Grzecho Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Gonia13']Pewnie nie zadzwonili:-([/quote] Cisza. Nie zadzwonili :shake:. Quote
Grzecho Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Niestety, Kacperek szuka domu dalej, a może jeszcze zadzwonią? Quote
maarit Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Grzecho napisał(a):Niestety, Kacperek szuka domu dalej, a może jeszcze zadzwonią? Zaraz napisze do tej osoby i nie będziemy sie domyślać, trudno - wóz albo przewóz:roll: Quote
Grzecho Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Gonia13 napisał(a):Zaraz napisze do tej osoby i nie będziemy sie domyślać, trudno - wóz albo przewóz:roll: Narazie cisza ??? Echo ??? Quote
agata51 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Mogę pomóc tylko finansowo. Tylko niech ten dom się znajdzie! Kacper-zadziorek szuka we wtorek ciepłego domu. Komu Kacpra, komu?! Sorry, w sytuacjach stresowych zaczyna mi odbijać. Trzymaj się, malutki. Quote
maarit Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Grzecho napisał(a):Narazie cisza ??? Echo ??? Chciałabym napisać że nie cisza.... ale cisza:shake: Tyle ze ja od razu czułam że to niewypał będzie. Bardziej - że tak go nazwę -"Reksowy domek" mi się konkretniejszy wydawał. Quote
maarit Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 agata51 napisał(a): Kacper-zadziorek szuka we wtorek ciepłego domu. Komu Kacpra, komu?! Reklama Kacperkowa!!!:lol: Quote
maarit Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Ta osoba chyba sie ukrywa:roll:... Albo wyjechała:shake: Quote
magda222 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Widocznie domkowi nie zależy na Kacperku. Bo inaczej sam by się dopraszał o niego i dopytywał. Quote
grazyna9915 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 agata51 napisał(a):Mogę pomóc tylko finansowo. Tylko niech ten dom się znajdzie! Kacper-zadziorek szuka we wtorek ciepłego domu. Komu Kacpra, komu?! Sorry, w sytuacjach stresowych zaczyna mi odbijać. Trzymaj się, malutki. Rewelacyjny sposób na stres. Ostatnio wyciągnęłam Grzecha do schroniska i razem odwiedziliśmy Kacperka. Tym razem Kacperek grzecznie znosił pieszczoty i nie miał nic przeciwko temu, bym drugą ręką mogłą głaskać jego kolegę owczarka. Ani jednego warknięcia nie wydał z siebie, był idealny, grzeczniutki i taki kochany. Myślę, że nawet w zapsionym domu mógłby dogadać się z kompanami, pod warunkiem, że wśród nich nie było by jakiegoś bezwzględnego dominatora. Quote
Lionees Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 agata51 napisał(a):U wiosny nie ma kolejki! Dziewczynki a jakieś deklaracje finansowe są? Bo w hoteliku raz miejsce jest,a raz nie ma... Kurcze tylko to taka malizna,fajnie by było,żeby trafił do domowego hoteliku,a nie kojcowego...no ale nie wybrzydzam.Najważniejsze to wyciągnąć maliznę ze schronu. Quote
magda222 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Rozmawiałam z wiosną na temat umieszczenia u niej Kacperka. Kacperek jest starszym pieskiem.Nie jest też żadną psią pieknością niestety.Może być ciężko z wyadoptowaniem go. U wiosny jest już jeden staruszek Rudzik,no i nasz niemłody Tim.W kolejce czeka następny starszy psiak Niko.Celem ich hoteliku jest wyadoptowywanie psów.A co będzie jak Kacperek dożywotnio zostanie u nich? Quote
Lionees Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='magda222']Rozmawiałam z wiosną na temat umieszczenia u niej Kacperka. Kacperek jest starszym pieskiem.Nie jest też żadną psią pieknością niestety.Może być ciężko z wyadoptowaniem go. U wiosny jest już jeden staruszek Rudzik,no i nasz niemłody Tim.W kolejce czeka następny starszy psiak Niko.Celem ich hoteliku jest wyadoptowywanie psów.A co będzie jak Kacperek dożywotnio zostanie u nich? Zawsze się trzeba z tym liczyć,tymbardziej,że jest to psiak chory i kolejki nie będa sie po niego ustawiać,niestety:shake: Quote
agata51 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 W środę Kacperek chce tak niewiele. Za oknem zima - domek by się przydał. Quote
Grzecho Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Z tego co widziałem to Kacper jest małym pieskiem i nie zajmuje dużo miejsca. Problemem jest jego choroba bo ludzie chcą mieć pieska ładnego i zdrowego. Tu musi sie trafić ktoś konkretny i ofiarny na DT lub dom stały. Na marginesie to on wcale taki brzydki nie jest. Taka tam mała kruszyna. Quote
Grzecho Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='agata51']W środę Kacperek chce tak niewiele. Za oknem zima - domek by się przydał. A może tak: [FONT=Comic Sans MS]" .... w środę Kacperek[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pragnie tak niewiele[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]za oknem zima[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a domek nie przybywa"[/FONT] Quote
agata51 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Grzecho']A może tak: [FONT=Comic Sans MS]" .... w środę Kacperek[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pragnie tak niewiele[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]za oknem zima[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a domek nie przybywa"[/FONT] Ja wolę myśleć pozytywnie! :lol: Quote
agata51 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 MagdaH, powoli - może czwartek już nie będzie potrzebny! Ale wierszyk super. :multi: Ale jak mi z piątkiem wyskoczysz, to...:mad: Quote
MagdaH Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Aaaaa to ja zacznę następny dzień tygodnia;) Na czwartkowe smutki, Kacperek malutki, Kiedy w domu nuda, Kacper czyni cuda...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
maarit Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ... trzymać kciuki!!!!.... Więcej nie napisze bo zapeszę i znowu będzie niewypał!:roll: Quote
Lionees Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Gonia13']... trzymać kciuki!!!!.... Więcej nie napisze bo zapeszę i znowu będzie niewypał!:roll: Gonia-trzymamy!!! :thumbs: :kciuki: :happy1: :bigok: :cool2: :laugh2_2: Quote
Recommended Posts