Tigraa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 xxxx52 przeginasz... gallegro nie daje dobrych przykładów?????:crazyeye: Cóż, jeśli dla Ciebie nie jest dobre pomaganie KAŻDEMU bez wyjątku biednemu zwierzakowi, poświęcenie całego wolnego (i nie tylko wolnego) czasu na ratowanie (fizycznie) istnień psich i ludzkich,wkładanie całego siebie w pomoc innym żywym stworzeniom, rezygnując przy tym z własnych wygód i potrzeb, to lepiej się nie odzywaj, bo nie masz pojęcia, co to jest dobro... Tak jak wyjaśnił Ci gallegro, miał z tą adopcją tylko tyle wspólnego, że wysłał zainteresowanej pani link do wątku suni. Osobiście nie jestem w stanie zrozumieć ( może jestem zbyt tępa :cool3:) jak osobiste animozje, niechęci są w stanie podzielić ludzi, których łączy przecież ten sam cel - pomoc psiakom. I powiem wprost, gdyby chodziło o ratowanie psa, jestem w stanie współpracować nawet z samym diabłem :diabloti: nie zważając na to, czy kogoś kocham czy nienawidzę. Quote
niufek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 gallegro napisał(a):Nie wiem co napisałaś (nie widzę twoich postów), ale jeśli ktoś mnie poinformuje o tym, że mnie oczerniasz, ziszczę swój plan, o którym napisałem wcześniej. Ostrzegam... Pytanie jest jedno , czy sunia pojechala do pajuni?? Gallegro , ja sie dowiem bo prezes TOZu Olawskiego ,to dawny nauczyciel mego meza i jesli pan B sie dowie , ze sunia trafila w te rece ,to nie bedzie to najlepsze . Poza tym jesli ta sunia trafila do pajuni, sunia z mego rodzinnego miasta ,to ..............:-(:-(:-(:-(:angryy: Nie miej za zle xxxx52 ,ona sie tylko martwi . Quote
gallegro Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Niufek, nie pozwalaj sobie za dużo :angryy: I nie strasz mnie, bo się ciebie nie boję... I nie oceniaj kogoś po pozorach... Jesteś żałosna, tak samo jak xxxx52... Gdybyś potrafiła czytać ze zrozumieniem, doczytałabyś, że pani z Niemiec ma na imię Grażyna, więc nie chodzi o pajunię. A na przyszłość rada... odpieprzcie się ode mnie, raz na zawsze :angryy: Brawo, udało się wam wyprowadzić mnie z równowagi... EOT Quote
andzia69 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 niufek napisał(a):Pytanie jest jedno , czy sunia pojechala do pajuni?? Gallegro , ja sie dowiem bo prezes TOZu Olawskiego ,to dawny nauczyciel mego meza i jesli pan B sie dowie , ze sunia trafila w te rece ,to nie bedzie to najlepsze . Poza tym jesli ta sunia trafila do pajuni, sunia z mego rodzinnego miasta ,to ..............:-(:-(:-(:-(:angryy: Nie miej za zle xxxx52 ,ona sie tylko martwi . niufek - jak jestes az tak przejęta losem suni to gdzie u diabła byłaś jak szukano jej domu? jak wyciagano z Krzyczek? czemu wtedy nie zaoferowałas czegokolwiek?????? zajmij się wreszcie czymś konkretnym, a nie szukaniem dziury w całym i klepaniem w klawiaturę!!!!w Krzyczkach zostało jeszcze 200 psów - życzysz sobie?????? Quote
lamia2 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Mnie się jednak wydaje, że mówimy o dwóch różnych psach :cool3: Gallegro, xxx52 i Niufek kompletnie nie mają nic wspólnego z adopcją Daisy, a adopcja Daisy nie ma nic współnego z Pajunią. Quote
niufek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 andzia69 napisał(a):niufek - jak jestes az tak przejęta losem suni to gdzie u diabła byłaś jak szukano jej domu? jak wyciagano z Krzyczek? czemu wtedy nie zaoferowałas czegokolwiek?????? zajmij się wreszcie czymś konkretnym, a nie szukaniem dziury w całym i klepaniem w klawiaturę!!!!w Krzyczkach zostało jeszcze 200 psów - życzysz sobie?????? ZEJDZ ZE MNIE!:angryy: Idz budowac pomniki dla..... O psach z Krzyczek mnie nie pouczaj ,bo daleko ci do tego:mad:. Co do klepania w klawiature to popatrz na ilosc swych postow ,a na ilosc moich i od kiedy i masz odpowiedz kto tu klepie w klawiature :diabloti::diabloti: Olawskiej suni dlugo nie szukano domu i ona nie byla w krzyczkach:evil_lol:. Zegnam Guru -Andzia69 . Quote
Sabina02 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Dobra cioteczki... Zalozylam ten watek w innym celu... Prosze nie klućcie sie tutaj ... Chocby z szacunku dla Daisy... Quote
Tigraa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Tutaj na prośbę Tomka zamieściłam aktualne info tym samym kończąc temat w tym miejscu. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9726218#post9726218 Quote
Recommended Posts