Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie ma wątku, tylko ten tutaj. Póty co na kwarantannie, jeszcze.

Nie znam aktualnych wolontariuszy ze szczecina, ci starzy kiedyś zostali wyrzuceni bo informowali jak tam źle (patrz koniecznie link z drugiego postu!!!!)

Aktualnie: zagryzienia na porządku dziennym, itd. :-( (patrz koniecznie link z drugiego postu!!!!)

To piękny pies i młodziutki. Z pewnością będzie wspaniałym przyjacielem jesli tylko ktoś mu da dom. Te jego oczka, żal psiaczka.

Posted

[quote name='amalena']Nie ma wątku, tylko ten tutaj. Póty co na kwarantannie, jeszcze.

Nie znam aktualnych wolontariuszy ze szczecina, ci starzy kiedyś zostali wyrzuceni bo informowali jak tam źle (patrz koniecznie link z drugiego postu!!!!)

Aktualnie: zagryzienia na porządku dziennym, itd. :-( (patrz koniecznie link z drugiego postu!!!!)

To piękny pies i młodziutki. Z pewnością będzie wspaniałym przyjacielem jesli tylko ktoś mu da dom. Te jego oczka, żal psiaczka.

To będzie cięzko. Ja do Szczecina mam około 400km.
Przydali by się ludzie którzy mogliby odwiedzić psa ... napisać o nim coś więcej. Potrzebny jest mu dom tymczasowy. Jakiś fryzjer!
Chętnie założyłabym mu wątek oraz poszukała domu - jednak nie mam szans przy takich informacjach.

Posted

Są naszczęście na Dogo ludzie z zachodniopomorskiego. Jeśli trzeba więcej info - postaram się do nich dotrzeć. Ci co mam z nimi kontakt pracują i trudno im się wyrwać do schronu. Postaram się.

Posted

amalena napisał(a):
Są naszczęście na Dogo ludzie z zachodniopomorskiego. Jeśli trzeba więcej info - postaram się do nich dotrzeć. Ci co mam z nimi kontakt pracują i trudno im się wyrwać do schronu. Postaram się.

Będę bardzo wdzięczna!

Posted

baffi2 napisał(a):
Jest jeszcze na kwarantannie... Może ktoś się po niego zgłosi?

Odrazu tak pomyślałam. Widzę po zdjęciach że pies nie jest zaniedbany.
Możliwe że po prostu komuś się zgubił?

Posted

Enchantress* napisał(a):
Odrazu tak pomyślałam. Widzę po zdjęciach że pies nie jest zaniedbany.
Możliwe że po prostu komuś się zgubił?

OBY, TYLKO NIESTETY Z OBSERWACJI MAŁO WŁAŚCICIELI WRACA PO SWE ZGUBY I TE ZWIERZAKI Z KWARANTANNY PRZECHODZĄ AUTOMATYCZNIE DO ADOPCJI...

Posted

amalena napisał(a):
OBY, TYLKO NIESTETY Z OBSERWACJI MAŁO WŁAŚCICIELI WRACA PO SWE ZGUBY I TE ZWIERZAKI Z KWARANTANNY PRZECHODZĄ AUTOMATYCZNIE DO ADOPCJI...

Ciężka sytuacja.
Potrzebuje informacji o tym psie i wiecej zdjeć.
Poszukam mu jakiegoś odpowiedzialnego domu.

Posted

ewelinka_m napisał(a):
przydałby się ktoś na miejscu tam kto by monitował całą sprawę :shake:
czy ktoś jest w stanie powiedzieć co z psiakiem się dzieje na dzisiejszy dzień?

Właśnie chyba nie ma. :roll:

Posted

z tego co wiem na dogo są wolontariusze ze szczecina... przynajmniej byli do niedawna. ale chyba można poprosić jakąś osobę z tej miejsc. aby poszłą do schronu i uzyskała o nim informacje, zrobiła fotki...