Tigraa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Sabina02 napisał(a):Dzieki Ania!!! Pieknie piszesz teksty :loveu:, ja to jestem do tego beztalencie...:oops: W takim razie zawsze możesz liczyć na moją pomoc. W przypadku każdego zwierzaka. Pisz śmiało na pw, nigdy nie odmówię. Quote
Sabina02 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='malagos']I czy wspomniana tu ciemna kudłata sunia od hycla też szuka domu? To chlopczyk...i tak, on szuka domu. Wiecej informacji w jego sprawie na ogolnym watku Krzyczek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105011&page=24 Quote
Sabina02 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Ania-tygrysiczka napisał(a):W takim razie zawsze możesz liczyć na moją pomoc. W przypadku każdego zwierzaka. Pisz śmiało na pw, nigdy nie odmówię. Dzieki wielkie!!! Quote
Charly Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Jesli chodzi o skóre, tu sa zdjecia Bobika z Krzyczek 26 stycznia 2008 roku Nasz Bobi z Krzyczek: Quote
Charly Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 a tutaj 3 tygodnie pozniej. Nie mial choroby skóry mimo wygladu. I tak wyglada po zastrzykach i miłości;) Skóra jest zdrowa. Strupy zniknęły. Siersc znow rosnie (rosnie swietnie-jak widać) Nie trzeba sie bac, tylko skontaktowac z Baska;) Quote
lamia2 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Koty i psy zabrane. Daisy jest sama w kojcu (nie jest taka malutka jak to się wydaje na fotce), ma jedzenie i wodę, ale z budy nie wychodzi. Podniosłam daszek żeby się jej lepiej przyjrzeć i na grzbiecie nie widziałam żadnych niepokojących zmian. Postanowiłam nie wyciągać jej z budy, żeby dodatkowo nie stresować ... i po 15 minutach gadania do niej, merdnęła do mnie raz ogonkiem. Niestety nic więcej o jej zachowaniu powiedzieć nie mogę, nie wiem czy gdybym ją wzięła na ręce warczałaby na mnie czy trzęsła się ze starchu czy przytuliła po prostu. Quote
Sabina02 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Lamia, czy dowiedzialas sie kiedy mozna ja zabrac? Masz jakies nowe fotki? Quote
lamia2 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Sabina02 napisał(a):Lamia, czy dowiedzialas sie kiedy mozna ja zabrac? Masz jakies nowe fotki? Adopcja będzie możłiwa za tydzień, fotki zrobiłam ale niestety karmienie nam zajęło bardzo dużo czasu i skończyłyśmy kiedy było już ciemno, będę zaraz zgrywać fotki ale watpię, że coś wyszło :shake: Quote
lovefigaro Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Podtrzymuję swoją propozycję ofiarowania DT. Quote
lamia2 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 lovefigaro napisał(a):Podtrzymuję swoją propozycję ofiarowania DT. Kochana jesteś :loveu::loveu::loveu: Quote
lovefigaro Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Lamia2, ja przepraszam, ze tak naciskam, ale podczas ostatniej naszej rozmowy wspomniałaś, ze istnieje szansa, ze wydadza ją w poniedziałek, czyli jutro... Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam.. Może mogłabyś tam jutro zadzwonić, zapytać, jak czuje sie malutka i czy mozna juz ja brać.. :razz: Quote
lamia2 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 lovefigaro napisał(a):Lamia2, ja przepraszam, ze tak naciskam, ale podczas ostatniej naszej rozmowy wspomniałaś, ze istnieje szansa, ze wydadza ją w poniedziałek, czyli jutro... Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam.. Może mogłabyś tam jutro zadzwonić, zapytać, jak czuje sie malutka i czy mozna juz ja brać.. :razz: Oczywiście, że zadzwonię ... zaraz potem do Ciebie i zdam Ci relację z rozmowy :loveu: Quote
