaliczyłyśmy piękną zwiewke z toru:diabloti:

Posted

sylvvia napisał(a):
FikuMiku dziękuje za kolejna fotkę;) i czekam na więcej:cool3: a są na pewno bo dzięki jednemu paparazzi zaliczyłyśmy piękną zwiewke z toru:diabloti:

Czyli Twój pies w czasie biegu też umawia się z fotografami na sesje zdjęciowe? Zupełnie jak mój Emil. :evil_lol:

Posted

FikuMiku napisał(a):

SuperSlalomowiec Cerber

bardzo dziękuję za zdjątko :)
No slalom to nasza ulubiona przeszkoda :loveu:

Ewa3 - wielkie dzięki za filmik!

Posted

Naprawdę nie ma żadnych Jimowych foteczek? Przekopać aparaty i szukać szeta z zeróweczek ^^ Bardzo prosimy...

Ale foteczki przepiękne ogólnie *_* Aż miło popatrzeć ;)

Posted

Mnie tez brakuje fotek z zerówek - szczególnie łódzkiego szpica. Ale wszyscy nastawili się na focenie łódzkiego Wataki.

Więc czuję się trochę zazdrosny o debiutantów:oops::shake:

Michał i Unga

Posted

ja ju nawet przez chwile myślałam ,ze Astra widze a to Kropka ;) w moich wynikach jest cos pokiciane bo mialam jeden bład w agility open dla mnie to nie ważne ale może komus kto się liczy do kwalifikacji zle policzyli ;P

Posted

Ja niestety zerówek nie mam w ogóle :shake:

A nie ma ktoś może jeszcze moich chłopaków Flora i Travisa vel Redzia vel Smoczka?

Po przerwie na trening:cool3: jedziemy dalej:

Posted

Szkoda, ze nikt zeróweczek nie ma :-(
(tylko Wendka miała białasa , za co serdecznie dziękuję raz jeszcze:loveu:). Ale na filmikach Lidki z przebiegów mojego piesa widzę obiektywy, ujawniać się:eviltong::mad:

Nadal jestem pod wrażeniem wszystkich zdjęć - pogoda nie była miła:roll:

Posted

Miło mi, że foty się podobają, przed zawodami przeprowadziłam poważną rozmowę z moim aparatem :evil_lol:

Mam tylko jedno zdjęcie Uny, bo kiedy chciałam robić więcej, Ty akurat uciekłaś mi z toru... :-(

Una