Jump to content
Dogomania

2 zawody kwalifikacyjne do MŚA 2008 - 5,6.04-2008 Płock

Recommended Posts

Posted

belgunia napisał(a):
Pogoda... mam nadzieję, że za 3 tygodnie będzie dużo lepiej niż dzisiaj :):)

Jakby co, to łyżwy macie ? :evil_lol:

Pozdrawiam
Dorota

No i wykrakała. We Wrocławiu tez pada śnieg :angryy:

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy towarzysko na zawodach przyjmiecie 2giego szpica ( 9-letniego ) - matkę Ungi ??:roll::oops:

Rodzina chce przyjechać żeby zwiedzać Płock i podrzuca drugiego psa - a ja muszę szanować sponsora i rodziców w jednej osobie.

Michał

Posted

Przyjęłam pocztę:)

Pytanko: PILNE!!!!!
Czy sa jakieś sunie majace lub spodziewające się cieczki w okolicach terminu zawodów? Dajcie dzisiaj znać na agility@interia.pl , to przełożymy je na koniec listy startowej, nie będzie bałaganu na listach startowych.

Komunikat:
Na stadionie nie ma zadaszenia, prosimy zabrać ze sobą daszki p.słoneczne (mam taka nadzieję).

Wyżywienie na zawodach: Będziemy mieli kilka ofert kuchni na dowóz - do wglądu w sekretariacie. Ponadto czajnik oczywiście też, ale nie w samym sekretariacie tylko w budynku stadionu (niedaleko od płyty boiska ok 400 m). Proponuję zabrać termosy - będzie wygodniej.
Niedaleko stadionu jest sklep spożywczy.

Pozdrawiam
Dorota

Posted

Polna napisał(a):
Belgunia nas znów nie będzie niestety. Mam nadzieje, że jak najszbciej się zobaczymy, ale Franciszek nadal nie w zawodowej formie.

:(
Musisz z nią poważnie porozmawiać ;)

Posted

Hej,

A może ktoś ma miejsce w autku z Warszawy na te zawody dla jednej osoby z jednym psem? :cool3: Chodzi oczywiście o mnie i Choco :-)
Chętnie dołożymy się do paliwka :-)

Posted

[quote name='PATIszon']Ula,
ja bede jechac sama, ale tylko w niedziele.

W takim razie, jeśli coś innego się nie trafi w obie strony, chętnie zabiorę się z Tobą w drogę powrotną :-)

Posted

Aussie napisał(a):
W takim razie, jeśli coś innego się nie trafi w obie strony, chętnie zabiorę się z Tobą w drogę powrotną :-)

Ok
Dzwon, jakby co 0/691 66 19 11

Posted

Dzięki. Ale ja też nie wiem czy w ogóle pojadę, bo Choco miała wbite w łapkę szkło, co odkryłam dopiero po trzech dniach (chodziła z nim bidula a ja nie wiedziałam czemu kuleje - było tylko mikroskopijne skaleczonko na poduszce, prawie niewidoczne a w środku siedział kawałek szkła!). Po wyjęciu była wielka radość i wydawało mi się, że już będzie dobrze. Dziurka była mala, ale chyba coś jej się zaczyna babrać, bo znowu ją ta łapka zaczęła boleć. Zaczynamy więc moczyć w czymś odkażającym i zabezpieczać łapę, ale nie wiem czy się wyleczy do soboty :-(

Posted

No wlasnie u mnie dokladnie to samo. Okazalo sie, ze w zaleczonej juz lapie zrobil sie ropien. Trzeba bylo rozciac, wycisnac ropie i seria atrakcji. Wet ma podjac decyzje w piatek czy ta lapa sie do czegokolwiek nadaje i wtedy sie potwierdze/odwolam telefonicznie, zeby bylo szybko i pewnie.

Ale trzymam za wszystkich kciuki mam ogromna ochote jechac!

Guest ajsonowa
Posted

[quote name='Aussie']Zaczynamy więc moczyć w czymś odkażającym i zabezpieczać łapę

Aussie, napewno vet Ci doradzil w czym masz moczyć łapę, ale ja Ci moge polecić baaardzo dobry środek na odkażanie ran - Octenisept (dostepny w aptekach bez recepty) tylko nie jestem pewna czy mozna go stosowac u psow... :hmmmm:

wybaczcie za offa :-)