Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koci-świat napisał(a):
Farcik jest fanem surowego mięska. Robi tylko kłap i mięsko znika w czeluści, nawet bez przegryzienia...Jutro zdjęcia chłopaka bez kołnierza.

Czekamy z niecierpliwością :)

Posted

Zmysł napisał(a):
Czy likierek dotarł?

Likierek juz bezpiecznie u mamy (mama abstynentka- wiedzialam komu podeslac :razz:).

Siostra mi przywiezie, bo przyjezdza do mnie za tydzien- skosztujemy, moze nawet wiécej ;)

Dziéki wielkie wujaszku Zmysl.

Posted

koci-świat napisał(a):
No dobra, zdjęcia zrobiłam. Dzisiaj kuchenne, bo pada i mało udzielamy się na dworku. Tylko kto je wlepi, albo udzieli mi instrukcji, bo gamoń ze mnie i zapomniałam....

Kasiu, wyślij do mnie : ziuta-23@o2.pl.....no chyba, że beba mnie uprzedzi i już jej wysłałaś :cool3:

Posted

emilia2280 napisał(a):
Likierek juz bezpiecznie u mamy (mama abstynentka- wiedzialam komu podeslac :razz:).

Siostra mi przywiezie, bo przyjezdza do mnie za tydzien- skosztujemy, moze nawet wiécej ;)

Dziéki wielkie wujaszku Zmysl.

No to fajnie. To ja dziękuję;)

Posted

Koci Świecie, nieśmiało chcę zapytać o Dziadka, biednego piesia z nasielskiego rynku.Czy żyje jeszcze, jak się miewa?. A poza tym, wielkie ukłony i szacunek za to co robisz!!!!!!

Posted

Przecież wiadomo że Dziadek jest nieśmiertelny :eviltong:
Tak bez żartów to czuje się nieźle-bieganie to już nie dla niego, ale psa od swojej michy jeszcze skutecznie odgoni. Dobry materiał-przedwojenny...

Posted

Do góry, jak dawno mnie tu nie było..., przepraszam, ale inne sprawy... No nic, teraz święta, trochę luźniej to popodnosimy Farcika i ogłoszenia porobimy w internecie... :)

Posted

A moja wpłata jeszcze nie zaksięgowana? 17 marca przelałam na Farcika 50 zł za zmysłowy bazarek, powinny już pieniążki być. Troszkę się niepokoję, bo przeważnie wpłaty są księgowane następnego dnia.