emilia2280 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Dobra Lamia. :chaos: Ale musialam spróbowac chociaz. Dziéki i za to. Quote
Charly Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 grazyna9915 napisał(a):Przepraszam, że rzucam takiego off-a, ale jeżeli schronisko w Krzyczkach nie może przyjmować zwierząt to dlaczego tam sunia trafiła? Czy coś się zmieniło i jednak mają zgodnę na przyjmowanie psiaków? Ile tam jest jeszcze tych biedaków? Czy jakiś urząd to kontroluje? Przepraszam za ten wpis, ale właśnie obejrzałam film z KRZYCZEK i mam ... sunia juz tam byla wczesniej Quote
lamia2 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 grazyna9915 napisał(a):Przepraszam, że rzucam takiego off-a, ale jeżeli schronisko w Krzyczkach nie może przyjmować zwierząt to dlaczego tam sunia trafiła? Czy coś się zmieniło i jednak mają zgodnę na przyjmowanie psiaków? Ile tam jest jeszcze tych biedaków? Czy jakiś urząd to kontroluje? Przepraszam za ten wpis, ale właśnie obejrzałam film z KRZYCZEK i mam ... Schronisko jest zamknięte od 5 lutego i nie ma obecnie nowych przyjęć. Sunia trafiła do schroniska jak wszystkie inne psy czyli została przywieziona przez jednego z gminnych hycli. Jest jeszcze ok. 250 psów. Decyzję o tymczasowym zamknięciu schroniska wydał o ile się nie mylę lekarz powiatowy. Quote
Charly Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 lamia2 napisał(a):Za to, że bardzo pięknie proszę dostanę ją w sobotę :cool3: Dzieki lamia za te wszystki trudy i dyplomacje Quote
lamia2 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Charly napisał(a):Dzieki lamia za te wszystki trudy i dyplomacje A żebyś wiedziała ;) Quote
Charly Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 nawet sobie nie chce wyobrazac. I ja tez niecierpliwa i pytania od 100.000 ludzi z kazdej strony. nie wytrzymalabym. mocne nerwy. uznanie. Quote
grazyna9915 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Czy mogę Wam w czymś pomóc na odległość? Tymczas mam niestety przepełniony i nie mogę przygarnąć kolejnego psiaka, ale może mogę zrobić coś innego dla tych psiaków? Quote
lovefigaro Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Witam Tymczasik sunia ma u mnie. Na początek trafi do szpitalika w Poznaniu. Już jej zarezerwowałm miejsce. Będzie tam przebywała tydzień, na małej kwarantannie. Chciałabym, zeby zobaczyli ja specjaliści. Oczywiście razem z Weroniką będziemy do niej przyjezdzać i wychodzić na spacerki. Po tygodniu bedzie u mnie w domciu. Nie wiem, co jej dolega, dlatego nie wspominam o pomocy finsowej. Na pewno będą potrzebne pieniążki na sterylke, szczepienia, itp.. Quote
gallegro Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Jeśli to możliwe, napiszcie coś więcej o suni. Jaki jest jej stosunek do ludzi i psiaków? Quote
lamia2 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 grazyna9915 napisał(a):Czy mogę Wam w czymś pomóc na odległość? Tymczas mam niestety przepełniony i nie mogę przygarnąć kolejnego psiaka, ale może mogę zrobić coś innego dla tych psiaków? Jeść, jeść, jeść :placz: Quote
lamia2 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 gallegro napisał(a):Jeśli to możliwe, napiszcie coś więcej o suni. Jaki jest jej stosunek do ludzi i psiaków? O tym będzie mógł napisać dopiero domek tymczasowy, obecnie sunia nie wychodzi z budy :placz: Quote
Sabina02 Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Malenstwo kochane.... Wytrzymaj jeszcze troche...:placz: Quote
lovefigaro Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Dziewczyny, nie mam transportu!!! Mój dotychczasowy kierowca ma egzaminy na studiach i nie może jechac ze mną.. Będę oczywiściwe szukała innego, ale proszę wy też szukajcie! Quote
ARKA Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 lovefigaro napisał(a):Dziewczyny, nie mam transportu!!! Mój dotychczasowy kierowca ma egzaminy na studiach i nie może jechac ze mną.. Będę oczywiściwe szukała innego, ale proszę wy też szukajcie! Ale w poniedzialek bedziecie w Pultusku-moze sunia dozyje:-( Jest jakas pani w tamtych okolicach co ma hotelik-boks-doba 15 zl-mam takie zgloszenie-sprawdzona osoba- moze ją tam dac do poniedzialku???:-( Quote
lovefigaro Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 No więc właśnie mnie nie będzie w poniedziałek, pomimo, ze wpisalam sie na liste.. Mój synek ma zabieg u chirurga i musze być z nim w szpitalu na 9.. Będzie natomiast w Pułtusku Weronika i to ona zabrałaby sunię.. Ona może podjechać nawet do Krzyczek, bo to w sumie nie tak daleko.. Ale może faktycznie lepiej, zeby mała juz byla w tym hoteliku do poniedziałku i tam czekała na Werę? Weronia wraca później do Poznania i przyjedzie z nią do mnie.. Proszę tylko o info, skąd odebrać Daisy.. Quote
emilia2280 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Jesli mozna, odbierzcie sunié juz jutro jak najwczesniej. Te dwa dni mogá byc decydujáce - nie ryzykowalabym ani godziny dluzej niz to absolutnie konieczne. Quote
Poker Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 emilia2280 napisał(a):Jesli mozna, odbierzcie sunié juz jutro jak najwczesniej. Te dwa dni mogá byc decydujáce - nie ryzykowalabym ani godziny dluzej niz to absolutnie konieczne. też jestem tego zdania,żeby sie nie okazało,że już jej nie ma :-( Quote
pati Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 dzewczyny a co to za choroba a skorze? czy jest grozna dla innych psow? wiecie cos Quote
fizia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Biedna malutka...oby się udało jak najszybciej... Quote
gallegro Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Miałem tel. w sprawie Daisy. Pani ma się jeszcze odezwać. Szkoda, że nie wiemy o niej zbyt wiele. Mam nadzieję, że po kilu dniach pobytu w DT, uda się choć w przybliżeniu określić jej usposobienie... Quote
elik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Oby domek się zdecydował, a przede wszystkim, żeby był odpowiedni Quote
lamia2 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Sunia była gotowa do odbioru w piątek, niestety Lovefigaro jak wcześniej pisała miała problem z transportem, w poniedziałek jestem w pracy więc nie mogę jechać do Krzyczek, ponadto jest rozprawa i kontrola w Krzyczkach, obawiam się, że w okolicznościach będzie problem z wyjęciem suni. Ja nie mam pomysłu, ale oczywiście spróbuję się dodzwonić do schronu. Quote
Recommended Posts