Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Byłam rok temu, bardzo mi się podobało na tej wystawie. Okiem tylko i wyłącznie obserwatora widziałam super organizację. Niestety w tym roku nie planuję.

• 2 weeks later...
Posted

ja bede....grupa VI:) kurcze nie mogę się dodzwonić do związku a mam pytanie...czy ktoś z was wie: grupę VII sedziuja dwie osoby...ktora z nich sedziuje wyzły kontynentalne a ktora brytyjskie???

Posted

a my nic a nic nie wiemy na temat sedziow jacy sa ale stawke dla fany mamy mocna... a dla niny bardzo mocna bo tylko my bedizemy na ringu w jej klasie;P ktos cos wie o Panu Jerzym Mrugasiewiczu?
nine sedziuje Pan Maciej Kozber i slyszalam e bardzo fajny sedzia ale czy nina w jego typie to zobaczymy;)

Posted

mrowa23 napisał(a):
a my nic a nic nie wiemy na temat sedziow jacy sa ale stawke dla fany mamy mocna... a dla niny bardzo mocna bo tylko my bedizemy na ringu w jej klasie;P ktos cos wie o Panu Jerzym Mrugasiewiczu?
nine sedziuje Pan Maciej Kozber i slyszalam e bardzo fajny sedzia ale czy nina w jego typie to zobaczymy;)

Ooo to się spotkamy:cool3: chętnie Fane wygłaszcze jej gluty mi nie straszne:evil_lol:

Posted

mrowa23 napisał(a):
a ja jestem ciekawa jak sie dukowi uroslo...zostalo cos z malej kuleczki?

Już nie taki słodki jak był, teraz spory facet z niego ;)

Posted

[quote name='panienkabubu']Czy ktoś z Was będzie na tej wystawie i znajdzie chwilkę, żeby zrobić zdjęcie Bernardynom Krótkowłosym ?
Głownie chodzi mi o suczkę z numerem: 119

:modla:
błagam :cool3:
ring 5
a 5 bedie kolo 6 ustawiony? bo na 6 bedzie fan wystawiana wiec moze da rade chyba ze fotograf bedzie musial smigac na 1 gdzie nina bedzie stala i sie wdzieczyla;)

ps. czy macie juz potwierdzenie w domu zgloszenia?:>

Posted

KaRa_ napisał(a):
A mam pytanie bo z tego co wiem wystawa jest na zewnątrz a jak to wygląda z biletami dla widzów? bo ze mną tacy będą;)
W zeszłym roku bilet dla zwiedzających kosztował chyba 5 zł, były jakieś ulgi chyba studenckie czy coś.

Ja zaczynam żałować że mnie nie będzie :-(

Posted

My z Ajką też tam jedziemy.
Trochę się martwię bo to jej pierwsza wystawa w tym sezonie (ostatnia była w sierpniu) mam nadzieję ze nadal lubi tę atmosferę i że nie będzie padać bo moja księżniczka wtedy nawet z samochodu nie wyjdzie. ;)
Chodź mam nadzieję że jakby co to wyjdzie.
Jednak jeszcze nigdy w deszcz nie udało mi się jej namówić na spacer dłuższy niż 3 minuty.
Pozdrawiam i życzę powodzenia