Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no ja też mam nadzieję,że padac nie będzie bo nie po to robię psa 3 godz żeby potem wyglądał jak w czasie kąpieli:evil_lol: a włąnie czy cała wystawa odbywa się na dworzu czy może ozdóbki jakiś dach nad głowa będą mieć?

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ilka21 napisał(a):
no ja też mam nadzieję,że padac nie będzie bo nie po to robię psa 3 godz żeby potem wyglądał jak w czasie kąpieli:evil_lol: a włąnie czy cała wystawa odbywa się na dworzu czy może ozdóbki jakiś dach nad głowa będą mieć?

Też mnie interesuję,czy po wyjściu z ringu będę miała gdzie się schować gdyż po chorobie dopiero co jestem;)

Posted

Tym bardziej że Ajka jak jest mokro to chodzi raczej na pazurkach i uszy troszkę kuli,
to wygląda bardziej śmiesznie niż elegancko :)
Miejmy nadzieję że pogoda dopisze.

Wie może ktoś coś na temat sędziny Magdaleny Kozłowskiej bo to ona będzie oceniać mnie i moją psinkę? Z góry dziękuje :)

Posted

Z tego co pamiętam z zadaszeniem było ciężko. Całość jest na powietrzu. W zeszłym roku była przepiękna pogoda, aż za przepiękna np dla BF, niedaleko jest małe targowisko i tam w razie upałów dało się kupić parasole plażowe ( w razie deszczu;który lunął na finałach; były też parasolki :evil_lol:).

Zdjęcia z zeszłego roku : http://viris.fotosik.pl/albumy/198500.html

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja przyjade pokibicować :multi: Tylko powiedzcie mi gdzie to jest ?? Jak dojechać od strony Bydg??

Dobre pytanie ,przylaczam sie..GDZIE TO JEST???

Posted

asia:) napisał(a):
Jak dotrzeć z dworca PKP na teren wystawy?

Asia też jadę pociągem tylko nie pamiętam o której godzinie :/
Jeśli przypadkiem uda nam się spotkać to możemy się razem z dworca zabrać taksówką. :razz:

Posted

Do mnie jak pisałam doszło, i do znajomej również ;)
Ja się ciesze,że tym razem nie jestem zmuszona jechać pociągiem bo ostatnim razem pies podczas trasy na wystawę dość mocno się wybrudził:evil_lol:

Posted

*hania napisał(a):
Asia też jadę pociągem tylko nie pamiętam o której godzinie :/
Jeśli przypadkiem uda nam się spotkać to możemy się razem z dworca zabrać taksówką. :razz:

Fajnie by było:razz:

Posted

zgredek.80 napisał(a):
Jeżeli dobrze pamiętam po przejściu mostu kolejowego w prawo i cały czas prosto.Ok 20 minut spacerku kierunek Gniezno-Poznań.

dzięki bardzo! No to pewnie przejdziemy się, żeby rozruszać sukę;)

Posted

my mamy nr juz w domu ijuz gotowi do wyjazdu ale bez niny jedizemy :( mala ma wakacje zrobione przymusowe.
faniszcz na pewno sie pokaze na ringu chociaz tfu tfu nie mowie na pewno;)