elik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 lamia2 napisał(a):Oczywiście, że zadzwonię ... zaraz potem do Ciebie i zdam Ci relację z rozmowy :loveu: Chorera, to było wczoraj... :shake: A co słychać u psinki dzisiaj ? Quote
lamia2 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 elik napisał(a):Chorera, to było wczoraj... :shake: A co słychać u psinki dzisiaj ? Mała podobno wygląda lepiej, dziś oglądał ją weterynarz ale niestety nie udało mi się do schronu więcj dodzwonić, że dowiedzieć sie o opinię .... postarm się jutro rano. Quote
elik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 lamia2 napisał(a):... postarm się jutro rano. Bardzo to potrzebne. Niech schron wie, że ktoś na poważnie interesuje się malutką. Mogę także i ja zadzwonić, jeśli tylko pomogłoby to suni. Quote
emilia2280 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Elik, jak najbardziej - dzwon, moze uda sié przyspieszyc té "kuracjé" suni. Quote
lovefigaro Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 elik napisał(a):Bardzo to potrzebne. Niech schron wie, że ktoś na poważnie interesuje się malutką. Mogę także i ja zadzwonić, jeśli tylko uważacie, że jest to potrzebne. Ja też z chęcią bym tam zadzwoniła ale z moją gębą niewyparzoną, to jeszcze powiem coś za dużo:angryy: Quote
elik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 lamia2 napisał(a):Oczywiście, że zadzwonię ... zaraz potem do Ciebie i zdam Ci relację z rozmowy :loveu: Czy jest już po rozmowie ?? Jeśli tak, to z jakim skutkiem ? Ja jeszcze nie dzwoniłam. Po pierwsze dlatego, że nie znam nr-u telefonu - jeśli możesz Lamia2 to podaj. Po drugie ja też mam niewyparzony pysk i mogłabym powiedzieć kilka słów za dużo :mad: Po trzecie nie znam tamtejszych warunków i nie wiem jak zareaguje personel schronu na większa ilość telefonów, czy aby nie pogorszy to sytuacji suńki. Proszę o podpowiedź osób znających sytuację, co radzicie - dzwonić przedstawiając sie jako chętna do adopcji, czy lepiej zaniechać. Wole być ostrożna - skutków niektórych poczynań nie da się naprawić. Quote
lamia2 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Dziewczyny proszę nie dzwonić, bo zrobi się tylko zamieszanie, ja sunię w sobotę zabiorę. Quote
emilia2280 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Bozeszty moj, a jak ona do soboty nie dozyje- to co? Quote
lamia2 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 emilia2280 napisał(a):Bozeszty moj, a jak ona do soboty nie dozyje- to co? A masz inny pomysł? :cool3: Quote
Kasia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Prosimy o pomoc!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105760 Kto jeszcze nie oddał swego głosu a che pomóc Sandrze i Jej zwierzakom bardzo prosimy o ich oddanie :modla: Zostały ostatnie 3 dni a my przegrywamy :placz::placz: Potrzebujemy Waszej pomocy!!! Quote
emilia2280 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 lamia2 napisał(a):A masz inny pomysł? :cool3: A daliby Ci já jutro? Jak piéknie poprosisz? Quote
lamia2 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 emilia2280 napisał(a):A daliby Ci já jutro? Jak piéknie poprosisz? Za to, że bardzo pięknie proszę dostanę ją w sobotę :cool3: Quote
grazyna9915 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Przepraszam, że rzucam takiego off-a, ale jeżeli schronisko w Krzyczkach nie może przyjmować zwierząt to dlaczego tam sunia trafiła? Czy coś się zmieniło i jednak mają zgodnę na przyjmowanie psiaków? Ile tam jest jeszcze tych biedaków? Czy jakiś urząd to kontroluje? Przepraszam za ten wpis, ale właśnie obejrzałam film z KRZYCZEK i mam ... Quote
Recommended Posts