Mokka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 belgunia napisał(a): A tu jest pytanie konkursowe: Jaki czworonóg wyjdzie z rękawa? Marysia_i_gończy napisał(a):Stawiam na Aresa To ja na Monię ;). Quote
Ewa3 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 kliker moze byc moj:oops: fioletowy z clean runa z niebieskawa sprezynka?? Quote
Anulka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ładowarka jest Magdy od Lilo z Wrocławia. Chciałam ją wrzucić do samochodu Ani Makosz ale w końcu dałam ją Ani na stolik sekretariatu i tam została. :oops::oops: Quote
PATIszon Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Mokka napisał(a):To ja na Monię ;). To ja na Bulla..... W koncu komus sie uda, nie.:razz: Quote
Mudik Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Super te torki 0 były a jumping miodzio no z dwoma ciekawymi miejscami. Buuuuuuuuuuuuuu:placz::placz::placz::placz::placz::placz:,że mnie nie było moźe choc raz było by bez detki:placz::placz::placz:. Ja chcę takie torki na Kozienice:eviltong: Quote
Kasia z Demonem Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Mokka napisał(a):Jest i moja siwa mordeczka :lol:. Dzięki, Kasiu :calus:. jeszcze mam gdzies Monie :) Quote
Ludek Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Kolejne filmiki:) Egzaminy A2 - sobota Vigo specjalnie dla Olgi :) Drago Egzaminy A3 -sobota Plusz Pipi Sunday Grzywka Draka Duchess Mak Cir Czad Quote
Ludek Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 A nie wpadł komuś w obiektyw Milo (biały parson z plamą na oku) . Biegaliśmy w M0. Quote
wendka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ludku, w moj obiektyw wiele roznych dziwnych istot wpadlo :evil_lol: Milo chyba zreszta tez :cool3: Quote
Kasia z Demonem Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ludek napisał(a):A nie wpadł komuś w obiektyw Milo (biały parson z plamą na oku) . Biegaliśmy w M0. ja mam chyba tylko openy ... Quote
Ludek Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 wendka napisał(a):Ludku, w moj obiektyw wiele roznych dziwnych istot wpadlo :evil_lol: Milo chyba zreszta tez :cool3: To bedę (nie)cierpilwie czekać :) Kasia z Demonem napisał(a):ja mam chyba tylko openy ... No dobra, to od następnych zawodow starujemy w openach.:evil_lol: Quote
Magda i Saga Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 To z kim ja się będę w zerówkach ścigała? Quote
Ludek Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Magda i Saga napisał(a):To z kim ja się będę w zerówkach ścigała? Będziesz wygrywać :evil_lol:. Quote
Marysia_i_gończy Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Wyniki nacisku bractwa pyrkowego :razz: CDN Quote
Magda i Saga Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ludek napisał(a):Będziesz wygrywać :evil_lol:. Oj, bo się przeniosę do Openów :diabloti: Ale Vigocki ładnie pokazuje, że ma czyste łapki :-) Quote
Marysia_i_gończy Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Oskar Grota Monia Korsa CDN belguniu a dla sponsora jakie duże potrzebujesz i jakiego typu? Bo ja mam chyba tylko takie jak te powyżej i to w niewielkiej ilości... Quote
Kasia z Demonem Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 no to u mnie koniec fotek .. wszelkie uwagi dot obrobki fot mile widziane :) jesli ktos chcialby dostac zdjecia w oryginale to moge przeslac Pozdrawiam Kasia, Demon i Kimi Quote
Recommended Posts