Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

grazyna9915 napisał(a):
O ile dobrze pamiętam miejscowość, to osoby które się interesowały Kacperkiem były z okolic Radomia.

Kacperek zapadł w serce jednej z pań i jej córki. Bardzo chciałyby przygarnąć Kacperka, ale w domu mają już spory zwierzyniec (trzy psy i 10-ęć kotów). Boją się czy Kacperek sobie da radę w takiej grupie. Istotna jest też choroba Kaceprka, gdzie trzeba się liczyć z koniecznością leczenia go i ewentulanym poniesieniem nakładów finansowych.
Osoby, podchodzą do adopcji Kacperka w bardzo rozsądny sposób, rozmawiają ze mną na tematy za i przeciw adopcji Kacperka.
W poniedziałek mają się ponownie odezwać, ponieważ w między czasie, chcą spróbować znaleźć mu domek gdzie będzie jedynakiem.
Zaproponowałam im przyganięcie Kacperka na DT, ale One obawiają się, że DT to już by na pewno przemieniło się w DS.

Post Grażyny z 18 lutego.

Posted

Grzecho Ty na mnie nie zwalaj:eviltong: !!! Tyle wiem co przeczytam. Wiem, że domek czeka i nie może się doczekać a kiedy Kacper pojedzie to już nie do mnie pytanie:evil_lol:

Posted

co tu sie dzieje?:mad: nikt mnie nie informuje, a tu jakis domek sie szykuje!!!:cool3: czy mam go ściągnąć z allegro? albo inaczej zastąpic innym psiakiem? w tej chwili wystawiam 7 psów z Tych, informacja na wątku głównym!!!!

Posted

Grzecho napisał(a):
Zawsze proponuje poczekać do szczęśliwego finału. :lol:

Niby tak, ale domek jest bardzo zdeterminowany - to tylko moje zdanie oczywiście -a to Grazyna z nimi rozmawiała... Tylko skoro jedziecie to te kilka dni jakaś inna bida by skorzystała:roll:

Posted

Grzecho napisał(a):
W tą sobotę ani w niedzielę się nie wybieramy. Prawdopodobny wyjazd w przyszłą sobotę. :lol:

Szkoda ale grunt że jedzie.... Bo domek czeka ...prawda?

Posted

Gonia13 napisał(a):
Szkoda ale grunt że jedzie.... Bo domek czeka ...prawda?

Czeka, czeka. Grażyna dzwoniła w sobotę wieczorem i umówiliśmy sie na przyjazd w sobotę tj. 21 marca. Z Pionek pojedziemy też do Warszawy zawieść pieska z tyskiego schroniska - Czesia. :lol:

Posted

Pilnie przyjmę kupony z żółtych ston z Gazety Wyborczej.

W każdy piątek w Gazecie Wyborczej na stronach lokalnych ukazują się tzw. żółte strony z kuponami na ogłaszanie zwierzaków. Jeżeli ktoś nie potrzebuje tych kuponów to bardzo proszę o kontakt na PW.
Przyjmę każdą ilość. :lol:

Posted

Jak wiecie w sobotę lub w niedzielę jedziemy z Kacperkiem do Pionek (Gonia13 to jest gość prawie jak facet) a później do Warszawy z Czesiem na DS i z Kongiem na hotelik. Mamy do przejechania około 800 km ( Tychy - Pionki - Warszawa - Tychy) więc proszę dogomaników dobrej woli przynajmniej o częściowe wsparcie.
Z góry wielkie dzięki!!! :lol: