amalena Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 http://szczecin.schronisko.net/kwarantanna11239-0.html Quote
amalena Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 tam ponąć długo psów nie trzymają: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105804 Quote
Inkaa Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 O boze! Czy ten piesek ma swój wątek na Dogomanii? Czy tamtejsze wolontariuszki wiedzą coś więcej o tym psiaku? Quote
amalena Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Nie ma wątku, tylko ten tutaj. Póty co na kwarantannie, jeszcze. Nie znam aktualnych wolontariuszy ze szczecina, ci starzy kiedyś zostali wyrzuceni bo informowali jak tam źle (patrz koniecznie link z drugiego postu!!!!) Aktualnie: zagryzienia na porządku dziennym, itd. :-( (patrz koniecznie link z drugiego postu!!!!) To piękny pies i młodziutki. Z pewnością będzie wspaniałym przyjacielem jesli tylko ktoś mu da dom. Te jego oczka, żal psiaczka. Quote
Inkaa Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='amalena']Nie ma wątku, tylko ten tutaj. Póty co na kwarantannie, jeszcze. Nie znam aktualnych wolontariuszy ze szczecina, ci starzy kiedyś zostali wyrzuceni bo informowali jak tam źle (patrz koniecznie link z drugiego postu!!!!) Aktualnie: zagryzienia na porządku dziennym, itd. :-( (patrz koniecznie link z drugiego postu!!!!) To piękny pies i młodziutki. Z pewnością będzie wspaniałym przyjacielem jesli tylko ktoś mu da dom. Te jego oczka, żal psiaczka. To będzie cięzko. Ja do Szczecina mam około 400km. Przydali by się ludzie którzy mogliby odwiedzić psa ... napisać o nim coś więcej. Potrzebny jest mu dom tymczasowy. Jakiś fryzjer! Chętnie założyłabym mu wątek oraz poszukała domu - jednak nie mam szans przy takich informacjach. Quote
amalena Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Są naszczęście na Dogo ludzie z zachodniopomorskiego. Jeśli trzeba więcej info - postaram się do nich dotrzeć. Ci co mam z nimi kontakt pracują i trudno im się wyrwać do schronu. Postaram się. Quote
Inkaa Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 amalena napisał(a):Są naszczęście na Dogo ludzie z zachodniopomorskiego. Jeśli trzeba więcej info - postaram się do nich dotrzeć. Ci co mam z nimi kontakt pracują i trudno im się wyrwać do schronu. Postaram się. Będę bardzo wdzięczna! Quote
baffi2 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Jest jeszcze na kwarantannie... Może ktoś się po niego zgłosi? Quote
Inkaa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 baffi2 napisał(a):Jest jeszcze na kwarantannie... Może ktoś się po niego zgłosi? Odrazu tak pomyślałam. Widzę po zdjęciach że pies nie jest zaniedbany. Możliwe że po prostu komuś się zgubił? Quote
amalena Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Enchantress* napisał(a):Odrazu tak pomyślałam. Widzę po zdjęciach że pies nie jest zaniedbany. Możliwe że po prostu komuś się zgubił? OBY, TYLKO NIESTETY Z OBSERWACJI MAŁO WŁAŚCICIELI WRACA PO SWE ZGUBY I TE ZWIERZAKI Z KWARANTANNY PRZECHODZĄ AUTOMATYCZNIE DO ADOPCJI... Quote
Inkaa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 amalena napisał(a):OBY, TYLKO NIESTETY Z OBSERWACJI MAŁO WŁAŚCICIELI WRACA PO SWE ZGUBY I TE ZWIERZAKI Z KWARANTANNY PRZECHODZĄ AUTOMATYCZNIE DO ADOPCJI... Ciężka sytuacja. Potrzebuje informacji o tym psie i wiecej zdjeć. Poszukam mu jakiegoś odpowiedzialnego domu. Quote
Bzikowa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 :placz: Kolejny westik. Niestety Szczecin zupełnie nie moje rejony ... Quote
ewelinka_m Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 przydałby się ktoś na miejscu tam kto by monitował całą sprawę :shake: czy ktoś jest w stanie powiedzieć co z psiakiem się dzieje na dzisiejszy dzień? Quote
lothia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 może tatoo?w Szczecinie podobno nie jest wesoło w schronie Quote
Inkaa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ewelinka_m napisał(a):przydałby się ktoś na miejscu tam kto by monitował całą sprawę :shake: czy ktoś jest w stanie powiedzieć co z psiakiem się dzieje na dzisiejszy dzień? Właśnie chyba nie ma. :roll: Quote
Bzikowa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Nie ma na dogo zadnego wolontariusza ze Szczecina?? :roll: Najbardziej przydałyby się foty :placz: i więce informacji... Quote
ewelinka_m Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 bez wolontariuszy i osób szczecińskich nie ma szans :shake: nawet jeśli (daj Boże) znajdzie się dla niego pomoc to kto go wyciągnie ze schronu? Quote
baffi2 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 z tego co wiem na dogo są wolontariusze ze szczecina... przynajmniej byli do niedawna. ale chyba można poprosić jakąś osobę z tej miejsc. aby poszłą do schronu i uzyskała o nim informacje, zrobiła fotki... Quote
lothia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 pogadajcie z lavinią,miała jechać do Szczecina do schronu Quote
amalena Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 wysłałam na PW info i prośbę do osoby z tamtąd i zero odpowiedzi :-/ ja jestem z południowej części kraju... Quote
amalena Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 jedno jest pewne: póty jest na kwarantannie (2 tyg. od przyjęcia) póty żyje i go tam trzymają... żal, żal psiaka, ładny, młody... Quote
amalena Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 już nie jest na kwarantannie, tylko w schronie (boksy). dlatego fota z 1 postu już nieaktualna. :shake: Nowy link: http://szczecin.schronisko.net/adopcja11239-0.html młody, kochany, nikt go nie chce Quote
lothia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 amelana napisz do Lawini jedzie w sprawie schronu do szczecina , może w sprawie małego będzie mogła coś pomóc,może chociaż fotki jakieś uda się jej zrobić.To naprawdę nie jest zbyt pewne miejsce dla małego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105804 Quote
amalena Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ - ON ZNALAZŁ DOM :multi: taką info znalazłam przez przypadek na stronie schronu. Mam nadzieje, że to dobry człowiek... Quote
Recommended Posts