paros Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Kaukazka nie miała nic. W miejscu, gdzie przebywała nie miała nawet szansy na życie.:shake: Nie miała też czasu ….. :-( Ważny był każdy dzień. I udało się. Sunia dostała swoją szansę na życie dzięki Fundacji Sfora,:lol: która zapewni jej pobyt i opiekę lekarską. Sunia jest bardzo wychudzona i zaniedbana. To same kości obleczone przeleniałym futerkiem. Ale sunia wie, że została uratowana i jest za to bardzo wdzięczna. Jest słodka, przytulaśna, wszystkim podaje łapę i liże po rękach. Sunia dostała też imię – Mila. Kiedy przyjechała do fundacji to piła wodę i piła i piła i ciągle jej było mało. Jedzenie trzeba było dawać małymi porcjami bo …. chyba dawno nie jadła. Kiedy Mila zobaczyła swój boks to merdała ogonem, więc chyba spodobał jej się. Tak było w schronisku :-( Przyjechała do Fundacji Sfora :lol: Dostała duży boks i pełną miseczkę:lol: Ale nie mam domu, szukam kochającego domku :-( Quote
paros Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Mam swój duży kojec, mam mały domek i jestem bezpieczna ale chciałabym mieć swoją kochającą rodzinkę:-( Quote
lamia2 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Mila jest już odpchlona, będzie odrobaczona i zaszczepiona, a po podtuczeniu wysterylizowana. Pięknie przybiera na wadze i jest bardzo grzeczna i bardzo, bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem. Jest młodziutka (ok. 1,5 roku) i najchętniej bawiałaby się jeszcze jak dziecko :lol: Quote
E.DEREK Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ja zaglądam do ślicznotki :lol: Duża, kudłata, ruda i ten cudny, czarny pychol - mój ideał ;) A ta druga buda w kojcu to chyba się marnuje,może dorzucić Ci naszego Milusia do parki :evil_lol: Quote
lamia2 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 E.DEREK napisał(a):Ja zaglądam do ślicznotki :lol: Duża, kudłata, ruda i ten cudny, czarny pychol - mój ideał ;) A ta druga buda w kojcu to chyba się marnuje,może dorzucić Ci naszego Milusia do parki :evil_lol: Nic z tego, ja lubię jak jeden pies jest w jednym kojcu, chyba, że są bardzo ze sobą związane. W tym kojcu poprzednio były siostry nierozłączki, nawet w jednej budzie spały razem .... i razem poszły do adopcji :lol: Quote
ANETTTA Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 piekna piekan sunieczka az lezka w oku sie kreci ...czemu one nie w swoim domku podnosze Quote
lamia2 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Na razie sunieczka się tuczy, żeby można było ją wysterylizować, ale domku już szukamy :cool3: Quote
paros Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Mila ma ogłoszenia w necie :lol: allegro eoferty alegratka psy forumgazeta kupiepsa bono-polska gumtree 24polska dwukropek :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
lamia2 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='paros']Mila ma ogłoszenia w necie :lol: allegro eoferty alegratka psy forumgazeta kupiepsa bono-polska gumtree 24polska dwukropek :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Kochana jesteś :loveu::loveu::loveu: Quote
lamia2 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ANETTTA napisał(a):jest jakies zainteresowanie z ogloszeń Niestety kompletna cisza :-(:-(:-( Quote
Zmysł Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 lamia2 napisał(a):Niestety kompletna cisza :-(:-(:-( No to kiepsko. A nasza wizyta za tydzień u Mili aktualna? Quote
lamia2 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Zmysł napisał(a):No to kiepsko. A nasza wizyta za tydzień u Mili aktualna? No właśnie, dziś mieliśmy jechać do Świnoujścia z krzyczkowymi, ale wyjazd odwołany :placz: będzie prawdopodbnie w tygodniu lub w najbliższy weekend. Quote
Zmysł Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 lamia2 napisał(a):No właśnie, dziś mieliśmy jechać do Świnoujścia z krzyczkowymi, ale wyjazd odwołany :placz: będzie prawdopodbnie w tygodniu lub w najbliższy weekend. No to trudno. PS. Przelew poszedł Quote
lamia2 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Zmysł napisał(a):No to trudno. PS. Przelew poszedł Super :multi::multi::multi: Zmysł znasz może kogoś kto mówi po niemiecku? Quote
Zmysł Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 lamia2 napisał(a):Super :multi::multi::multi: Zmysł znasz może kogoś kto mówi po niemiecku? nie kojarzę, ale mogę się rozejrzeć Quote
lamia2 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Zmysł napisał(a):nie kojarzę, ale mogę się rozejrzeć Jakbyś mógł byłabym wdzięczna, nie musi być biegły ale żeby tak trochę więcej niż "hende hoh !!!" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
paros Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 lamia2 napisał(a):Jakbyś mógł byłabym wdzięczna, nie musi być biegły ale żeby tak trochę więcej niż "hende hoh !!!" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie lepiej "Hände hoch";) Quote
lamia2 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 paros napisał(a):a nie lepiej "Hände hoch";) No widzisz Jolcia, ja to nawet pisać nie umiem ;) Quote
Recommended Posts