maarit Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Kolejna cisza na wątku:shake::shake::shake: Quote
MagdaH Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 :placz::placz::placz: gdzie ten domek, no gdzie?:-( Quote
grazyna9915 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Niestety mały przebywa cały czas w szpitaliku. Towarzystwa dotrzymuje mu większy od niego szczeniak, ale dla Kacperka jest to bardzo uciążliwe towarzystwo, trudno mu znieść energicznego, młodego psiaka. Quote
dorcass Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 *KACPEREK* pilna adopcja!!! czy masz serce... (538361764) - Aukcje internetowe Allegro allegro malucha Quote
Lionees Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Kochany czy jest w stanie ktoś Ci pomóc?:shake::-( Quote
Mada:) Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Kacperek był w szpitaliku, gdyż został pogryziony. Jednak on nie jest świętoszkiem, lubi zaczepiać inne psy. Niestety trafił już do boksu ogólnego. Leżał dziś zwinięty w kłębek i próbował się oderwać od hałasu... :placz: Kacperek to psiak, którego wyciągałabym ze schronu natychmiast! On tam zwariuje! :placz: :placz: :placz: POMOCY!! :placz: To taka kruszynka. Jest naprawdę bardzo biedny w schronisku. :-( Quote
magda222 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Dopiero dziś tu trafiłam :oops: Bidulek...:-( Quote
grazyna9915 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Z Kacperkiem jest naprawdę bardzo, źle! Quote
MagdaH Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Bez, chociażby, DT ani rusz...:shake: A tu taka malizna starsza, chorsza i na dodatek zaczepialska "Wściekła Mucha" z usposobienia. :roll: Quote
kaja555 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ale bida, on może zaczepiać inne psy ze strachu Quote
magda222 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Błagamy o tymczas dla Kacperka :-( Kto może pomóc? :-( Quote
Lionees Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Kurcze mam 7 psiaków w tym suczkę z padaczką,nie mogę pomóc:shake::-( Quote
Mada:) Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Sytuacja Kacperka jest naprawdę bardzo poważna! :placz: Z tym psiakiem jest coraz gorzej... W kłębek zwinięty, wystraszony. Mam tylko nadzieję, że nie spotka go taki los, jak ostatnio Benka... [*] :-( Quote
MagdaH Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Jasny gwint:shake: Nie mam pomysłu skąd DT wytrzasnąć:-( Domyślam sie, że padaczke ma z powodu zmian w mózgu:-( Biedny okruszku:shake: Quote
dorcass Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ode mnie ma allegro, tylko nie wiem jaki tytul dac zeby ktos sie zainteresowal, macie jakies pomysly? Quote
grazyna9915 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dorcass wielkie dzięki za allegro. Psiak ma padaczkę, ale objawia się ona głównie w chwili wielkiego stresu, np. przy nieporozumieniach z innymi psami. Co do tytułu to nie mam polotu poetyckiego, ale może dziewczyny coś wymyślą. Kacperek to wielki pieszczoch, w szpitaliku pchał się na kolana, teraz nie mogę go już przytulić jest w ogólnym boksie i najczęściej leży zwinięty w kłębek. Jest bardzo zrezygnowany. Kiedy pracownicy schroniska dowiedzieli się, że dla pechowego Tima jest szansa i opuszcza schronisko to poprosili, żeby teraz właśnie Kacperkiem się zająć. 140 psów w schronisku, a on najgorzej z nich znosi tam pobyt. Quote
Mada:) Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Kacperka dziś ogłoszę i założę mu konto na NK, bo widzę, że to dobry pomysł jest. Tzn. o ile komputer mi na to pozwoli... :mad: Quote
Mada:) Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Kacperek ogłoszony na: katowice.gumtree.pl krakow.gumtree.pl wroclaw.gumtree.pl lodz.gumtree.pl trojmiasto.gumtree.pl warszawa.gumtree.pl poznan.gumtree.pl Niechaj zrobi się tutaj taki tłum, jak na wątku Timka!! :sadCyber: :modla: PLIIIS! :oops: Kcperek potrzebuje naszego wsparcia, ogłoszeń, działania! Quote
Mada:) Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 dorcass napisał(a):ode mnie ma allegro, tylko nie wiem jaki tytul dac zeby ktos sie zainteresowal, macie jakies pomysly? Tytuł... Hmmm... Może coś w stylu: 'Mały Kacperek poddaje się! Pilnie potrzebny DOM!' /Nie wiem, jaki tam jest limit znaków w tytule/. Eee... słabe raczej... Nie wiem... :shake: Quote
Maszaberla Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Biedny piesek, prosimy szybko o domek dla malenkiego !! Quote
auraa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 może zmień tu tytuł."Maleństwo w schronisku z padaczką! Juz nie wstaje!!!!" Może więcej osób zajrzy .... Quote
grazyna9915 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Może faktycznie w tytule napisać coś o padaczce? Dzisiaj jadę do schroniska, może uda mi się go zobaczyć. Quote
Recommended Posts