maarit Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Maszaberla napisał(a):No wlasnie co z tym domkiem? Ale tu mamy poetke na watku;) Po 10-03 ma być....;) Quote
Maszaberla Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Gonia13 napisał(a):Po 10-03 ma być....;) A to skad? Mowilas mi o tym wczesniej?;) Bo juz mi sie te domki mieszaja:shake: Quote
magda222 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 grazyna9915 napisał(a):O ile dobrze pamiętam miejscowość, to osoby które się interesowały Kacperkiem były z okolic Radomia. Kacperek zapadł w serce jednej z pań i jej córki. Bardzo chciałyby przygarnąć Kacperka, ale w domu mają już spory zwierzyniec (trzy psy i 10-ęć kotów). Boją się czy Kacperek sobie da radę w takiej grupie. Istotna jest też choroba Kaceprka, gdzie trzeba się liczyć z koniecznością leczenia go i ewentulanym poniesieniem nakładów finansowych. Osoby, podchodzą do adopcji Kacperka w bardzo rozsądny sposób, rozmawiają ze mną na tematy za i przeciw adopcji Kacperka. W poniedziałek mają się ponownie odezwać, ponieważ w między czasie, chcą spróbować znaleźć mu domek gdzie będzie jedynakiem. Zaproponowałam im przyganięcie Kacperka na DT, ale One obawiają się, że DT to już by na pewno przemieniło się w DS. Post Grażyny z 18 lutego. Quote
agata51 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Coś słychać w sprawie domku? Panie podtrzymują chęć przygarnięcia Kacperka? Quote
magda222 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Na moim koncie cały czas czekają 73 zł z bazarku Kacperkowego... Quote
Grzecho Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 agata51 napisał(a):To już dzisiaj? Jakieś ciekawe wieści? Może Gonia13 coś wie? Jesteś tam??? Quote
Maszaberla Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 agata51 napisał(a):Coś słychać w sprawie domku? Panie podtrzymują chęć przygarnięcia Kacperka? No wlasnie, tez chcialabym wiedziec Quote
maarit Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Grzecho Ty na mnie nie zwalaj:eviltong: !!! Tyle wiem co przeczytam. Wiem, że domek czeka i nie może się doczekać a kiedy Kacper pojedzie to już nie do mnie pytanie:evil_lol: Quote
maarit Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Coś słyszałam o niedzieli??? Grzecho?:cool3: Quote
Grzecho Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ja właśnie też słyszałem że mam jechać w niedzielę. Rozważamy też ewentualność jazdy w sobotę. Grażyna ma to załatwiać. Zobaczymy co wyjdzie. Quote
dorcass Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 co tu sie dzieje?:mad: nikt mnie nie informuje, a tu jakis domek sie szykuje!!!:cool3: czy mam go ściągnąć z allegro? albo inaczej zastąpic innym psiakiem? w tej chwili wystawiam 7 psów z Tych, informacja na wątku głównym!!!! Quote
Grzecho Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Zawsze proponuje poczekać do szczęśliwego finału. :lol: Quote
maarit Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Grzecho napisał(a):Zawsze proponuje poczekać do szczęśliwego finału. :lol: Niby tak, ale domek jest bardzo zdeterminowany - to tylko moje zdanie oczywiście -a to Grazyna z nimi rozmawiała... Tylko skoro jedziecie to te kilka dni jakaś inna bida by skorzystała:roll: Quote
Grzecho Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Gonia13 napisał(a):Iiiiiiiii????? Pojechaliście?:cool3: W tą sobotę ani w niedzielę się nie wybieramy. Prawdopodobny wyjazd w przyszłą sobotę. :lol: Quote
maarit Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Grzecho napisał(a):W tą sobotę ani w niedzielę się nie wybieramy. Prawdopodobny wyjazd w przyszłą sobotę. :lol: Szkoda ale grunt że jedzie.... Bo domek czeka ...prawda? Quote
Grzecho Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Gonia13 napisał(a):Szkoda ale grunt że jedzie.... Bo domek czeka ...prawda? Czeka, czeka. Grażyna dzwoniła w sobotę wieczorem i umówiliśmy sie na przyjazd w sobotę tj. 21 marca. Z Pionek pojedziemy też do Warszawy zawieść pieska z tyskiego schroniska - Czesia. :lol: Quote
agata51 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Przepraszam za offa, ale to PILNE!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/ Quote
Grzecho Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Pilnie przyjmę kupony z żółtych ston z Gazety Wyborczej. W każdy piątek w Gazecie Wyborczej na stronach lokalnych ukazują się tzw. żółte strony z kuponami na ogłaszanie zwierzaków. Jeżeli ktoś nie potrzebuje tych kuponów to bardzo proszę o kontakt na PW. Przyjmę każdą ilość. :lol: Quote
Grzecho Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Jak wiecie w sobotę lub w niedzielę jedziemy z Kacperkiem do Pionek (Gonia13 to jest gość prawie jak facet) a później do Warszawy z Czesiem na DS i z Kongiem na hotelik. Mamy do przejechania około 800 km ( Tychy - Pionki - Warszawa - Tychy) więc proszę dogomaników dobrej woli przynajmniej o częściowe wsparcie. Z góry wielkie dzięki!!! :lol: Quote
bumel Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Cisza zapanowała...rozesłałam privy do osób, które kibicowały Kacperkowi na wątku, może ktoś zaoferuje grosik na transport... Quote
kmonika Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 wpłacę jutro niewielką kwotę,prosze o nr konta na pw z tym , ze dojdzie pewnie w poniedziałek Kacperek jedz juz do domku:multi: Quote
Recommended Posts