Jump to content
Dogomania

Jestem Tycia,jestem w nowym domu i trzymajcie za mnie kciuki.

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani dzwoniła, rzeczywiście bardzo miła.
Jesteśmy umówione na 17, jedziemy z malutką na wizytę.
W domku 6 letnia sunia do towarzystwa, pani pracuje w zasadzie na miejscu, domek z ogródkiem, warunki wydają się idealne.
Trzymajcie kciuki.

Posted

No niestety, była bezowocna.:placz:
A domek fantastyczny, mam nadzieję, że przyjmie jakąś inną biedę.
Już nawet Pani upatrzyła sobie psiaczka ze schroniska w Sopocie.
A nasza malutka okazała się za mała, bardzo była przestraszona no i jakoś domek się nie zakochał.
Jestem wykończona, jechałam do Wrzeszcza i z powrotem 3 godziny.

Ale jutro jesteśmy wstępnie umówieni na oglądanie z drugim domkiem.
Cieszę się, ze coś się ruszyło, bo mała rośnie i będzie jej coraz trudniej się z nami rozstać ( o nas to już nie wspomnę).

A na dodatek zostałam dzisiaj pogryziona przez tego małego potwora.
Przed wizytą w nowym domku zajechałyśmy jeszcze do weterynarza, na takie ostatnie obejrzenie, no i na obcięcie pazurków, bo sama sobie nie poradziłam. No i w małą wstąpił diabeł. Piszczała na całą przychodnię jak tylko jej się dotknęło łapę a potem to już gryzła na oślep.
Ale nie daliśmy za wygraną, została obezwładniona, pyszczek obwiązany i dopiero można było obciąć pazurki. :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Aniu, tyle dobrego robisz dla tego małego potworka. Dziękuję Ci za to!!! :buzi:

No trudno... jakoś tak po grudzie idzie ta adopcja, ale może jutro?

A którego pieska Pani upatrzyła?

Posted

Malutka ma domek . :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Powinnam się cieszyć i skakać do góry z radości ale czuję się tak :placz::placz::placz:.
Ona mi tak zaufała, a ja ją zostawiłam. I co z tego, że wiem, że to dla jej dobra i tak czuję się okropnie.

Za to domek super.
Małżeństwo, dzieci się już wyprowadziły. Mieszkają sami z trzyletnią suczką. Pracują na zmiany, więc najczęściej ktoś jest w domu.
Sunia wysterylizowana i rozpieszczana, śpi z Państwem w łóżku.
Z naszą malutką Pan od razu wybierał się na szczepienie.
Na pewno będzie miała super, tylko dlaczego mi łzy lecą z oczu.

Posted

Aniuuuuuuuuuuuuuu, :cool2: :multi::multi::multi::multi:
Wierzę, że domek cudny, nie oddałabyś przecież takiego skarba byle komu!!!!
Dziękujemy Ci kochana za wszystko!!!! I za te dzisiejsze łzy też, no przecież tak trudno rozstac się z takąTycią, no...

Będziesz miała kontakt z Domkiem?

Posted

Aniu, szczerze mówiąc łzy mi stanęły, Ty tak pęknie o niej piszesz!
Nie płakać proszę, dzięki Wam Malutka pozbyła się kumpla grzybka, daliście jej bezpieczeństwo i MIŁOŚĆ, no i podarowaliście wspaniały (przemaglowany) domek:lol:

Posted

Żeby nie było nam tak bardzo smutno, dostaliśmy dzisiaj nowego maluszka na pocieszenie. Ma 4 tygodnie i jest jeszcze bardziej tyci od Tyciej.
Wielkości średniej świnki morskiej.
Jak wyschnie po kąpieli to wstawię zdjęcia.

Posted

Wszystko było super aż do dzisiaj.
Podobno Państwo muszą się wyprowadzić i nie mogą znaleźć mieszkania, w którym wolno trzymać zwierzaki. No i zastanawiają się czy mi nie oddać małej, nawet padła wersja, że do schroniska.
Ja oczywiście na to, że żadne schronisko nie wchodzi w rachubę, że jak nic nie znajdą to ją przyjmiemy z powrotem.
Ale oczywiście siedzę teraz i myślę czy od razu po nią nie pojechać i czy nie jest to tylko wymówka. Przecież jak znajdą mieszkanie z jednym psem, to chyba drugiego też by mogli trzymać.
Nie chcę ich źle oceniać, bo różne rzeczy się zdarzają ale strasznie się martwię. Coś malutka nie ma w życiu szczęścia. :placz:

Posted

az podskoczylam,co za gnoje!
Zabierac zaraz,nie czekac,az komus przygodnemu oddadza sunie,ktora tyle juz w zyciu przeszła!Jak sie juz zastanawiaja i to nawet nad schroniskiem!!!!!! to nie beda mieli zadnych oporow.
Jak tylko suczka bedzie bezpieczna,daj znac,wznowimy ogloszenia.
Aniu,zmieniam tytuł.