Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Frotka']Misia była ogłoszona w Gazecie Krakowskiej, z dużym zdjęciem (dziękujemy Foksi i Dżekusiowi). Nikt nie zadzownił...:-(

Misia kurcze co jest? ładna, młoda, zdrowa.. Czemu jeszcze domek sie nie objawił? :-(

Posted

Frotka napisał(a):
Misiu, dlaczego nikt Cię nie chce?

Podłamała mnie dziewczyna. Poszły mi niewidome pieski (z tych które śledzę), 10-12 letnie, ze sparaliżowaną nóżką (nie wspomnę o zdrowych). Oczywiście bardzo się cieszę, ale tez nie mogę pojąc co jest w Misi i w Tomciu Paluchu tak do niej podobnych, że nie mają domków. Młode ładne zdrowe psiaki:-(:-(:-(

Posted

Romi, dziękuję za zdjęcia.

Msia (u nas: Bamba) była w "Kundlu". Dużą część programu przespała na plecach, z rozłożonymi nogami, w pozycji pełnego odprężenia. Wcześniej uporczywie próbowała przegryźć smycz (jest w tym mistrzem).

Po programie pojechaliśmy z Romim :Rose::Rose::Rose: za Kraków, w pobliże Niepołomic, obejrzeć dom zainteresowany Misią. Niestety nic z tego nie wyszło po za tym, że Romi nabił sobie masę kilometrów i zarwał noc wożąc nas tam i z powrotem.:oops:

Za to z ogłoszenia w Wyborczej zgłosiła się bardzo sympatyczna rodzina z Krakowa. W piątek byliśmy u nich z Misią na wstępnej wizycie, przede wszystkim po to, żeby Misia zapoznała się z 6-letnią suką - Manią. Wczoraj Misia została tam na stałe. Lepszego domu nie mogliśmy sobie wymarzyć. Warto było tyle czekać.:multi:

Bardzo dziękuję Camarze, która zamieściła nasze ogłoszenie w GW. Dziękuję też Foksi i Dżekusiowi za wysyłanie ogłoszeń Misi do Gazety Krakowskiej.

W najbliższym czasie obiecuję nie maltretować żadnej z Pań w kwestii psich ogłoszeń. :loveu: Chwilowo przestawiam się na koty. Znalazłam dziś rano dużego biało-czarnego kocura, bardzo mocno pogryzionego na pyszczku. Kot jest łagodny i bardzo lgnie do człowieka. Nie boi się psów. Nie zaczepia innych kotów. Umie korzystać z kuwety. Jest bardzo rozmowny. Może ktoś z forum szuka takiego przyjaciela? Na znalezienie poprzedniego właściciela nie ma co liczyć, bo kot błąka się w mojej okolicy od paru tygodni. Kobieta która czasem rzucała mu jedzenie rozwieszała ogłoszenia o znalezionym kocie ale nikt na nie nie odpowiedział.