Frotka Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Misia była ogłoszona w Gazecie Krakowskiej, z dużym zdjęciem (dziękujemy Foksi i Dżekusiowi). Nikt nie zadzownił...:-( Quote
Isadora7 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Frotka']Misia była ogłoszona w Gazecie Krakowskiej, z dużym zdjęciem (dziękujemy Foksi i Dżekusiowi). Nikt nie zadzownił...:-( Misia kurcze co jest? ładna, młoda, zdrowa.. Czemu jeszcze domek sie nie objawił? :-( Quote
Daga&Maks Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Przecież młode psy mają większe szanse na adopcję.Czemu nikt nie chce Misi :-( Quote
Frotka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Dziś Misia była w Gazecie Wyborczej (dziękujemy Camarze). Nikt nie zadzownił.... Quote
Patia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Misia jest cały czas u mnie na Allegro , wyrózniona Quote
Frotka Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Daga & Maks napisał(a):może dzisiaj ktoś się odezwie :-( Nikt..... :-( Quote
Isadora7 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Misiu ty jak Tomcio Paluch obserwowany przeze mnie nie masz na razie szczęścia. Oba zdrowe, młode, śliczne. Nawet podobni do siebie jesteście :p Quote
Isadora7 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Frotka napisał(a):Misiu, dlaczego nikt Cię nie chce? Podłamała mnie dziewczyna. Poszły mi niewidome pieski (z tych które śledzę), 10-12 letnie, ze sparaliżowaną nóżką (nie wspomnę o zdrowych). Oczywiście bardzo się cieszę, ale tez nie mogę pojąc co jest w Misi i w Tomciu Paluchu tak do niej podobnych, że nie mają domków. Młode ładne zdrowe psiaki:-(:-(:-( Quote
Frotka Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Bardzo proszeo pomoc w szukaniu dobrego domu dla Misi. Quote
Isadora7 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Misieńko Ślicznoto ty jeszcze tutaj? :-(:-(:-( Quote
jotpeg Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 widzialam dzisiaj Misie w Gazecie Wyborczej. moze... ktos odpowiedni... zobaczy. Quote
Isadora7 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 jotpeg napisał(a):widzialam dzisiaj Misie w Gazecie Wyborczej. moze... ktos odpowiedni... zobaczy. Oj tak, przydałoby się Quote
Romi Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Czy Misia to Bamba ?! Jeżeli tak, to poniżej zdjęcia zrobione po programie Kundle bury... Quote
Frotka Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Romi, dziękuję za zdjęcia. Msia (u nas: Bamba) była w "Kundlu". Dużą część programu przespała na plecach, z rozłożonymi nogami, w pozycji pełnego odprężenia. Wcześniej uporczywie próbowała przegryźć smycz (jest w tym mistrzem). Po programie pojechaliśmy z Romim :Rose::Rose::Rose: za Kraków, w pobliże Niepołomic, obejrzeć dom zainteresowany Misią. Niestety nic z tego nie wyszło po za tym, że Romi nabił sobie masę kilometrów i zarwał noc wożąc nas tam i z powrotem.:oops: Za to z ogłoszenia w Wyborczej zgłosiła się bardzo sympatyczna rodzina z Krakowa. W piątek byliśmy u nich z Misią na wstępnej wizycie, przede wszystkim po to, żeby Misia zapoznała się z 6-letnią suką - Manią. Wczoraj Misia została tam na stałe. Lepszego domu nie mogliśmy sobie wymarzyć. Warto było tyle czekać.:multi: Bardzo dziękuję Camarze, która zamieściła nasze ogłoszenie w GW. Dziękuję też Foksi i Dżekusiowi za wysyłanie ogłoszeń Misi do Gazety Krakowskiej. W najbliższym czasie obiecuję nie maltretować żadnej z Pań w kwestii psich ogłoszeń. :loveu: Chwilowo przestawiam się na koty. Znalazłam dziś rano dużego biało-czarnego kocura, bardzo mocno pogryzionego na pyszczku. Kot jest łagodny i bardzo lgnie do człowieka. Nie boi się psów. Nie zaczepia innych kotów. Umie korzystać z kuwety. Jest bardzo rozmowny. Może ktoś z forum szuka takiego przyjaciela? Na znalezienie poprzedniego właściciela nie ma co liczyć, bo kot błąka się w mojej okolicy od paru tygodni. Kobieta która czasem rzucała mu jedzenie rozwieszała ogłoszenia o znalezionym kocie ale nikt na nie nie odpowiedział. Quote
Recommended Posts