anetek100 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 hmmm czyli pomalutku moge szykować się na zmianę tytulu??????;)czy jeszcze nie zapeszac? Quote
anetek100 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 chcialam tylko powiedziec,ze zaloguje sie zaraz na Tosi2 konto - mam pozwolenie i zmienie tytul u jacusia..chyba już czas..zawsze czekam by nie zapeszyc ale mam nadzieje,ze jest i juz bedzie na zawsze szczesliwy w nowym domku.Takze jak cos to nie Tosia2 buszuje po dogo tylko ja;) Quote
Pusiakowa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Nareszcie sie doczekales psiaku :loveu::loveu::multi::multi: Quote
kaja555 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 anetek, jest jakaś szansa, że będziesz miała dostęp do innych psów Dziewiałtowskiej, i teraz można by wziąć innego biedaka "na tapetę" i ogłaszać? Quote
anetek100 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 fot niestety nie ma póki co...brak netu u Tosi2 uniemożliwia..ja będę w wakacje w Warszawie więc będę mogla probić zdjęcia psiakom ale tylko tym Tosi2,zapytam o fotki Jacka a o Dziewiałtowskiej,no cóż musiałabym zapytać..gdyby był jakiś dt to można by wtedy coś kombinować..a tak to Pani Ewa nie ma gdzie zabrać tych psów,więc chociaż zawozi im czasem karmę lub jakiś koc.Jak bylam u nich rok temu to zawiozłam cały samochód szmat,kołder itp więc psiaki tam chociaż miały na czym leżeć i miały cieplej w nocy..ale jeśli będę rozmawiała,to podpytam,ale wiem,że wówczas ja będe musiała pilnować wątku i tych spraw a nie zawsze mam kontakt z Łomiankami,więc nie chcę zawieźć ludzi po prostu:( na stronie fundacji canis są psiaki pani Dziewialtowskiej,są krótkie opisy ale co to da.. Quote
MyrkurDagur Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 rita60 napisał(a):Nie doczekamy sie chyba tych fot:cool3: No właśnie... :cool3: Jak się miewa Bary... ??? Quote
rita60 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Cisza........ani fot,ani zadnej informacji,dziwne:shake: Quote
epe Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Rita! Tylko Tosia i jej mama,oraz Foksia mają tel.do pani Uli! Rozumiem,ze wszelkie info pani udziela osobom,które jej psa wyadoptowały i spisały umowę adopcyjną. Sama jestem ciekawa jak się Bary'emu wiedzie:razz: Można poprosić Anetek100,aby coś się dowiedziała,bo ma częsty kontakt z Tosią;) Quote
rita60 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 epe napisał(a):Rita! Tylko Tosia i jej mama,oraz Foksia mają tel.do pani Uli! Rozumiem,ze wszelkie info pani udziela osobom,które jej psa wyadoptowały i spisały umowę adopcyjną. Sama jestem ciekawa jak się Bary'emu wiedzie:razz: Można poprosić Anetek100,aby coś się dowiedziała,bo ma częsty kontakt z Tosią;) Napisze do Anetek100:razz: Quote
darunia-puma Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 co u barusia - jacusia naszego aniołka słychac ???? Quote
gonia66 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 :razz::razz::razz::razz::razz::razz:....................................... Quote
darunia-puma Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 czemu tu taka cisza? Co u Jacusia? Quote
Recommended Posts