Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
pisze w imieniu 2,5 letniej Kiry-bardzo przyjaznej pit bulki,ktora ma bardzo smutna historie... Jako maly szczeniak byla kochana i jedyna,ta najcudniejsza. Ale jak to bywa-urosla,trzeba ja bylo wyprowadzac i takie tam inne bzdety ktore jak sie okazalo trzeba przy psie wykonywac,zaistnial problem. Włascicielki wyjechaly do Angli,najprawdopodobniej na zawsze...psa zostawily samego w Krakowie... Smutne,ale co zrobic-przygoda czekała,a pies przeszkadzal...Na cale szczescie ludzie ktorzy znali i bardzo lubili Kire,znalezli jej tymczasowy dom,i caly czas szukaja DOBREGO domu,dla tej kochanej i poczciwej psinki. Suczka ma szczepienia i jest odrobaczona.Jest bardzo przyjazna do ludzi,jesli chodzi o psy to roznie bywa,jedne akceptuje-drugich nie lubi,natomiast koty zupelnie nie przypadly jej do gustu. Z racji na jej traumatyczne przezycia i dlugotrwala samotnosc,suczka dostala czegos w rodzaju depresji i niestety sika pod siebie i robi balagan w domu,ale naprawde szczerze w to wierze ze jest to poprostu jej rozpaczliwy psi apel o milosc i manifestacja jak bardzo cierpi z powodu odtracenia przez jej przyjaciela-czlowieka!!

Dlatego zwracam sie z prosba do wszystakich ludzi ktorzy kochaja zwierzeta i traktuja je jak zywe stworzenia a nie produkty czy maszyny,o pomoc w znalezieniu dla Kiry domu pełnego milosci,na ktora tak zasluguje,domu w ktorym przezyje piekne chwile,rozkocha w sobie domownikow i gdzie spokojnie dozyje sedziwego wieku...

tarpeja@interia.pl

Posted

Ale ma cudowne ślepia, jak się nie zakochać w nich! Widać że sunia jest zrozpaczona i wylękniona. Ona nie rozumie co się stało z jej panią i czeka. A niech wszyscy diabli wezmą takie ludzkie potwory bez serca!:mad:Życzę jej super domu z super ludźmi!!!

Posted

Tengusia powinna wiedziec. Mozna tez Doddy sciagnac na watek.
Ja sie tez nie znam :oops:

Biedna sunia ...

Frotko, czy ona jest po sterylce? Mozna by ja wtedy dac na allegro, a tak to jest obawa przed jakimis pseudo i innymi gadzinami.

Posted

To zmieniam tytuł. Nie wiem jaka jest na żywo, bo znam ją tylko ze zdjęcia. I nie wiem czy jest po sterylizacji, ale się dowiem (wydaje mi się, że jest "po" - o umieszczenie Kiry prosiła mnie Capri a ona bardzo dba o to, żeby żaden pies nie poszedł do adopcji bez kastracji).

• 2 weeks later...
Posted

Wiadomo coś więcej o tym sikaniu? Zastanawiam się, co takiego przeżył ten pies, że nagle sika pod siebie? Przecież trafił od razu do DT, nie? Może faktycznie to problemy po sterylce? No i jaki ona robi ten"bałagan" w domu, czy niszczy rzeczy, czy tylko rozwala? To ważne przy ogłoszeniach. Mój Woody jak nie ma nas w domu, to rozwala brudne ubrania w łazience i śpi na nich-w zasadzie, to też :bałaganienie" :):)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...