Klaudia :-) Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Mikulcowa wczoraj sobie coś zrobiła(skoczyła,wpadła na coś,uderzyła) i na lekkie zgrubienie w okolicy lędzwiowej i nie podnosi ogona,nie merda nim. Dostała już zastrzyki,ale nie ma narazie mowy o skakaniu. Quote
Aussie Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='ajsonowa']Aussie, napewno vet Ci doradzil w czym masz moczyć łapę, ale ja Ci moge polecić baaardzo dobry środek na odkażanie ran - Octenisept (dostepny w aptekach bez recepty) tylko nie jestem pewna czy mozna go stosowac u psow... :hmmmm: Dzięki. Może skorzystam w przyszłości (obym nie musiała...). Na razie dostała jednak antybiotyk i środek przeciwzapalny i ma łapkę w opatrunku. No i wiadomo już, że nie jedziemy, bo do soboty to się nie zdąży wygoić, a taka mała dziurka niby :shake: Quote
belgunia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Oj te kontuzje...:( :placz: Czy cała reszta jest cała, zwarta i gotowa? Mam nadzieję, że już dosyc tych złych wieści o kontuzjach mamy. A tak przy okazji: proszę poćwiczyć miły uśmiech, przyjeżdża TVP Sport podglądać zawody i nasze fantastyczne psy! Poprawić dresiki, czapeczki, psy uczesać, by się kłaki w slalomie nie kurzyły:) :) Pozdrawiam Dorota Quote
belgunia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='PATIszon']Ula, ja bede jechac sama, ale tylko w niedziele. Dorota, to nie jest ten stadion, na ktorym byly juz zawody, prawda? Nie, to stadion na Radziwiu: Czyli lewobrzeżna Wisła (jak się wyjeżdża na Łąck/Kutno z Płocka) Wjazd na stadion jest między komisem samochodowym a wiaduktem kolejowym. Stadion widać dopiero jak się skręci. Sama wiele razy tamtędy jeżdziłam i go nie widziałam, po prostu jest w najmniej spodziewanym miejscu:) Pozdrawiam Dorota Quote
tulasy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Wiosenny zaprzęg dwóch szpiców jest gotowy. Michał i Unga z matką Quote
belgunia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 tulasy napisał(a):Wiosenny zaprzęg dwóch szpiców jest gotowy. Michał i Unga z matką I tak trzymać! :) Quote
Torzysława Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Warszawa (Hopsiaki) Na pewno się stawią!:razz: Już nie możemy się doczekać..:evil_lol: Quote
yassue Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 my tez bedziemy i tez juz przebieramy nozkami :D Quote
Bzikowa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A moja torpeda będzie debiutować w zeróweczkach :oops: Również już nie mozemy się doczekać! :multi: Quote
Mokka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 belgunia napisał(a):A tak przy okazji: proszę poćwiczyć miły uśmiech, przyjeżdża TVP Sport Coś takiego? :-o To chyba bierę laski pod pachę i jadę :diabloti: Quote
tulasy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Mokka napisał(a):Coś takiego? :-o To chyba bierę laski pod pachę i jadę :diabloti: Liczymy na Twoją obecność. Nawet jeśli będziesz tylko towarzysko. Michał i szpice Quote
Guest ajsonowa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 belgunia, a co bedzie jesli taka beznadziejna pogoda utrzyma sie do weekendu? CZy na stadionie jest jakies zadaszenie? U nas nie jest najladniej :-( Quote
belgunia Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='belgunia']Przyjęłam pocztę:) Pytanko: PILNE!!!!! Czy sa jakieś sunie majace lub spodziewające się cieczki w okolicach terminu zawodów? Dajcie dzisiaj znać na agility@interia.pl , to przełożymy je na koniec listy startowej, nie będzie bałaganu na listach startowych. Komunikat: Na stadionie nie ma zadaszenia, prosimy zabrać ze sobą daszki p.słoneczne (mam taka nadzieję). Wyżywienie na zawodach: Będziemy mieli kilka ofert kuchni na dowóz - do wglądu w sekretariacie. Ponadto czajnik oczywiście też, ale nie w samym sekretariacie tylko w budynku stadionu (niedaleko od płyty boiska ok 400 m). Proponuję zabrać termosy - będzie wygodniej. Niedaleko stadionu jest sklep spożywczy. Pozdrawiam Dorota Do czego to doszło, żebym cytowała sama siebie:) Ajsonowa, weź parasol! Ale pogoda ma być dobra!!! No! Pozdrawiam Dorota Quote
Rauni Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Belgunia, załatwiaj dobrą pogodę, bo ja znowu z niemowlęciem :cool1: A tak poza tym jesteśmy spięci i gotowi :) Quote
Guest ajsonowa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 belgunia napisał(a): Ajsonowa, weź parasol! Ale pogoda ma być dobra!!! No! Jak narazie zadne znaki na niebie i na ziemi na to nie wskazuja :lol: Quote
belgunia Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 A tak poza tym jesteśmy spięci i gotowi :) [quote name='ajsonowa']Jak narazie zadne znaki na niebie i na ziemi na to nie wskazuja :lol: Jak to żadne??? Ja widzę conajmniej już jeden [quote name='Rauni']Belgunia, załatwiaj dobrą pogodę, bo ja znowu z niemowlęciem :cool1: Staram się jak mogę :roll: I juz prawie załatwiłam, choć slonecznie to nie będzie chyba za bardzo: Quote
Guest ajsonowa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 e, tam Dorotko co Ty mi tu jakies wykresy przedstawiasz... musicie poprostu jakies rytualy odprawic i prosic o dobra pogodę :lol: Licze na Was! :loveu: Quote
tulasy Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Dorotko !! Z wyjątkiem upałów to my zniesiemy wszystko ( choć pewnie są tacy dla których upały będą lepsze ). Michał i szpice Quote
Guest ajsonowa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='tulasy']Dorotko !! Z wyjątkiem upałów to my zniesiemy wszystko ( choć pewnie są tacy dla których upały będą lepsze ). Michał i szpice myślę, że upały są lepsze niż niespodziewane gradobicie :evil_lol: Quote
tulasy Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ajsonowa napisał(a):myślę, że upały są lepsze niż niespodziewane gradobicie :evil_lol: Od niespodzianek ochroni nas Dorotka. M&U Quote
Astro&Marta Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Jak dziś poszło?Torki ciekawe? No i pogoda jaka była?? idzie wytrzymać? Do zobaczenia jutro! Quote
PATIszon Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Astro&Marta napisał(a):Jak dziś poszło?Torki ciekawe? No i pogoda jaka była?? idzie wytrzymać? Do zobaczenia jutro! Dzis jak dzis. Mnie bardziej ciekawi jak bedzie jutro..... Quote
stereo Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Czekamy na wieści... I czekamy... I czekamy :) Quote
Torzysława Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Czekajcie czekajcie :evil_lol: Mi sie BARDZO podobało! chciałam oczywiście podziękować WSZYSTKIM bez wyjątku! (nie będę się rozpisywać , bo wiadomo komu najbardziej dziękuję: Doroto..:loveu:) Pozdrawiam i czekam na zdjęcia!..:cool3: A torki ciekawe.. myślę, że były w miarę dobrze dopasowane do klasyfikacji. No i przede wszystkim sędzia powiedział, że mamy: wyborne psy...:lol: Quote
Recommended Posts