wendka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Ewa3']A kto ma Taske:cool3:? labka biszkoptowego:razz: Chyba cus wyszlo, ale ja znikam na jakies 3 dni z netu ... :eviltong: Marysiu: Ty wiesz co :mad: Fotki by byly ...:roll: Quote
Ewa3 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 oj to beda ciezkie dni:cool1: chyba ze ktos inny mnie pocieszy:cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ewo jakis lab mi się pałęta na liście do obrobienia, powinien się pojawić jutro :eviltong: Quote
Ewa3 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 dzieki:loveu: teraz moge isc spokojnie sie uczyc:lol: I czekam na powrot Wandy:eviltong: Quote
tamer Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Pięknie dziękuję za zdjęcia welsha - i tradycyjnie błagam o więcej ;) Quote
belgunia Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Piękne te zdjęcia, a narzekają, że nic nie wyszło....:( Czy mogę mieć 1 życzenie? Poproszę o ekstra fotki fotki z logo mojego sponsora http://www.henczke.pl , by uszczęśliwić mojego Prezesa. A ponieważ ma on akitę i miał westika, to może coś by się znalazło w tych Waszych "szpulkach"? Dorota Quote
belgunia Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 NNL-BC napisał(a):Dziekujemy za zawody (i za toster :lol::lol::lol:). .... Pozdrawiam Ewa A ja teraz nie mam tostera, za to mam: 1. jasnopomarańczowy plastikowy kubek 2. ładowarkę do komórki do samochodu 3. kliker na sprężynce :):) no, proszę, a zaczęło się od dwóch znalezionych komórek, jeszcze parę zawodów...i :eviltong: Dorota Quote
Sajko Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Dorotka, jak żółty kliker a la kostka na czarnej cienkiej gumce to mój:razz: Quote
Ludek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 TO czas na filmiki. W większości to Cavano, ale mam nadzieję, że chętnie pooglądacie.:) Zerówki Ninka jumping Bezik jumping Tronio jumping Milo jumping Koka jumping Quote
Kasia z Demonem Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='machoj']Ślicznie dziękuję Tośka m za filmik z Watażką :loveu: Szkoda tylko, że nie udało nam się zaliczyć tego torku. A czy nikt nie ufocił mojego piegowatego chłopaka :???: Czekamy cierpliwie :roll: Mam Watażke na 100% :) tylko prosze o cierpliwosc .. przez chorobe mam ograniczony dostep do kompa :( Quote
belgunia Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='Sajko']Dorotka, jak żółty kliker a la kostka na czarnej cienkiej gumce to mój:razz: Niestety nie jest żółty na cienkiej gumce :cool3: Pozdr. Dorota A tu jest pytanie konkursowe: Jaki czworonóg wyjdzie z rękawa? :) Quote
Magda i Saga Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 belgunia napisał(a):A ja teraz nie mam tostera, za to mam: 1. jasnopomarańczowy plastikowy kubek To prawdopodobnie mój Quote
Sajko Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 to ja nie biorę udziału w konkursie więc:evil_lol: jak to nie taki kliker, to znaczy, że mój wziął ze mną rozwód w innym miejscu:evil_lol: Quote
belgunia Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Konkurs trwa do piątku do godziny 23. Kto pierwszy odgadnie otrzyma coś:) Magda, to przy najbliższej okazji dowiozę ten pomarańczowy kubeczek. Pozdr. Dorota Quote
Magda i Saga Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Cierpliwie czekam na film z oxi, moze jakies fotki, albo Sagusi cos więcej Quote
wendka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='belgunia'] Czy mogę mieć 1 życzenie? Poproszę o ekstra fotki fotki z logo mojego sponsora http://www.henczke.pl , by uszczęśliwić mojego Prezesa. Ze mna jak z dzieckiem :evil_lol: :diabloti: Dorotko, oczywiscie, ze popatrze na moich fotach czy cos ciekawego jest dla p Prezesa :cool3: Quote
Kasia z Demonem Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 cdn prawdopodobnie rano jak wstane :) Quote
Mokka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Jest i moja siwa mordeczka :lol:. Dzięki, Kasiu :calus:. Quote
Recommended Posts