Jump to content
Dogomania

Przerazona, chora sunia cierpi!!! Krzyczki... Pojechala do Niemiec...

Recommended Posts

Posted

xxxx52 przeginasz...

gallegro nie daje dobrych przykładów?????:crazyeye:
Cóż, jeśli dla Ciebie nie jest dobre pomaganie KAŻDEMU bez wyjątku biednemu zwierzakowi, poświęcenie całego wolnego (i nie tylko wolnego) czasu na ratowanie (fizycznie) istnień psich i ludzkich,wkładanie całego siebie w pomoc innym żywym stworzeniom, rezygnując przy tym z własnych wygód i potrzeb, to lepiej się nie odzywaj, bo nie masz pojęcia, co to jest dobro...

Tak jak wyjaśnił Ci gallegro, miał z tą adopcją tylko tyle wspólnego, że wysłał zainteresowanej pani link do wątku suni.

Osobiście nie jestem w stanie zrozumieć ( może jestem zbyt tępa :cool3:) jak osobiste animozje, niechęci są w stanie podzielić ludzi, których łączy przecież ten sam cel - pomoc psiakom.

I powiem wprost, gdyby chodziło o ratowanie psa, jestem w stanie współpracować nawet z samym diabłem :diabloti: nie zważając na to, czy kogoś kocham czy nienawidzę.

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gallegro napisał(a):
Nie wiem co napisałaś (nie widzę twoich postów), ale jeśli ktoś mnie poinformuje o tym, że mnie oczerniasz, ziszczę swój plan, o którym napisałem wcześniej. Ostrzegam...

Pytanie jest jedno , czy sunia pojechala do pajuni??
Gallegro , ja sie dowiem bo prezes TOZu Olawskiego ,to dawny nauczyciel mego meza i jesli pan B sie dowie , ze sunia trafila w te rece ,to nie bedzie to najlepsze . Poza tym jesli ta sunia trafila do pajuni, sunia z mego rodzinnego miasta ,to ..............:-(:-(:-(:-(:angryy:
Nie miej za zle xxxx52 ,ona sie tylko martwi .

Posted

Niufek, nie pozwalaj sobie za dużo :angryy:
I nie strasz mnie, bo się ciebie nie boję...
I nie oceniaj kogoś po pozorach...
Jesteś żałosna, tak samo jak xxxx52...
Gdybyś potrafiła czytać ze zrozumieniem, doczytałabyś, że pani z Niemiec ma na imię Grażyna, więc nie chodzi o pajunię.
A na przyszłość rada... odpieprzcie się ode mnie, raz na zawsze :angryy:
Brawo, udało się wam wyprowadzić mnie z równowagi...
EOT

Posted

niufek napisał(a):
Pytanie jest jedno , czy sunia pojechala do pajuni??
Gallegro , ja sie dowiem bo prezes TOZu Olawskiego ,to dawny nauczyciel mego meza i jesli pan B sie dowie , ze sunia trafila w te rece ,to nie bedzie to najlepsze . Poza tym jesli ta sunia trafila do pajuni, sunia z mego rodzinnego miasta ,to ..............:-(:-(:-(:-(:angryy:
Nie miej za zle xxxx52 ,ona sie tylko martwi .

niufek - jak jestes az tak przejęta losem suni to gdzie u diabła byłaś jak szukano jej domu? jak wyciagano z Krzyczek? czemu wtedy nie zaoferowałas czegokolwiek?????? zajmij się wreszcie czymś konkretnym, a nie szukaniem dziury w całym i klepaniem w klawiaturę!!!!w Krzyczkach zostało jeszcze 200 psów - życzysz sobie??????

Posted

Mnie się jednak wydaje, że mówimy o dwóch różnych psach :cool3:

Gallegro, xxx52 i Niufek kompletnie nie mają nic wspólnego z adopcją Daisy, a adopcja Daisy nie ma nic współnego z Pajunią.

Posted

andzia69 napisał(a):
niufek - jak jestes az tak przejęta losem suni to gdzie u diabła byłaś jak szukano jej domu? jak wyciagano z Krzyczek? czemu wtedy nie zaoferowałas czegokolwiek?????? zajmij się wreszcie czymś konkretnym, a nie szukaniem dziury w całym i klepaniem w klawiaturę!!!!w Krzyczkach zostało jeszcze 200 psów - życzysz sobie??????

ZEJDZ ZE MNIE!:angryy:
Idz budowac pomniki dla.....
O psach z Krzyczek mnie nie pouczaj ,bo daleko ci do tego:mad:.
Co do klepania w klawiature to popatrz na ilosc swych postow ,a na ilosc moich i od kiedy i masz odpowiedz kto tu klepie w klawiature :diabloti::diabloti:
Olawskiej suni dlugo nie szukano domu i ona nie byla w krzyczkach:evil_lol:.
Zegnam Guru -Andzia69 .