Patikujek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ale można wziąć np. na godzinę na spokojny spacer, można nawet fotki porobić i udowodnić mamie, że yorki to nie maskotki Proponuję tez pokazać zdjęcia yorków z zawodów agility itp.... Quote
AmiX Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jeśli chodzi o spacery z Yorkiem to myślę że nie ma się nad czym zastanawiać…tylko iść :) Moja Eti w wieku 10mies chodziła z nami i nasza amstaffka po szczytach gór i tu podkreślam ze cały czas na własnych nogach :) a takie spacery trwały na pewno 3 godziny i to w jedną strone pod góre…Na szczycie przerwa pieski dostały pić i schodziliśmy na dół. Zarówno nasz duży pies jak i Eti były naprawdę szczęśliwe i zadowolone po takim spacerze. Eti 10mies na szczycie Quote
Upiór Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='AmiX']Jeśli chodzi o spacery z Yorkiem to myślę że nie ma się nad czym zastanawiać…tylko iść :) zuszka ona u ciebie i jak juz zmienila się, mordenka brązowieje :loveu: Quote
AmiX Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Vici i Jeannie']zuszka ona u ciebie i jak juz zmienila się, mordenka brązowieje :loveu: Oj tak masz racje na tych fotkach była dużo ciemniejsza niż obecnie.:) Eti powinna dostać sprawność „łazika” :lol:(czy jakoś tak..);) Quote
BlackSheWolf Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 wlasnie przegladalam ogloszenia :| bylo ogłoszenie: SPRZEDAM TYLKO CALY MIOT YORKOW BEZ RODOWODU.... Quote
BlackSheWolf Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 wiecie co... pomozecie mi znalezc jakiś miot yorkow ? z rodowodem oczywiscie Quote
Recommended Posts