Jump to content
Dogomania

13-latek BRUNO znalazł wspaniały dom u FRISKO dzięki... DOGOMANII!! :)

Recommended Posts

Posted

Teraz tylko trzymajcie kciuki, żeby jak najszybciej dotarł do nas - graża9517 obiecała, że jej mąż przywiezie nam go w weekend!! Jesteśmy bardzo wdzięczni, bo nie mamy samochodu i byłby kłopot z przewiezieniem Bruna do nas...To naprawdę kochani ludzie!!!

Bardzo czekamy i zrobimy wszystko, żeby było mu u nas dobrze :-) Mamy nadzieję, że zapomni o schronisku i znów będzie się cieszył życiem :lol:

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

FRISKO napisał(a):
Jesteśmy zdecydowani wziąć Bruna od zaraz :-)
Mamy nadzieję, że znów zacznie patrzeć na świat wesołym oczkiem.
napisałam do Ciebie na maila (podanego w Twoim profilu) - czekam na odzew, a niezależnie od wszystkiego - będę dzwonić.

To wspaniale, że zdecydowali się Państwo na starszego psa !!! :multi: Takie zwierzaki mają o wiele mniejsze szanse na adopcję a potrafią kochać jak żadne inne :lol:. Dla takich zakończeń warto żyć! Dziękuję:Rose: i życzę wielu wspólnych, wspaniałych lat!
P.s.
Zawsze wiedziałam, że Wrocław to fajne miasto ;)

Posted

FRISKO napisał(a):
Jesteśmy zdecydowani wziąć Bruna od zaraz :-)
Mamy nadzieję, że znów zacznie patrzeć na świat wesołym oczkiem.
napisałam do Ciebie na maila (podanego w Twoim profilu) - czekam na odzew, a niezależnie od wszystkiego - będę dzwonić.

FRISKO bardzo, bardzo dziękuję w imieniu BRUNA i chyba nie muszę pisać jak się cieszę.
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Wstępnie planujemy wyjazd w sobotę po 14.00

Poker napisał(a):
mam pytanie i prośbę przy okazji :lol:czy graża mogłąby zabrać trochę pomocy dla kotów Wandul69? mieszka w Bytomiu..

Z największą przyjemnością tym bardziej, że i tak planowaliśmy w drodze powrotnej odwiedzić Wandę.

Posted

ale suuuuper, :multi: szczególnie,ze Brunio zamieszka u mnie na osiedlu,1. przecznicę dalej,więc nie będę musiała nawet pupy za daleko ruszać :evil_lol:

Posted

No to jedziemy do Wrocławia ( chyba juz 10 albo 11 raz - zawsze z psami ). Tak jak napisła Grazyna9915 po pracy ( około 14 ) pakujemy samochód i na autostrade. Lewy migacz i sekund 5 będziemy we Wrocławiu :evil_lol:

Posted

Poker napisał(a):
Jedziecie w sobotę?
Całe szczęście,że czasem trzeba przewieźć psa,bo byście pięknego Wrocławia nawet nie zobaczyli :evil_lol:

Nie ma tak źle. Dużo jeździmy ( najwięcej z psami ). Zapraszam do Tychów. Miasto całkiem, całkiem. A i browar tyski jest! :lol:

Posted

Tyskie jest to prawda,ale jeszcze trzeba je pić :oops:
O której będzie we Wrocławiu i czy odstawiacie psa do domu pani? Jeżeli tak,to bym chciała podać rzeczy dla kotów Wandul.

Posted

Planujemy wyjazd o 14. Licząc około 2 godz to wychodzi około 16. Oczywiście że odstawimy psiaka do nowego domu. Podam Ci nr do grazyny9915 to zawsze można zadzwonić gdzie jesteśmy - 601294064. Potem faktycznie jedziemy do Bytomia do Wandul to nie ma problemu żeby to i owo pozabierać.

Posted

to w takim razie będę gotowa ok .17,jak już dojedziecie i Bruno się zapozna z nowym domkiem.
Widzę,że Grażyna 9915 zmieniła nr komórki .

Posted

:multi: :multi: :multi: bardzo sie cieszę! leżał mi jego los na sercu jak Walterka... tamten miał 8 lat i był dogiem - ma wspaniały dom w Opolu, Bruno starszy, ale równie piękny i to wyraziste spojrzenie... życzę, by cieszył się zdrowiem, swoim domkiem i Waszą miłością wiele jeszcze lat! Wam życzę wszystkiego wymarzonego - należy sie za wielkie serce!

Posted

Poker napisał(a):
to w takim razie będę gotowa ok .17,jak już dojedziecie i Bruno się zapozna z nowym domkiem.
Widzę,że Grażyna 9915 zmieniła nr komórki .

Aktualnie ma dwa numery.

Posted

Promyczek napisał(a):
Kilka dni mnie nie było a tu takie zmiany :)))) Brawo :))) Dużo szczęścia i dla państwa i dla psiaka :))) Wierzyłam, że Brunowi się uda :))

Pewnie że się uda!!! :lol:

Posted

Bruno jest już w swoim nowym domu!!!
Obwąchał wszystkie kąty, zjadł , napił się, był na spacerku i powoli się poznajemy :multi:;)
zaakceptował swoje miejsce do spania.
POgonił też kota sąsiadki - pewnie będą kłopoty :lol:

jest prześliczny, kochany i (z wyjątkiem sytuacji z kotem) bardzo spokojny - choć na spacerze chętnie biega i ma sporo energii :-)

pozdrawiamy wszystkich Dogomaniaków :-)

Posted

Bardzo sie cieszymy! Czy Wy go juz spuściliście ze smyczy? Nie chcę panikować, ale pies jest w nowym miejscu i moze sie zgubić... na początku może nawet pilnować właściciela, ale po kilku dniach może pobiec dalej i sie zgubić albo uciec... zwłaszcza, że goni za kotami. Nie spuszczajcie go na otwartym terenie przez trzy tygodnie... zanim nie pozna trasy i drogi do domu, zanim nie pozna zapachów itp. Czy macie adresówkę? To bardzo przydatna rzecz!

Posted

Ja też widziałam Brunia,jest śliczny i słodki,o wiele ładniejszy niż na zdjęciu.
Nie spuszczają go ze smyczy:shake:,wiedzą,że nie wolno.Tylko kot chodzi po wspólnej klatce schodowej.Pewnie się potem dogadają.Nie mają wyjścia :evil_lol:.

Posted

Poker napisał(a):
Ja też widziałam Brunia,jest śliczny i słodki,o wiele ładniejszy niż na zdjęciu.
Nie spuszczają go ze smyczy:shake:,wiedzą,że nie wolno.Tylko kot chodzi po wspólnej klatce schodowej.Pewnie się potem dogadają.Nie mają wyjścia :evil_lol:.

Ktoś sugeruje, że moje fotki są brzydkie? :mad::evil_lol:
Biedny kot, trzeba na niego uważać, staruszek będąc u mnie dostawał kociego fioła.:roll:
A domek jest cudowny, najbardziej jestem zaskoczona reakcją dzieci, które na widok siwawej mordki BRUNA zaczęły krzyczeć "jaki on piękny".
Wyrazy uznania za wychowanie takich dzieciaczków, są cudowne i wiem, że będą pionowały spacerków.:lol:

Acha, ponieważ starym zwyczajem spóźniliśmy się, to cała rodzinka czekała na nas w oknach o potem w drzwiach, bardzo miłe przywitanie, dziękujemy.