Gracjana Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ja poproszę owczarki szkockie i szetlandzkie...:loveu: Quote
zpr Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 narisowa napisał(a):syberian huski - w klasie baby suczka - jesy - z gruzji i lucky wolf - klasę i płeć zjadło w katalogu;) ur. 9.12.2007też z gruzji Dziękuję i gratuluje odwagi ;) Quote
jovi Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Gratulacje tytułów i odwagi ! Twoja relacja super ! Jakieś biuro podróży powinno Cię zatrudnić do naganiania turystów bo umiesz tak zachęcająco zdawać relacje ;) Quote
mela2 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Jestem pod wrazeniem. Gratuluje tytułów,ale przede wszystkim pomysłu,odwagi i wspaniałych wrażeń. Quote
narisowa Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 dzięki serdeczne wszystkim za gratulacje:) ktoś musiał przetrzeć szlaki;) obszerniejszą relację napiszę - obiecuję, ale chyba dopiero w przyszłym tygodniu, bo po powrocie dopadła mnie "szara rzeczywistość" - praca, domowe sprawy, muszę wszystko jakoś ogarnąć;) resztę stawek posprawdzam wieczorkiem. tak na szybko - hotele w gruzji bardzo drogie - nocowaliśmy u ludzi, pod namiotem, a w tbilisi w hostelu u iriny - ceny - u ludzi 10 lari za nocleg, u iriny 20 lari. 1 lari = 1,70 zł. w hotelu w kutaisi - 70 lari za 3 osoby + 2 psy, ale mam już tansze namiary w tej miejscowości. zrobiliśmy w sumie grubo ponad 9 tyś km. po drodze nocowaliśmy w rumunii, bułgarii, turcja tylko tranzyt - jechaliśmy na zmianę. w całej turcji hotele drogie i nie przyjmują z psami! rumunia, bułgaria - ceny paliwa podobne do naszych, w turcji drożej i to sporo, w gruzji tańsze paliwo, ale bez przesady. to tak na szybko;) Quote
Różyczka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Gratuluję i podziwiam za wyprawę :) Można prosić w wolnej chwili sznaucery szczególnie miniaturowe białe oraz pieprz i sól. Quote
narisowa Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Gracjana napisał(a):ja poproszę owczarki szkockie i szetlandzkie...:loveu: szkockich nie widzę, szetlandy dwa: pies w kl. championów - oliver twist z dablovy studanki - z czech, suczka w kl. juniorów - elegance ford fox - też z czech Quote
narisowa Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='Różyczka']Gratuluję i podziwiam za wyprawę :) Można prosić w wolnej chwili sznaucery szczególnie miniaturowe białe oraz pieprz i sól. sznaucerki średnie sól i pieprz były dwa- w tym jeden z polski, drugi z rosji suczka w championach- finezja z czartowego pola i pies w championach - nois epoha rockfeller miniatur nie było Quote
narisowa Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Tecia napisał(a):Narisku a rude swetry jakies byly? rudzielec był jeden - suczka w klasie otwartej - alisa konstantsia linda z gruzińskiej hodowli Quote
narisowa Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Wiesia756 napisał(a): poprosze o stawke rhodesianow:loveu: proszę bardzo:) zgłoszone były dwa, na wystawie był jeden - suka w kl. championów malozi chabiba, hodowca - tuija miettinen, właściciel - kristine liberta, sunia zarejestrowana w finlandii, ale dziewczyna, która ją wystawiała mówiła po rosyjsku, bo chwilkę rozmawiałyśmy był zgłoszony jeszcze pies w klasie młodzieży - fagot - z polskiej hodowli, właściciele mieszkają w gruzji, ale na wystawie się nie pojawili. nie wiem dlaczego, nie mogłam się do nich dodzwonić. Quote
pokoik1 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 A czy ja mogę prosić o stawkę Bernardynów, Boston Terrierów, Szpiców Małych i Mini oraz Pinczery miniaturowe (o ile takie w ogóle były) :modla: Quote
narisowa Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 tak tylko poproszę nazy tych ras w "międzynarodowyM" jezxyku, bo nie mam pojęcia pod czym mam szukać szpica miniaturowego... bernardynów nie widzę boston terierów w III grupie też nie Quote
pokoik1 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Szpic to Zwergspitz lub Pomeranian a bostonki są w grupie IX ( chociaż terrierki ) ;) Dziękuję za odpowiedź :multi: Quote
narisowa Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 zwergspitz: pies w kl. juniorów kazachok iz russokogo dvora - kolor orange własciciel - morozowa w kl. otwartej tokie time will tell własciciel - borkowska grochala - ale nie wiem, czy byli na wystawie suczka w kl. otwartej beautiful star's lilli for madam svetlana - z ukrainy własciciel svechvenko s. reszty ras nie widzę w katalogu Quote
karenina Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Narisowa, a ile chartow było? Ogolnie w gr X ? Quote
narisowa Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 cała grupa X - 7 psów: afgany 3, irish wolfhound - 2, borzoi - 1, whippet - 1 Quote
karenina Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 To całkiem sporo jak na taką egzotyke. Dzieki, i gratuluje. Quote
Różyczka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 narisowa napisał(a):sznaucerki średnie (...) miniatur nie było Bardzo dziękuję :). To chyba jedyne miejsce gdzie miniatury jeszcze nie zawędrowały :evil_lol: Quote
pokoik1 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 narisowa napisał(a):zwergspitz: pies w kl. juniorów kazachok iz russokogo dvora - kolor orange własciciel - morozowa w kl. otwartej tokie time will tell własciciel - borkowska grochala - ale nie wiem, czy byli na wystawie suczka w kl. otwartej beautiful star's lilli for madam svetlana - z ukrainy własciciel svechvenko s. reszty ras nie widzę w katalogu Dziękuję bardzo :multi::multi::multi: Quote
Dumisiowa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 A czy były jakieś wyżły?? :):) konkretnie niemieckie krótkowłose? Quote
narisowa Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 deutsch kurzaar - pies w kl. otwartej - rocky z gruzji, prócz tego pointer, jeden rudzielec, dwa gordony - cała gr VII Quote
McDzik Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 narisowa napisał(a):deutsch kurzaar - pies w kl. otwartej - rocky z gruzji, prócz tego pointer, jeden rudzielec, dwa gordony - cała gr VII :-o:-o:-o:-o:-o Quote
Recommended Posts