AgaCzips Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_inowroclaw ja chyba będę:cool3: Quote
KaRa_ Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Jureja napisał(a):My też jedziemy:). Tak,tak my też będziemy;) Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Za dużego powodzenia ta wystawa nie ma :lol: Quote
Viris Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Byłam rok temu, bardzo mi się podobało na tej wystawie. Okiem tylko i wyłącznie obserwatora widziałam super organizację. Niestety w tym roku nie planuję. Quote
KaRa_ Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 A mam pytanie bo z tego co wiem wystawa jest na zewnątrz a jak to wygląda z biletami dla widzów? bo ze mną tacy będą;) Quote
AgaCzips Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 KaRa_ napisał(a):Za dużego powodzenia ta wystawa nie ma :lol: no jak nie, 4 osoby z Dogomanii aż będą:diabloti: Quote
Dumisiowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ja bede....grupa VI:) kurcze nie mogę się dodzwonić do związku a mam pytanie...czy ktoś z was wie: grupę VII sedziuja dwie osoby...ktora z nich sedziuje wyzły kontynentalne a ktora brytyjskie??? Quote
Natalia_W Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ja dzwoniłam do oddziału i mi bez problemu powiedzieli, że nas sędziuje pan Andrzej Mania :) Ja będę z moją miniaturą w klasie Championów :) Quote
KaRa_ Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Jest już plan sędziowania,i lista zgłoszonych psów;) Już patrząc na psy w swojej rasie już wiem jaki będę miała wynik :roll: Quote
mrowa23 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 a my nic a nic nie wiemy na temat sedziow jacy sa ale stawke dla fany mamy mocna... a dla niny bardzo mocna bo tylko my bedizemy na ringu w jej klasie;P ktos cos wie o Panu Jerzym Mrugasiewiczu? nine sedziuje Pan Maciej Kozber i slyszalam e bardzo fajny sedzia ale czy nina w jego typie to zobaczymy;) Quote
KaRa_ Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 mrowa23 napisał(a):a my nic a nic nie wiemy na temat sedziow jacy sa ale stawke dla fany mamy mocna... a dla niny bardzo mocna bo tylko my bedizemy na ringu w jej klasie;P ktos cos wie o Panu Jerzym Mrugasiewiczu? nine sedziuje Pan Maciej Kozber i slyszalam e bardzo fajny sedzia ale czy nina w jego typie to zobaczymy;) Ooo to się spotkamy:cool3: chętnie Fane wygłaszcze jej gluty mi nie straszne:evil_lol: Quote
mrowa23 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 a ja jestem ciekawa jak sie dukowi uroslo...zostalo cos z malej kuleczki? Quote
KaRa_ Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 mrowa23 napisał(a):a ja jestem ciekawa jak sie dukowi uroslo...zostalo cos z malej kuleczki? Już nie taki słodki jak był, teraz spory facet z niego ;) Quote
panienkabubu Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Czy ktoś z Was będzie na tej wystawie i znajdzie chwilkę, żeby zrobić zdjęcie Bernardynom Krótkowłosym ? Głownie chodzi mi o suczkę z numerem: 119 :modla: błagam :cool3: ring 5 Quote
mrowa23 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='panienkabubu']Czy ktoś z Was będzie na tej wystawie i znajdzie chwilkę, żeby zrobić zdjęcie Bernardynom Krótkowłosym ? Głownie chodzi mi o suczkę z numerem: 119 :modla: błagam :cool3: ring 5 a 5 bedie kolo 6 ustawiony? bo na 6 bedzie fan wystawiana wiec moze da rade chyba ze fotograf bedzie musial smigac na 1 gdzie nina bedzie stala i sie wdzieczyla;) ps. czy macie juz potwierdzenie w domu zgloszenia?:> Quote
Viris Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 KaRa_ napisał(a):A mam pytanie bo z tego co wiem wystawa jest na zewnątrz a jak to wygląda z biletami dla widzów? bo ze mną tacy będą;)W zeszłym roku bilet dla zwiedzających kosztował chyba 5 zł, były jakieś ulgi chyba studenckie czy coś. Ja zaczynam żałować że mnie nie będzie :-( Quote
kika004 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 My z Ajką też tam jedziemy. Trochę się martwię bo to jej pierwsza wystawa w tym sezonie (ostatnia była w sierpniu) mam nadzieję ze nadal lubi tę atmosferę i że nie będzie padać bo moja księżniczka wtedy nawet z samochodu nie wyjdzie. ;) Chodź mam nadzieję że jakby co to wyjdzie. Jednak jeszcze nigdy w deszcz nie udało mi się jej namówić na spacer dłuższy niż 3 minuty. Pozdrawiam i życzę powodzenia Quote
Recommended Posts