Nor(a) Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 http://www.szkolenia-psy.dog.pl/ (info w dziale: wystawy) Kto będzie chodził? ;) Bywaliśmy na tych zajęciach w zeszłym roku z gordonką i stwierdzam, że bardzo dużo nam to dało . W tym roku wybieramy się z dwoma..pierwsze zajęcia już 2 marca. To nie reklama ale zachęta, bo czym większa frekwencja na takich zajęciach tym wiadomo lepiej ;) Quote
simbik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Dziękuję za informację :lol:, właśnie przemyśliwuję czy się nie pojawić :roll:. Quote
Nor(a) Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 simbik napisał(a):Dziękuję za informację :lol:, właśnie przemyśliwuję czy się nie pojawić :roll:. przyjedźcie..jestem ciekawa jak Teufel wyrósł :lol: Quote
CarmelChoco Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 A na czym polegają takie szkolenia?(niestety podany link nie działa)Czy można jeszcze się na nie zapisać? Quote
Polna Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Link już działa. ;) Nor(a) co to za nowy domownik ? Nic się nie chwalisz bu... Quote
simbik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 A nam jak zwykle wystawy totalnie kolidują z weekendowym terminem ćwiczeń :shake:... może za dwa tygodnie nam się uda pojechać, w inne niedziele zawsze mamy wystawę. Quote
Nor(a) Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Polna napisał(a): Nor(a) co to za nowy domownik ? trzymam w tajemnicy :ghost_2: Kasia: wystawa to tez swego rodzaju "trening", Quote
Polna Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 No wiesz co. :eviltong: Może jakis spacerek w Łagiewnikach ? Sorki za off. Quote
Nor(a) Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Polna napisał(a):No wiesz co. :eviltong: oj..spoko..doczekasz sie :p Może jakis spacerek w Łagiewnikach ? chetnie, tylko niech sie pogoda nieco poprawi a ja wychoruje..bo coś mnie zmogło przez Święta. pozdrowienia dla laciatej Fanty. Quote
CarmelChoco Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Został jedynie miesiąc do końca szkolenia,pewnie już nie można się zapisywać:shake:? A cenowo jak to wygląda?Płaci się za wszystkie lekcje czy tylko za te na które uczęszczamy? Kurcze,tak by nam się przydało trochę poćwiczyć z tym moim wariatem,bo normalnie wstyd na wystawie:roll: Quote
Nor(a) Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 CarmelChoco napisał(a):Został jedynie miesiąc do końca szkolenia,pewnie już nie można się zapisywać:shake:? A cenowo jak to wygląda?Płaci się za wszystkie lekcje czy tylko za te na które uczęszczamy? Kurcze,tak by nam się przydało trochę poćwiczyć z tym moim wariatem,bo normalnie wstyd na wystawie:roll: Mozna smialo przyjść i uczestniczyć. Oczywiście pewne rzeczy już Wam umknely..jakies omawianie podstaw itd., ale mysle ze nie jest to az tak powazny problem. Koszt 5 zl/pies/zajecia...płatne na miejscu przed rozpoczęciem ćwiczeń;) Quote
CarmelChoco Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 No fajnie,dziękuje za odpowiedź.Muszę się tylko zorientować jak daleko jest to od naszego domu. CZęść teoretyczna jest jakże ciekawa,ale w naszym przypadku jednak trochę mija się z częścią praktyczną:evil_lol:Chciałabym,żeby ten mój oszołomek trochę nabrał ogłady i ogólnie,żeby naprawić to czego ja go niedouczyłam:lol: Jak tylko będę miała podwózkę,to przyjedzę z tym moim rudym lwem.Pozdrawiam! Aha a jeśli można spytać to jak przebiegają ćwiczenia? Quote
Nor(a) Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 CarmelChoco napisał(a): Aha a jeśli można spytać to jak przebiegają ćwiczenia? Ostatnio bylo podzielone wszystko na "ringi" -osobno suki, osobno psy, placyk dla szczeniąt. Zajęcia przebiegają tak jak wystawa;). Bieganie w kółko, potem kazdy indywidualnie..prezentacja w postawie, reakcja psa na sprawdzanie zębów, na oglądanie bardziej manualne;). Do wszystkiego są wskazówki, co poprawić nad czym popracować:). Godzinka zajęć mija bardzo szybko:) Quote
CarmelChoco Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Super.W 90% pojawimy się i my.MAm nadzieje,ze wielkiego obciachu nie będzie:cool1: Godzina bez zmian-15:00? Zobaczymy co powiedzą na mojego uparciucha-chow chow.Podejrzewam,ze wiekszego charakterniaka od nas nie bedzie:lol: Quote
CarmelChoco Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Do zobaczenia na szkoleniu!Piękna mamy dziś pogodę:) Quote
CarmelChoco Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Byliśmy!Jestem przeszczęśliwa!:loveu: Atmosfera bardzo przyjazna,piękne pieski,wyrozumiałe nauczycielki,po prostu bajka.Z pewnością to nie był nasz ostatni raz:multi: Quote
zefirr Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Czy są obecnie organizowane tego typu szkolenia? Niestety podany link mi nie działa. Proszę o informacje. Quote
Recommended Posts