ethan Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 czesc mam pytanie co to oznacza jesli psiak je trawe?? czy mu czegos brakuje?? Quote
Ag@tA Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Witaj! Rozumiem, że Twój psiak zżera trawkę. Tak jak mój :) Słyszałam, że istotnie im czegoś brakuje ale czego to nie jestem pewna. W każdym bąź razie to dla nich zdrowe. Podobne jak jedzenie ziemi. A czy Twój psiak je tylko trawę na dworze czy też domowe kwiatki??? W jakim jest wieku???? Rozumiem że to spanielek :wink: . Pozdro. Quote
ethan Posted May 6, 2004 Author Posted May 6, 2004 dzieki za odpowiedz :) a wiec psiak 11 maja bedzie mial 2 miesiace i jest to cocker spaniel, a co do kwiatkow domowych to jeszcze sie nie dobrala do nich ale cos czuje ze juz niedlugo pa pozdrawiam Quote
ethan Posted May 6, 2004 Author Posted May 6, 2004 dzieki za odpowiedz :) a wiec psiak 11 maja bedzie mial 2 miesiace i jest to cocker spaniel, a co do kwiatkow domowych to jeszcze sie nie dobrala do nich ale cos czuje ze juz niedlugo pa pozdrawiam Quote
cockermanka Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Moje cockery też "pasą "się w ogrodzie-jedzenie trawy to normalny objaw.Moje wybierają sobie tylko niektóre gatunki traw... :wink: Pozdrawiam, Quote
ethan Posted May 6, 2004 Author Posted May 6, 2004 sorry ze tyle razy mi sie jedna odpowiedz zdublowala :evil: ale cos mi win siada :evil: pa Quote
Ag@tA Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 To przynajmniej takie szczęści, że nie je kwoatków domowych, bo moja je z prędkością światla :lol: i mama jest: :evil: :evil: :evil: :wink: Tak a propos ile już masz tego psa skoro dopiero 2 miechy???? Nie za wcześnie go zabrałes do siebie?? orka, że tak pytam ale to w trosce o psiaczka. Napisz jak ma na imię i jakiej jest maści jeśli możesz. Pozdrawiam. Quote
cockermanka Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Z tymi domowymi kwiatkami to rzeczywiście jest problem....u mnie nie ma prawa przeżyć jakikolwiek kwiat doniczkowy,jeśli jest w zasięgu psich pyszczków.... 8) Zgadzam się zAg@tą - 2 miesiące to jest dopiero odpowiedni wiek na zabranie szczeniaka do nowego domu... ethan - napisz cos o swoim piesku... :wink: Quote
Cockerek Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Co tu duzo mowic - moj tak podżerał liście kwiata (juka) aż w końcu kiedyś budzę się rano a tu kwiat na ziemi a liście po całym pokoju porozwalane i popodgryzane. Wtedy mój psiak był jeszcze mały i od tego czasu kwiatów nie rusza :P . Zrobiłam mu kiedyś zdjecie w trakcie i po uczcie wiec jak będę miała w kompie to wkleję. Pozdrawiam! Quote
Dorota_Fiszer Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 Psy zazwyczaj jedza perz nie trawe.Pomaga im to np.przy zatwardzeniu. Quote
ethan Posted May 24, 2004 Author Posted May 24, 2004 sorry ze sie nie odzywalem ale no jakos mialem mature :o i nie mialem czasu za bardzo na kompa wskoczyc :x a wiec jest to suczka rasy wiadomej wabi sie Lili i jest masci zlotej. Jak porobie jakies foty to wrzuce see ya Quote
ethan Posted May 24, 2004 Author Posted May 24, 2004 sorry ze sie nie odzywalem ale no jakos mialem mature :o i nie mialem czasu za bardzo na kompa wskoczyc :x a wiec jest to suczka rasy wiadomej wabi sie Lili i jest masci zlotej. Jak porobie jakies foty to wrzuce see ya Quote
Recommended Posts