majqa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Odbij się maleńka od szarego końca wątków. Niech przy okazji świąt ktoś obdarzy Cię łaskawym okiem. Quote
AguśSosnowiec Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Moli Moli Moli :shake: To nie ładnie tak spadać, wskakuj szybko po nowy domeczek! Quote
mloda1442 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 MOLI ogłoszona również na: www.dwukropek.pl www.4lapy.pl Quote
Mada:) Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Moli, maleństwo, gdzie jest Twoje miejsce na tym świecie? :shake: NO CHYBA NIE W SCHRONISKU? :placz: Dziękuję za ogłoszenia. Quote
Mada:) Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 I chyba już nie pokocha? A nawet jeśli, to gdzie? Na samym dole DGM? :shake: Quote
AguśSosnowiec Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 I jak tam- nadal nic? Moli jest w schronie czy na tymczasie? Moze trzeba bardziej watek rozkrecic? Nadac inny tytul, powysylac innym pw z linkiem, poszukac jej dt?.. Moli sliczny pyszczku nie poddawaj sie! trzymam kciuki! Quote
grazyna9915 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='AguśSosnowiec']I jak tam- nadal nic? Moli jest w schronie czy na tymczasie? Moze trzeba bardziej watek rozkrecic? Nadac inny tytul, powysylac innym pw z linkiem, poszukac jej dt?.. Moli sliczny pyszczku nie poddawaj sie! trzymam kciuki! Ktoś z nowym wigorem i zapałem!:modla: DZIĘKI!:loveu: Na tym wątku potrzebny jest ktoś kto "ruszy z kopyta". Aguś zaproponuj tytuł, rozkręcaj i zakręcaj, bo my się przy tych psiaczkach już nie wyrabiamy. Mada na pewno zmieni tytuł. Nowa informacja na temat MOLI, sunia goni koty.:shake: Quote
Ania z Bytomia Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 jejciu jaka mordeńka kochana :loveu: i tak długo czeka na domek :placz: toż to identyko moja Ligocka Mimcia, sami zobaczcie w awatarku :shake: moge jedynie podnieść bo sama jestem zapsiona i zakocona :oops: Quote
Ania z Bytomia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 co taka cisza u niuni :shake: hopać na 1 prosze :mad: Quote
Ania z Bytomia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 czy nikt nie dostrzega tej małej niewinnej istotki :shake: jest taka maleńka... :placz: Quote
Mada:) Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Tak mi potwornie jej szkoda! :placz: Quote
AguśSosnowiec Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 O żesz kurcze zapomniałam na śmierć o tym watku!:oops: Już tyle miesięcy od założenia watku a tu tylko 5 stron?? Wstyd!! Trza podbijać i podbijać!!:cool3: i może jakieś nowe zdjęcia suni?? W którym schronie ona jest? MOLI DO GÓRY!! Może zmieńcie tytuł na jakiś taki bardziej.. Np. "Malutka, maleńka.. Marnieje w schronisku :( " Albo inny w tym stylu, ckliwy, trzeba tu ludzi ściągnąć!! Quote
Mada:) Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 AguśSosnowiec napisał(a):O żesz kurcze zapomniałam na śmierć o tym watku!:oops: Już tyle miesięcy od założenia watku a tu tylko 5 stron?? Wstyd!! Trza podbijać i podbijać!!:cool3: i może jakieś nowe zdjęcia suni?? W którym schronie ona jest? MOLI DO GÓRY!! Może zmieńcie tytuł na jakiś taki bardziej.. Np. "Malutka, maleńka.. Marnieje w schronisku :( " Albo inny w tym stylu, ckliwy, trzeba tu ludzi ściągnąć!! Moli jest w tyskim schronisku przy ul. Przejazdowej 101. Zdjęć nowych obecnie nie ma. Podnosimy maluśką! :multi: Quote
maarit Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Oj Moli na razie tylko do góry bo mi czasu brakło:oops: Quote
maarit Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Gonia13 napisał(a):Oj Moli na razie tylko do góry bo mi czasu brakło:oops: ale wstyd.... Nie zdażyłam ogłoszonka dla Moli "wyprodukować" :placz: Quote
AguśSosnowiec Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Moli kochana malutka, skacz do góry po domeczek!!! :-( Quote
AguśSosnowiec Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Skaczemy do góry, hop hyc, hop hyc, hop hyc!! Komu komu piękna malutka Moli???? :loveu: Quote
AguśSosnowiec Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Nikt nie zagląda do Molisi :-( :-( :-( To chociaż ciotka Aga podrzuci cię na dobranoc słoneczko malutkie... :-( Quote
Recommended Posts