Frotka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Witam, pisze w imieniu 2,5 letniej Kiry-bardzo przyjaznej pit bulki,ktora ma bardzo smutna historie... Jako maly szczeniak byla kochana i jedyna,ta najcudniejsza. Ale jak to bywa-urosla,trzeba ja bylo wyprowadzac i takie tam inne bzdety ktore jak sie okazalo trzeba przy psie wykonywac,zaistnial problem. Włascicielki wyjechaly do Angli,najprawdopodobniej na zawsze...psa zostawily samego w Krakowie... Smutne,ale co zrobic-przygoda czekała,a pies przeszkadzal...Na cale szczescie ludzie ktorzy znali i bardzo lubili Kire,znalezli jej tymczasowy dom,i caly czas szukaja DOBREGO domu,dla tej kochanej i poczciwej psinki. Suczka ma szczepienia i jest odrobaczona.Jest bardzo przyjazna do ludzi,jesli chodzi o psy to roznie bywa,jedne akceptuje-drugich nie lubi,natomiast koty zupelnie nie przypadly jej do gustu. Z racji na jej traumatyczne przezycia i dlugotrwala samotnosc,suczka dostala czegos w rodzaju depresji i niestety sika pod siebie i robi balagan w domu,ale naprawde szczerze w to wierze ze jest to poprostu jej rozpaczliwy psi apel o milosc i manifestacja jak bardzo cierpi z powodu odtracenia przez jej przyjaciela-czlowieka!! Dlatego zwracam sie z prosba do wszystakich ludzi ktorzy kochaja zwierzeta i traktuja je jak zywe stworzenia a nie produkty czy maszyny,o pomoc w znalezieniu dla Kiry domu pełnego milosci,na ktora tak zasluguje,domu w ktorym przezyje piekne chwile,rozkocha w sobie domownikow i gdzie spokojnie dozyje sedziwego wieku... tarpeja@interia.pl Quote
Frotka Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Tel. w sprawie adopcji: 506 369 217 Quote
Lukomanka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ale ma cudowne ślepia, jak się nie zakochać w nich! Widać że sunia jest zrozpaczona i wylękniona. Ona nie rozumie co się stało z jej panią i czeka. A niech wszyscy diabli wezmą takie ludzkie potwory bez serca!:mad:Życzę jej super domu z super ludźmi!!! Quote
Karilka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ludzie nie lubia jak maly piesek staje sie duzy wiec musza sie pozbywac....wwrrr ... Quote
Tengusia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Boshe jak ja kocham takie czarnulki oby mala znalazla szybko ten jedyny domek :loveu: Quote
Frotka Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Na razie nikt o nią nie pytał. Czy to jest pit bull czy amstaff? Ja sie nie znam na tych rasach :oops: i chyba źle ją podpisałam. Quote
Ulka18 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Tengusia powinna wiedziec. Mozna tez Doddy sciagnac na watek. Ja sie tez nie znam :oops: Biedna sunia ... Frotko, czy ona jest po sterylce? Mozna by ja wtedy dac na allegro, a tak to jest obawa przed jakimis pseudo i innymi gadzinami. Quote
doddy Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Jeżeli na żywo jest podobna do bullowatego to prędzej można ją podrasawiać pod pitbulla. ;) Quote
Frotka Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 To zmieniam tytuł. Nie wiem jaka jest na żywo, bo znam ją tylko ze zdjęcia. I nie wiem czy jest po sterylizacji, ale się dowiem (wydaje mi się, że jest "po" - o umieszczenie Kiry prosiła mnie Capri a ona bardzo dba o to, żeby żaden pies nie poszedł do adopcji bez kastracji). Quote
karolina1 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 bidula :-( oby jej się szybko udało. Quote
andzia69 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Doddy - ty nie hocież 3 czarnulki?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ta Anglia mnie dobija:angryy: Quote
Camara Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Frotko, dowiedz się czy to sikanie nie jest przypadkiem wynikiem sterylizacji? Może małą trzeba podleczyć (np. hormonalnie) i przynajmniej ten problem zniknie? Quote
andzia69 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 przypomnę sunieczkę, bo jakos nikt nie zaglada:-( Quote
JagnaP Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Wiadomo coś więcej o tym sikaniu? Zastanawiam się, co takiego przeżył ten pies, że nagle sika pod siebie? Przecież trafił od razu do DT, nie? Może faktycznie to problemy po sterylce? No i jaki ona robi ten"bałagan" w domu, czy niszczy rzeczy, czy tylko rozwala? To ważne przy ogłoszeniach. Mój Woody jak nie ma nas w domu, to rozwala brudne ubrania w łazience i śpi na nich-w zasadzie, to też :bałaganienie" :):) Quote
JagnaP Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 No halllo, gdzie ci ludzie? Wiadomo coś nowego o suni? Quote
Frotka Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Nic wiecej nie wiem. Po więcej informacji musisz dzwonić pod numer podany w pierwszym poście. Quote
Frotka Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Nic nie wiem. Pewnie ma już dom. Trzeba dzwonić pod numer z pierwszegpo postu. Quote
Recommended Posts