Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaukazka nie miała nic. W miejscu, gdzie przebywała nie miała nawet szansy na życie.:shake: Nie miała też czasu ….. :-( Ważny był każdy dzień. I udało się.
Sunia dostała swoją szansę na życie dzięki Fundacji Sfora,:lol: która zapewni jej pobyt i opiekę lekarską. Sunia jest bardzo wychudzona i zaniedbana. To same kości obleczone przeleniałym futerkiem. Ale sunia wie, że została uratowana i jest za to bardzo wdzięczna. Jest słodka, przytulaśna, wszystkim podaje łapę i liże po rękach.
Sunia dostała też imię – Mila.
Kiedy przyjechała do fundacji to piła wodę i piła i piła i ciągle jej było mało. Jedzenie trzeba było dawać małymi porcjami bo …. chyba dawno nie jadła.
Kiedy Mila zobaczyła swój boks to merdała ogonem, więc chyba spodobał jej się.
Tak było w schronisku
:-(

Przyjechała do Fundacji Sfora :lol:

Dostała duży boks i pełną miseczkę:lol:

Ale nie mam domu, szukam kochającego domku :-(

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mila jest już odpchlona, będzie odrobaczona i zaszczepiona, a po podtuczeniu wysterylizowana.

Pięknie przybiera na wadze i jest bardzo grzeczna i bardzo, bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem.

Jest młodziutka (ok. 1,5 roku) i najchętniej bawiałaby się jeszcze jak dziecko :lol:

Posted

Ja zaglądam do ślicznotki :lol:
Duża, kudłata, ruda i ten cudny, czarny pychol - mój ideał ;)
A ta druga buda w kojcu to chyba się marnuje,może dorzucić Ci naszego Milusia do parki :evil_lol:

Posted

E.DEREK napisał(a):
Ja zaglądam do ślicznotki :lol:
Duża, kudłata, ruda i ten cudny, czarny pychol - mój ideał ;)
A ta druga buda w kojcu to chyba się marnuje,może dorzucić Ci naszego Milusia do parki :evil_lol:

Nic z tego, ja lubię jak jeden pies jest w jednym kojcu, chyba, że są bardzo ze sobą związane. W tym kojcu poprzednio były siostry nierozłączki, nawet w jednej budzie spały razem .... i razem poszły do adopcji :lol:

Posted

Zmysł napisał(a):
No to kiepsko. A nasza wizyta za tydzień u Mili aktualna?

No właśnie, dziś mieliśmy jechać do Świnoujścia z krzyczkowymi, ale wyjazd odwołany :placz: będzie prawdopodbnie w tygodniu lub w najbliższy weekend.

Posted

lamia2 napisał(a):
No właśnie, dziś mieliśmy jechać do Świnoujścia z krzyczkowymi, ale wyjazd odwołany :placz: będzie prawdopodbnie w tygodniu lub w najbliższy weekend.

No to trudno.
PS. Przelew poszedł

Posted

Zmysł napisał(a):
nie kojarzę, ale mogę się rozejrzeć

Jakbyś mógł byłabym wdzięczna, nie musi być biegły ale żeby tak trochę więcej niż "hende hoh !!!" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

lamia2 napisał(a):
Jakbyś mógł byłabym wdzięczna, nie musi być biegły ale żeby tak trochę więcej niż "hende hoh !!!" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a nie lepiej "Hände hoch";)

• 2 weeks later...