Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam ! mam pytanie
mam 3miesiecznego owczarka chyba zaczynaja mu wypadac zęby czy to narmalne ze piesek wymiotuje i ma biegunke niechce sie nawet bawic ?? prosze o szybka odpowiedz

Posted

To nie jest normalne!! Biegiem do weta, wymioty polaczone z biegunka sa bardzo niebezpieczne dla szczeniaka!! Nawet jesli samo schorzenie nie jest grozne, taki maluch szybko sie odwadnia.

Posted

A moja sucz na czubku dolnego kła ma takie malutkie rózowe przebarwienie.Co to może byc?Dodam,że je normalnie,przeciąga sie sznurem,kijem,nic nie wskazuje ze coś ją boli.

Posted

14ruda napisał(a):
A moja sucz na czubku dolnego kła ma takie malutkie rózowe przebarwienie.Co to może byc?
No jak to co? Malutkie różowe przebarwienie, cóż by innego :evil_lol:
Żartuję, oczywiście ;)
Jak na czubku to może sobie starła? Albo nadkruszyła lekko? Dla świętego spokoju pokaż to przy okazji weterynarzowi, choć zasadniczo z takimi małymi ubytkami psich zębów nic się nie robi.

Posted

No własnie tak szybko by sobie starła?:roll:W 2 latka?:cool3:Kieł wyglada normalnie,ani śladu starcia,otarcia.Wygląda jakby sie czymś pobrudziła:eviltong:.Może przywaliła w kija szczeną i ma siniaka?:evil_lol::roll:

Posted

Mogła sobie nadkruszyć na czymś twardym. Jakiegoś kamyka nie memłała?
Spróbuj jej przemyć to miejsce wacikiem nasączonym wodą, bo może to faktycznie jakiś brudek? ;)

Posted

Nie nosi kamieni:shake:.dawno tez nie bawiła sie w "morze":p(muszlą twarda jak kamien,która sobie ściaga z półki jak nas nie ma i kładzie na posłaniu:evil_lol:).zapytam weta.

Posted

14ruda napisał(a):
Nie nosi kamieni:shake:.dawno tez nie bawiła sie w "morze":p(muszlą twarda jak kamien,która sobie ściaga z półki jak nas nie ma i kładzie na posłaniu:evil_lol:).zapytam weta.
a pilki tenisowe?:cool3:.chita ma kly z odlamanymi koncowkami i do tego pieknie "piluja"sie na jucie:diabloti:.o shado nie wspomne bo nie ma czego.ale rekaw i na czoloweczce tez dziadek nadal trzyma jak beton.byle gora dwa chwyty bo wiecej nie daje rady[lapie ale juz nie tak dobrze stylowo wiec nie pracuje wiecej chyba ze na technice].coraz bardzije[ja, nie psy]cenie sobie carize[pilki].gappaye moje psy uwielbiaja ale to clamanie mnie wykancza nerwowo:mad:.

Posted

Witam,

dla znajomej, która ma wielką ochotę stać się właścicielką kilkunastomiesięcznej suni ON szukam ilustracji/zdjęcia z prawidłowym zgryzem ONka.
Czy macie pojęcie, gdzie coś takiego znaleźć?

• 4 months later...
Posted

nie myjemy.. kosci surowe, czasem surowy chleb.. efekt? Alfa miala odrobine kamienia nazebnego.. po pozjadaniu wiekszej ilsoci kosci, chleba suchego itp kamien odpadl.. zeby u 10 letniej suki wygladaja jak u 2 letniej:) az pani weterynarz wierzyc nie chciala...

Posted

Aaaa, to nie miala byc uwaga, naprawde myslalam, ze chodzi o surowy chleb. Bo przeciez zanim sie upiecze, to jest surowy:lol: Tyle, ze piec samej by mi sie nie chcialo:evil_lol: