Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Niestety mały przebywa cały czas w szpitaliku. Towarzystwa dotrzymuje mu większy od niego szczeniak, ale dla Kacperka jest to bardzo uciążliwe towarzystwo, trudno mu znieść energicznego, młodego psiaka.

Posted

Kacperek był w szpitaliku, gdyż został pogryziony. Jednak on nie jest świętoszkiem, lubi zaczepiać inne psy. Niestety trafił już do boksu ogólnego. Leżał dziś zwinięty w kłębek i próbował się oderwać od hałasu... :placz:
Kacperek to psiak, którego wyciągałabym ze schronu natychmiast! On tam zwariuje! :placz: :placz: :placz:

POMOCY!! :placz: To taka kruszynka. Jest naprawdę bardzo biedny w schronisku. :-(

Posted

Sytuacja Kacperka jest naprawdę bardzo poważna! :placz: Z tym psiakiem jest coraz gorzej... W kłębek zwinięty, wystraszony. Mam tylko nadzieję, że nie spotka go taki los, jak ostatnio Benka...
[*] :-(

Posted

Dorcass wielkie dzięki za allegro.
Psiak ma padaczkę, ale objawia się ona głównie w chwili wielkiego stresu, np. przy nieporozumieniach z innymi psami.

Co do tytułu to nie mam polotu poetyckiego, ale może dziewczyny coś wymyślą.

Kacperek to wielki pieszczoch, w szpitaliku pchał się na kolana, teraz nie mogę go już przytulić jest w ogólnym boksie i najczęściej leży zwinięty w kłębek. Jest bardzo zrezygnowany.

Kiedy pracownicy schroniska dowiedzieli się, że dla pechowego Tima jest szansa i opuszcza schronisko to poprosili, żeby teraz właśnie Kacperkiem się zająć. 140 psów w schronisku, a on najgorzej z nich znosi tam pobyt.

Posted

Kacperek ogłoszony na:

katowice.gumtree.pl
krakow.gumtree.pl
wroclaw.gumtree.pl
lodz.gumtree.pl
trojmiasto.gumtree.pl
warszawa.gumtree.pl
poznan.gumtree.pl

Niechaj zrobi się tutaj taki tłum, jak na wątku Timka!! :sadCyber:

:modla:

PLIIIS! :oops:

Kcperek potrzebuje naszego wsparcia, ogłoszeń, działania!

Posted

dorcass napisał(a):
ode mnie ma allegro, tylko nie wiem jaki tytul dac zeby ktos sie zainteresowal, macie jakies pomysly?

Tytuł... Hmmm... Może coś w stylu: 'Mały Kacperek poddaje się! Pilnie potrzebny DOM!' /Nie wiem, jaki tam jest limit znaków w tytule/.
Eee... słabe raczej... Nie wiem... :shake: