Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://www.szkolenia-psy.dog.pl/ (info w dziale: wystawy)
Kto będzie chodził? ;) Bywaliśmy na tych zajęciach w zeszłym roku z gordonką i stwierdzam, że bardzo dużo nam to dało . W tym roku wybieramy się z dwoma..pierwsze zajęcia już 2 marca.
To nie reklama ale zachęta, bo czym większa frekwencja na takich zajęciach tym wiadomo lepiej ;)

Posted

simbik napisał(a):
Dziękuję za informację :lol:, właśnie przemyśliwuję czy się nie pojawić :roll:.

przyjedźcie..jestem ciekawa jak Teufel wyrósł :lol:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

A nam jak zwykle wystawy totalnie kolidują z weekendowym terminem ćwiczeń :shake:... może za dwa tygodnie nam się uda pojechać, w inne niedziele zawsze mamy wystawę.

Posted

Polna napisał(a):
No wiesz co. :eviltong:

oj..spoko..doczekasz sie :p

Może jakis spacerek w Łagiewnikach ?

chetnie, tylko niech sie pogoda nieco poprawi a ja wychoruje..bo coś mnie zmogło przez Święta.

pozdrowienia dla laciatej Fanty.

Posted

Został jedynie miesiąc do końca szkolenia,pewnie już nie można się zapisywać:shake:? A cenowo jak to wygląda?Płaci się za wszystkie lekcje czy tylko za te na które uczęszczamy? Kurcze,tak by nam się przydało trochę poćwiczyć z tym moim wariatem,bo normalnie wstyd na wystawie:roll:

Posted

CarmelChoco napisał(a):
Został jedynie miesiąc do końca szkolenia,pewnie już nie można się zapisywać:shake:? A cenowo jak to wygląda?Płaci się za wszystkie lekcje czy tylko za te na które uczęszczamy? Kurcze,tak by nam się przydało trochę poćwiczyć z tym moim wariatem,bo normalnie wstyd na wystawie:roll:

Mozna smialo przyjść i uczestniczyć. Oczywiście pewne rzeczy już Wam umknely..jakies omawianie podstaw itd., ale mysle ze nie jest to az tak powazny problem. Koszt 5 zl/pies/zajecia...płatne na miejscu przed rozpoczęciem ćwiczeń;)

Posted

No fajnie,dziękuje za odpowiedź.Muszę się tylko zorientować jak daleko jest to od naszego domu.
CZęść teoretyczna jest jakże ciekawa,ale w naszym przypadku jednak trochę mija się z częścią praktyczną:evil_lol:Chciałabym,żeby ten mój oszołomek trochę nabrał ogłady i ogólnie,żeby naprawić to czego ja go niedouczyłam:lol:
Jak tylko będę miała podwózkę,to przyjedzę z tym moim rudym lwem.Pozdrawiam!

Aha a jeśli można spytać to jak przebiegają ćwiczenia?

Posted

CarmelChoco napisał(a):

Aha a jeśli można spytać to jak przebiegają ćwiczenia?

Ostatnio bylo podzielone wszystko na "ringi" -osobno suki, osobno psy, placyk dla szczeniąt. Zajęcia przebiegają tak jak wystawa;). Bieganie w kółko, potem kazdy indywidualnie..prezentacja w postawie, reakcja psa na sprawdzanie zębów, na oglądanie bardziej manualne;). Do wszystkiego są wskazówki, co poprawić nad czym popracować:). Godzinka zajęć mija bardzo szybko:)

Posted

Super.W 90% pojawimy się i my.MAm nadzieje,ze wielkiego obciachu nie będzie:cool1: Godzina bez zmian-15:00?
Zobaczymy co powiedzą na mojego uparciucha-chow chow.Podejrzewam,ze wiekszego charakterniaka od nas nie bedzie:lol:

• 1 year later...