grazyna9915 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dzisiaj pierwszy raz ktoś zadzwonił w sprawie Kacperka, niestety rodzinka ma trzy psiaki i będzie się zastanawiać. Jutro mają przedzwonić. Quote
maarit Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 A to już chyba wiem;) - miejscowość na literę P...??:cool3: Quote
agata51 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Wtorek znów nadszedł i tylko patrzeć, jak nasz maluszek do domku ruszy! Quote
maarit Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Gonia13 napisał(a):A to już chyba wiem;) - miejscowość na literę P...??:cool3: CHYBA JEDNAK SZUKAMY DALEJ.... ta osoba o której myślałam chyba nie będzie mogła:shake::shake::shake: Quote
maarit Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Już nie bardzo rozumiem. Może jednak ta osoba go weźmie. Czekamy na Grażynę... Quote
agata51 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 W środę Kacperek nawet rowerem jest gotów jechać szukać Człowieka. Quote
grazyna9915 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 O ile dobrze pamiętam miejscowość, to osoby które się interesowały Kacperkiem były z okolic Radomia. Kacperek zapadł w serce jednej z pań i jej córki. Bardzo chciałyby przygarnąć Kacperka, ale w domu mają już spory zwierzyniec (trzy psy i 10-ęć kotów). Boją się czy Kacperek sobie da radę w takiej grupie. Istotna jest też choroba Kaceprka, gdzie trzeba się liczyć z koniecznością leczenia go i ewentulanym poniesieniem nakładów finansowych. Osoby, podchodzą do adopcji Kacperka w bardzo rozsądny sposób, rozmawiają ze mną na tematy za i przeciw adopcji Kacperka. W poniedziałek mają się ponownie odezwać, ponieważ w między czasie, chcą spróbować znaleźć mu domek gdzie będzie jedynakiem. Zaproponowałam im przyganięcie Kacperka na DT, ale One obawiają się, że DT to już by na pewno przemieniło się w DS. Quote
Lionees Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 grazyna9915 napisał(a):. Istotna jest też choroba Kaceprka, gdzie trzeba się liczyć z koniecznością leczenia go i ewentulanym poniesieniem nakładów finansowych. Mam sunie z padaczką i jeżeli chodzi o koszty,to są naprawdę groszowe sprawy-ok 20zł/miesięcznie na leki...:roll: Moja sunia ma ciężką postać padaczki,a jeżeli Kacperek ma łagodniejszy przebieg choroby,to koszty będą w granicach 10zł,może nawet mniej... Quote
Grzecho Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Może się zdecydują. Radom fajne miasto. :lol: Quote
agata51 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Kacperek w czwartek może go-kartem jechać do swego domku miłego. Quote
Mada:) Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Dzielny Kacperek! Dobrze, że coś się w jego sprawie ruszyło. ;) Dzięki za podnoszenie wątku!! :lol: Quote
maarit Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Dzwonił ktoś bo dzisiaj znowu podałam namiary na Grażynkę...:roll: i tak czekam i myślę.... Quote
agata51 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Po czwartku piątek - czyżby początek czarownej baśni? Kacperku, zaśnij i wyśnij, psinko, miłości krzynkę. Quote
wanda szostek Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Dobre duszki ześlijcie Kacperkowi jakiś kochający domek. On bardzo prosi. Quote
agata51 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Dzisiaj sobota. Kacper niecnota o domek prosi. Idż precz, zły losie! Niech dobre duszki ciepłe poduszki ześlą. I dłonie, które przegonią ponure myśli. Domku, się wyśnij! Quote
maarit Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 qrde już przeszło 300 ludzi na profilu i dalej nic.:placz:Dobrze że ta pani i jej córka z P. się znalazły one dosyć "konkretnie" działają w kierunku znalezienia Kacperkowi super domku. Gdańsk odpada:shake: (od razu tak myślałam). Quote
Maszaberla Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Gonia13 napisał(a):Dzwonił ktoś bo dzisiaj znowu podałam namiary na Grażynkę...:roll: i tak czekam i myślę.... Zagladalam do Kacperka tydzien temu - Gonia co z tym domkiem???? Biedak caly czas czeka? Quote
maarit Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Maszaberla napisał(a):Zagladalam do Kacperka tydzien temu - Gonia co z tym domkiem???? Biedak caly czas czeka? No własnie nie ma pewnego. Daję namiary a tel. u Grazynki milczy. Tylko jakas pani i jej córka dzwoniły ale one mają swoje stadko i boją się,że nie podołają. Za to intensywnie szukają mu domu bo im biedaczek wkradł się w serducha. Quote
MagdaH Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Słowo na niedzielę.... W niedzielę z rana Psino kochana Domku szukamy, nie obijamy:mad: Bo Kacperkowa nadzieja spora To domek znaleźć do końca wieczora:evil_lol: Quote
magda222 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Z Kacperkowego bazarku uzbierało się 70 zł. Quote
Maszaberla Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Gonia13 napisał(a):No własnie nie ma pewnego. Daję namiary a tel. u Grazynki milczy. Tylko jakas pani i jej córka dzwoniły ale one mają swoje stadko i boją się,że nie podołają. Za to intensywnie szukają mu domu bo im biedaczek wkradł się w serducha. A duze maja to stadko?;) To moze dobrze byloby tez brac telefony tych chetnych na wszelki wypadek zeby nie znikneli na zawsze:razz: Quote
agata51 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Dziękuję, MagdaH, że mnie wyręczyłaś. Chyba wena mnie opuściła! :evil_lol: Quote
maarit Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Maszaberla napisał(a):A duze maja to stadko?;) To moze dobrze byloby tez brac telefony tych chetnych na wszelki wypadek zeby nie znikneli na zawsze:razz: Spore........ Quote
Recommended Posts