modliszka84 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 coooo? :-o :-( on jadł suchą karme w schronie, gryzł normalnie... we wcześniejszym domu tez jadł suchą karme, bo razem z nim przynieśli do schronu worek Chappi :roll: jesuuu co sie dzieje ? :roll: Quote
Pogódka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 no naprawdę, dzwonili rano do mnie przerazeni, kurczę, a może po prostu któreś wczesniej mu się ruszały, straszne przeciez on jest za młody, żeby zęby stracic mam nadzieję, że starczy im cierpliwości na ten kaszel, oni tylko mówią oby wyzdrowiał jejku, nie wiem naprawdę Modliszko, czy nie zaszkodziło mu...no wiesz co...:shake: Quote
modliszka84 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 biedny jamniś... kciuki trzymam za wyzdrowienie... :roll: a to te obiecane fotki z przyjazdu Bobika do Siedlec ( na zdjęciu Bobik z Majką i Kromką (wł. Pogódki ;) ) Quote
kasia14 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Piękny Bobik oby tylko wyzdrowiał. A ile Bobik ma latek? Quote
Pogódka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 dzięki Modliszka, znalazłaś kabelek???:cool3: no to bardzo się cieszę z tego powodu, naprawdę, nie ma co tu mówic... piękne oba jamniorki i mojaq Kromeczka, cuuudowne, aż miło popatrzec jamniorek mniej już kaszle, to dobrze, zębów narazie nie ruszają, trzeba poczekac az wykuruje się z choroby, psinka kochana, ale pietra miałam, jak zadzwoniłam to oni powiedzieli, że nie mają zamiaru oddawac jej, troszkę mi ulżyło, uff.... a jamniorek, wiek nuie znany, podobno dziesięciolatek, ale mówią, że na 5,6,7 wygląda, w ogóle nie ma siwych włosków, zero.... i taki kochany, no nie znowu się rozpisałam, trzeba mi dac:mad: Quote
Pogódka Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 jsmniorka kochają ile wlezie, nie oddadza, a to najważniejsze on zdrowieje, jutro jestem na wizycie i napiszę więcej Quote
modliszka84 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 uff no to czekam na relacje taki mam ostatnio nawał wszystkiego że nawet nie miałam kiedy zadzwonic a teraz ide spać bo padam na twarz :p Quote
Pogódka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 napiszę tak, wszystko jest super Modliszka, potem przeslę Ci zdjęcia, chyba, że siądę i sama wstawię może mi się uda, co??/:oops: Quote
modliszka84 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 możesz mi wysłać na maila fotki, tak jak ostatnio Quote
Pogódka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 daj mi szansę, może sama wkleję:evil_lol: Quote
modliszka84 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 no dobra dobra :cool3: ale napisz cos więcej... jak kaszel? jak zęby? ogólne samopoczucie? kontakty z domownikami ? :cool3: Quote
Pogódka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 nie mogę dodawac załączników, ciekawe dlaczego???? sierota pewnie jestem i tyle Quote
Pogódka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 kaszek nie przeszedł narazie, ale jest lepiej, p[rześlę Ci zdjęcia, nie wiem czemu nie mogę załączników dodawac, uwielbiają go, a ja jak weszłam, to....naszczekał na mnie łobuz jeden a ja go przywiozłam, chyba myśli, że odebrałam ją Erazmowi i się boi , że go zabiorę pilnuje ich, na imię ma Forrest, wszyscy go kochają, a on zadowolony, żabki będą mu robic jak wyzdrowieje:loveu::loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 jutro ide na poczte wyslac ksiazeczke, na adres z umowy? Quote
Erazm Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Wyślę dziasij po południu jak mój tymczas pojedzie do domku, yoorka w torbę i na pocztę Quote
Pogódka Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 ni i zdjęcia dopiero jutro przerobię na mniejszy format i chyba wstawię:cool3: Quote
tanitka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 W podwarszawskim Celestynowie od kilku dni jest złoty spaniek z ddłłuuuugimi rzęsami - tel. 602 378 437 Quote
jusstyna85 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 2,5 roczny czarny jamniczek-pogodny,kontaktowy,kochany w schronisku w Rudzie Śl. Quote
kasia14 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ogloszenie nieaktualne, piesek zostal juz adoptowany Quote
andzia69 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 przecież ten temat powinien być gdzie indziej - pogódka - zmien w tytule, że nieaktualne, bo kazdy nie czytajac robi sobie nadzieję i wkleja psiaki! Quote
Pogódka Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 bardzo przepraszam, rzeczywiście, jeszcze raz przepraszam:oops: Quote
Pogódka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 jamniczek nie żyje, napisałam już na ten temat,,za tęczowym mostem,, przykro mi bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomogli mi w sprawie Forresta:-( Quote
Recommended Posts