Jump to content
Dogomania

2 zawody kwalifikacyjne do MŚA 2008 - 5,6.04-2008 Płock

Recommended Posts

Posted

Mikulcowa wczoraj sobie coś zrobiła(skoczyła,wpadła na coś,uderzyła) i na lekkie zgrubienie w okolicy lędzwiowej i nie podnosi ogona,nie merda nim. Dostała już zastrzyki,ale nie ma narazie mowy o skakaniu.

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ajsonowa']Aussie, napewno vet Ci doradzil w czym masz moczyć łapę, ale ja Ci moge polecić baaardzo dobry środek na odkażanie ran - Octenisept (dostepny w aptekach bez recepty) tylko nie jestem pewna czy mozna go stosowac u psow... :hmmmm:

Dzięki. Może skorzystam w przyszłości (obym nie musiała...).
Na razie dostała jednak antybiotyk i środek przeciwzapalny i ma łapkę w opatrunku. No i wiadomo już, że nie jedziemy, bo do soboty to się nie zdąży wygoić, a taka mała dziurka niby :shake:

Posted

Oj te kontuzje...:( :placz:

Czy cała reszta jest cała, zwarta i gotowa? Mam nadzieję, że już dosyc tych złych wieści o kontuzjach mamy.
A tak przy okazji: proszę poćwiczyć miły uśmiech, przyjeżdża TVP Sport podglądać zawody i nasze fantastyczne psy! Poprawić dresiki, czapeczki, psy uczesać, by się kłaki w slalomie nie kurzyły:)

:)
Pozdrawiam
Dorota

Posted

[quote name='PATIszon']Ula,
ja bede jechac sama, ale tylko w niedziele.

Dorota,
to nie jest ten stadion, na ktorym byly juz zawody, prawda?

Nie, to stadion na Radziwiu:

Czyli lewobrzeżna Wisła (jak się wyjeżdża na Łąck/Kutno z Płocka)
Wjazd na stadion jest między komisem samochodowym a wiaduktem kolejowym. Stadion widać dopiero jak się skręci. Sama wiele razy tamtędy jeżdziłam i go nie widziałam, po prostu jest w najmniej spodziewanym miejscu:)

Pozdrawiam
Dorota

Posted

belgunia napisał(a):
A tak przy okazji: proszę poćwiczyć miły uśmiech, przyjeżdża TVP Sport

Coś takiego? :-o To chyba bierę laski pod pachę i jadę :diabloti:

Posted

Mokka napisał(a):
Coś takiego? :-o To chyba bierę laski pod pachę i jadę :diabloti:

Liczymy na Twoją obecność. Nawet jeśli będziesz tylko towarzysko.

Michał i szpice

Guest ajsonowa
Posted

belgunia, a co bedzie jesli taka beznadziejna pogoda utrzyma sie do weekendu? CZy na stadionie jest jakies zadaszenie?
U nas nie jest najladniej :-(

Posted

[quote name='belgunia']Przyjęłam pocztę:)

Pytanko: PILNE!!!!!
Czy sa jakieś sunie majace lub spodziewające się cieczki w okolicach terminu zawodów? Dajcie dzisiaj znać na agility@interia.pl , to przełożymy je na koniec listy startowej, nie będzie bałaganu na listach startowych.

Komunikat:
Na stadionie nie ma zadaszenia, prosimy zabrać ze sobą daszki p.słoneczne (mam taka nadzieję).

Wyżywienie na zawodach: Będziemy mieli kilka ofert kuchni na dowóz - do wglądu w sekretariacie. Ponadto czajnik oczywiście też, ale nie w samym sekretariacie tylko w budynku stadionu (niedaleko od płyty boiska ok 400 m). Proponuję zabrać termosy - będzie wygodniej.
Niedaleko stadionu jest sklep spożywczy.

Pozdrawiam
Dorota

Do czego to doszło, żebym cytowała sama siebie:)
Ajsonowa, weź parasol! Ale pogoda ma być dobra!!!
No!

Pozdrawiam
Dorota

Guest ajsonowa
Posted

belgunia napisał(a):

Ajsonowa, weź parasol! Ale pogoda ma być dobra!!!
No!

Jak narazie zadne znaki na niebie i na ziemi na to nie wskazuja :lol:

Posted

A tak poza tym jesteśmy spięci i gotowi :)

[quote name='ajsonowa']Jak narazie zadne znaki na niebie i na ziemi na to nie wskazuja :lol:

Jak to żadne??? Ja widzę conajmniej już jeden
[quote name='Rauni']Belgunia, załatwiaj dobrą pogodę, bo ja znowu z niemowlęciem :cool1:

Staram się jak mogę :roll: I juz prawie załatwiłam, choć slonecznie to nie będzie chyba za bardzo:

Guest ajsonowa
Posted

e, tam Dorotko co Ty mi tu jakies wykresy przedstawiasz... musicie poprostu jakies rytualy odprawic i prosic o dobra pogodę :lol: Licze na Was! :loveu:

Guest ajsonowa
Posted

[quote name='tulasy']Dorotko !!

Z wyjątkiem upałów to my zniesiemy wszystko ( choć pewnie są tacy dla których upały będą lepsze ).

Michał i szpice

myślę, że upały są lepsze niż niespodziewane gradobicie :evil_lol:

Posted

Astro&Marta napisał(a):
Jak dziś poszło?Torki ciekawe? No i pogoda jaka była?? idzie wytrzymać? Do zobaczenia jutro!

Dzis jak dzis. Mnie bardziej ciekawi jak bedzie jutro.....

Posted

Czekajcie
czekajcie
:evil_lol:

Mi sie BARDZO podobało! chciałam oczywiście podziękować WSZYSTKIM bez wyjątku! (nie będę się rozpisywać , bo wiadomo komu najbardziej dziękuję: Doroto..:loveu:)

Pozdrawiam i czekam na zdjęcia!..:cool3:

A torki ciekawe.. myślę, że były w miarę dobrze dopasowane do klasyfikacji.
No i przede wszystkim sędzia powiedział, że mamy: wyborne psy...:lol: