maarit Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Grzecho']Jak wiecie w sobotę lub w niedzielę jedziemy z Kacperkiem do Pionek (Gonia13 to jest gość prawie jak facet) a później do Warszawy z Czesiem na DS i z Kongiem na hotelik. Mamy do przejechania około 800 km ( Tychy - Pionki - Warszawa - Tychy) więc proszę dogomaników dobrej woli przynajmniej o częściowe wsparcie. Z góry wielkie dzięki!!! :lol: Co TY mnie tu do faceta porównujesz!!!!:eviltong: A ti ti!!!:mad: Konto b.z.? Ja Ci Grzecho choć daję okazję "trochę":cool3: Polski zwiedzić:diabloti: Quote
magda222 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Niedawno robiłam dla Kacperka bazarek.Uzbierało się z niego 73 złote.Miało iść na wyciągnięcie bidulka ze schronu.No i idzie... ;) Dokładam 27 zł i przeleję na konto Grzecha 100 zł.Będzie na transport. Quote
Grzecho Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Gonia13 napisał(a):Co TY mnie tu do faceta porównujesz!!!!:eviltong: A ti ti!!!:mad: Konto b.z.? Ja Ci Grzecho choć daję okazję "trochę":cool3: Polski zwiedzić:diabloti: Dokładnie konto bez zmian. Wielkie dzięki!!! :multi: Quote
Grzecho Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Wszystkim dogomaniakom dobrej woli sedeczne dzięki za pomoc finansową !!! :loveu: Dziękuję mojej zaczepistej koleżance Madzi222 za przygotowanie Konga do podróży. (Kongo spędzi noc u Magdy222) :lol: Dzisiaj popłudniu zabieramy Kacperka, Czesia i Konga ze schroniska. Spacerek i do kąpieli aby się ładnie prezentować. Jutro wyjeżdżamy o godz. 5 rano do Pionek a później do Warszawy. Quote
dorcass Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 ile wy potrzebujecie na ten transport? u mnie teraz z kasa, przelalam grosza na zorro z czestochowy, i robie aukcje wyroznione itd a to kosztuje:( poowdzenia psiaki!!!! Quote
Grzecho Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 dorcass napisał(a):ile wy potrzebujecie na ten transport? u mnie teraz z kasa, przelalam grosza na zorro z czestochowy, i robie aukcje wyroznione itd a to kosztuje:( poowdzenia psiaki!!!! Najważniejsze to robić swoje. Nie ma problemu. Kilka osób zdeklarowało się na wpłatę i to wystrczy. Z tego co widzę Ty też masz psie koszty. Przecież do Władywostoku nie jedziemy! :evil_lol: Quote
kmonika Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 kasa na transport jeszcze potrzebna? jesli tak ,wyslę w poniedzialek 20 zł, wiecej nie dam rady:shake: Quote
dorcass Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 powodzenia kochani, wracajcie cali i po udanych adopcjach:multi::bigok::thumbs::Dog_run: Quote
bumel Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 kmonika napisał(a):kasa na transport jeszcze potrzebna? Jak najbardziej, bardzo, bardzo dziękujemy za wsparcie. Psiaczki, w tym Kacperek, już wyciągnięte ze schroniska, zażywają aktualnie spacerku, a jutro długa podróż przed nimi:p Quote
maarit Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Hurrrrraaaaaaaaa:multi::multi::multi::multi: Quote
MagdaH Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Grzecho']Najważniejsze to robić swoje. Nie ma problemu. Kilka osób zdeklarowało się na wpłatę i to wystrczy. Z tego co widzę Ty też masz psie koszty. Przecież do Władywostoku nie jedziemy! :evil_lol: No, Grzesiu, jakby się uprzeć to takimi skrótami też można do Wawy jechać;) Quote
maarit Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 MagdaH napisał(a):No, Grzesiu, jakby się uprzeć to takimi skrótami też można do Wawy jechać;) On podobno "lubi" jeździć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
dorcass Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 a tak z innej beczki, jakim wy autem jezdzicie? bo ja musze to zrobic chamska reklame, ja jezdze golfem kombi 1.9diesel 110km z uwaga 97roku i spalanie miasto max 6.5 litra trasa ponizej 4litrow, schodzi nawet do 3,5 (mam wskaznik co pokazuje spalanie) szczerze to jezdze jak na powietrzu, na pelnym zbiorniku przejedzie nawet 1200km w cyklu mieszanym, a poprzednio mialam almere (w benzynie) ledwo dobijala 450km, polecam takie auto, bo jest duze i oszczedne a wy robicie trase prawie raz w tyg!!! Quote
AlfaLS Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Nie pisałam ale kibicowałam Kacperkowi;) Bardzo się cieszę z finału:multi:Poproszę o numer konta na PW to się z Zulcią coś podzielimy:lol: Quote
magda222 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Wczoraj przelałam obiecane 100 zł na transport na konto Grzecha. Powinno wpłynąć w poniedziałek. Quote
Grzecho Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Kacperek od wczoraj jest już w Pionkach. :lol: Zamieszkał w domku pośród dwóch piesków i jednej suczki. Podzas podróży cały czas warczał na Czesia. :mad: Bestia jedna. :evil_lol: Kacperek jeszcze u nas w domu Kacperek z nową właścicielką I jeszcze raz Nowy kolega Kacperka z podwórka Quote
Grzecho Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Serdeczne podziękowania dla MagdyH za wpłatę 50 zł. na transport :B-fly: :loveu:Kacperka, Czesia i Konga :loveu: :B-fly: :lol: Quote
Grzecho Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 :loveu: Ja wiedziałem że na rówieśników można liczyć :loveu: Dziękujemy Madzi222 za wpłatę 100 zł. Podziękowania od: :B-fly: Kacperka, Czesia i Konga :B-fly: Quote
agata51 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ale zawadiaka z ciebie, Kacperku! Dasz popalić domkowi! :evil_lol: Pozwolę sobie na offa: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-dramat-zlikwidowana-pseudohodowla-pekinczykow-pomozcie-134056/index6.html Quote
MagdaH Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Grzecho napisał(a):Serdeczne podziękowania dla MagdyH za wpłatę 50 zł. na transport :B-fly: :loveu:Kacperka, Czesia i Konga :loveu: :B-fly: :lol: Nie ma za co dziękować:oops: Po prostu drobna, kumpelska pomoc od Fidka i Czesia w dotarciu do domków...Zresztą moim pyszczydłom też ktoś kiedyś pomógł;)...nawet oboje wiemy KTO:evil_lol: Quote
kmonika Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 jutro wysylam grosik, wszystkiego dobrego Kacperku:loveu: Quote
Grzecho Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 MagdaH napisał(a):Nie ma za co dziękować:oops: Po prostu drobna, kumpelska pomoc od Fidka i Czesia w dotarciu do domków...Zresztą moim pyszczydłom też ktoś kiedyś pomógł;)...nawet oboje wiemy KTO:evil_lol: Wiem, wiem! ;) Quote
Recommended Posts