Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj! Rozumiem, że Twój psiak zżera trawkę. Tak jak mój :) Słyszałam, że istotnie im czegoś brakuje ale czego to nie jestem pewna. W każdym bąź razie to dla nich zdrowe. Podobne jak jedzenie ziemi. A czy Twój psiak je tylko trawę na dworze czy też domowe kwiatki??? W jakim jest wieku???? Rozumiem że to spanielek :wink: . Pozdro.

Posted

dzieki za odpowiedz :) a wiec psiak 11 maja bedzie mial 2 miesiace i jest to cocker spaniel, a co do kwiatkow domowych to jeszcze sie nie dobrala do nich ale cos czuje ze juz niedlugo pa pozdrawiam

Posted

dzieki za odpowiedz :) a wiec psiak 11 maja bedzie mial 2 miesiace i jest to cocker spaniel, a co do kwiatkow domowych to jeszcze sie nie dobrala do nich ale cos czuje ze juz niedlugo pa pozdrawiam

Posted

Posted

To przynajmniej takie szczęści, że nie je kwoatków domowych, bo moja je z prędkością światla :lol: i mama jest: :evil: :evil: :evil: :wink:

Tak a propos ile już masz tego psa skoro dopiero 2 miechy???? Nie za wcześnie go zabrałes do siebie?? orka, że tak pytam ale to w trosce o psiaczka. Napisz jak ma na imię i jakiej jest maści jeśli możesz. Pozdrawiam.

Posted

Z tymi domowymi kwiatkami to rzeczywiście jest problem....u mnie nie ma prawa przeżyć jakikolwiek kwiat doniczkowy,jeśli jest w zasięgu psich pyszczków.... 8)

Zgadzam się zAg@tą - 2 miesiące to jest dopiero odpowiedni wiek na zabranie szczeniaka do nowego domu...

ethan - napisz cos o swoim piesku... :wink:

Posted

Co tu duzo mowic - moj tak podżerał liście kwiata (juka) aż w końcu kiedyś budzę się rano a tu kwiat na ziemi a liście po całym pokoju porozwalane i popodgryzane. Wtedy mój psiak był jeszcze mały i od tego czasu kwiatów nie rusza :P . Zrobiłam mu kiedyś zdjecie w trakcie i po uczcie wiec jak będę miała w kompie to wkleję.

Pozdrawiam!

• 2 weeks later...
Posted

sorry ze sie nie odzywalem ale no jakos mialem mature :o i nie mialem czasu za bardzo na kompa wskoczyc :x a wiec jest to suczka rasy wiadomej wabi sie Lili i jest masci zlotej. Jak porobie jakies foty to wrzuce see ya

Posted

sorry ze sie nie odzywalem ale no jakos mialem mature :o i nie mialem czasu za bardzo na kompa wskoczyc :x a wiec jest to suczka rasy wiadomej wabi sie Lili i jest masci zlotej. Jak porobie jakies foty to wrzuce see ya