Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonia13 napisał(a):
A to już chyba wiem;) - miejscowość na literę P...??:cool3:

CHYBA JEDNAK SZUKAMY DALEJ.... ta osoba o której myślałam chyba nie będzie mogła:shake::shake::shake:

Posted

O ile dobrze pamiętam miejscowość, to osoby które się interesowały Kacperkiem były z okolic Radomia.

Kacperek zapadł w serce jednej z pań i jej córki. Bardzo chciałyby przygarnąć Kacperka, ale w domu mają już spory zwierzyniec (trzy psy i 10-ęć kotów). Boją się czy Kacperek sobie da radę w takiej grupie. Istotna jest też choroba Kaceprka, gdzie trzeba się liczyć z koniecznością leczenia go i ewentulanym poniesieniem nakładów finansowych.
Osoby, podchodzą do adopcji Kacperka w bardzo rozsądny sposób, rozmawiają ze mną na tematy za i przeciw adopcji Kacperka.
W poniedziałek mają się ponownie odezwać, ponieważ w między czasie, chcą spróbować znaleźć mu domek gdzie będzie jedynakiem.
Zaproponowałam im przyganięcie Kacperka na DT, ale One obawiają się, że DT to już by na pewno przemieniło się w DS.

Posted

grazyna9915 napisał(a):
. Istotna jest też choroba Kaceprka, gdzie trzeba się liczyć z koniecznością leczenia go i ewentulanym poniesieniem nakładów finansowych.

Mam sunie z padaczką i jeżeli chodzi o koszty,to są naprawdę groszowe sprawy-ok 20zł/miesięcznie na leki...:roll:
Moja sunia ma ciężką postać padaczki,a jeżeli Kacperek ma łagodniejszy przebieg choroby,to koszty będą w granicach 10zł,może nawet mniej...

Posted

Dzisiaj sobota.
Kacper niecnota
o domek prosi.
Idż precz, zły losie!
Niech dobre duszki
ciepłe poduszki
ześlą. I dłonie,
które przegonią
ponure myśli.
Domku, się wyśnij!

Posted

qrde już przeszło 300 ludzi na profilu i dalej nic.:placz:Dobrze że ta pani i jej córka z P. się znalazły one dosyć "konkretnie" działają w kierunku znalezienia Kacperkowi super domku.

Gdańsk odpada:shake: (od razu tak myślałam).

Posted

Gonia13 napisał(a):
Dzwonił ktoś bo dzisiaj znowu podałam namiary na Grażynkę...:roll: i tak czekam i myślę....

Zagladalam do Kacperka tydzien temu - Gonia co z tym domkiem????
Biedak caly czas czeka?

Posted

Maszaberla napisał(a):
Zagladalam do Kacperka tydzien temu - Gonia co z tym domkiem????
Biedak caly czas czeka?

No własnie nie ma pewnego. Daję namiary a tel. u Grazynki milczy. Tylko jakas pani i jej córka dzwoniły ale one mają swoje stadko i boją się,że nie podołają. Za to intensywnie szukają mu domu bo im biedaczek wkradł się w serducha.

Posted

Słowo na niedzielę....

W niedzielę z rana
Psino kochana
Domku szukamy,
nie obijamy:mad:
Bo Kacperkowa
nadzieja spora
To domek znaleźć
do końca wieczora:evil_lol:

Posted

Gonia13 napisał(a):
No własnie nie ma pewnego. Daję namiary a tel. u Grazynki milczy. Tylko jakas pani i jej córka dzwoniły ale one mają swoje stadko i boją się,że nie podołają. Za to intensywnie szukają mu domu bo im biedaczek wkradł się w serducha.

A duze maja to stadko?;)
To moze dobrze byloby tez brac telefony tych chetnych na wszelki wypadek zeby nie znikneli na zawsze:razz: