halgre Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Oglądałam :loveu: Tylko Morfi leżący taki inny mi sie wydał :evil_lol: hahaha... no tak :multi: Bannerek się znów pokazał - ciekawe na jak długo ...;) Quote
halgre Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Mi też znikały często ale najczęściej avatar :shake: A jak tam Dinduś ?? Strzelają jeszcze u was ?? Na wieczornym spacerze na początku było cicho, spokojnie - ale potem nagle ktoś znowu rzucił petardę i Dindek ogon pod siebie i tak rwał, że myślałam że go nie utrzymam :crazyeye:. A szedł ze mną sąsiad, ale z małym psiakiem, który też się boi wystrzałów - tyle tylko, że on mógł go wziąć na ręce i tyle... a ja musiałam Dindka targać - albo raczej on mnie :multi::multi: Jakoś doszliśmy do domu i odetchnęłam ... :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Mi też znikały często ale najczęściej avatar :shake: A jak tam Dinduś ?? Strzelają jeszcze u was ?? Quote
agaciaaa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witamy :multi: Jak tam Dindkowe zdrówko, już lepiej sie czuje? http://img520.imageshack.us/img520/5964/wparku26xii2008012azv8.jpg odpoczynek po spacerku oczywiście w łóżku :lol: :loveu: Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='halgre58']Na wieczornym spacerze na początku było cicho, spokojnie - ale potem nagle ktoś znowu rzucił petardę i Dindek ogon pod siebie i tak rwał, że myślałam że go nie utrzymam :crazyeye:. A szedł ze mną sąsiad, ale z małym psiakiem, który też się boi wystrzałów - tyle tylko, że on mógł go wziąć na ręce i tyle... a ja musiałam Dindka targać - albo raczej on mnie :multi::multi: Jakoś doszliśmy do domu i odetchnęłam ... :evil_lol: To zupełnie tak, jak Fialka, po wystrzale prostą drogą do domu biegiem. Biedne są psiaki w takim okresie... Quote
LadyK Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [CENTER]U nas nawet spokojnie było, nie strzelali bardzo :)[/CENTER] Quote
halgre Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='deer_1987']Witamy sie!! WiTAMY... :multi::multi::multi: [quote name='agaciaaa']Witamy :multi: Jak tam Dindkowe zdrówko, już lepiej sie czuje? http://img520.imageshack.us/img520/5964/wparku26xii2008012azv8.jpg odpoczynek po spacerku oczywiście w łóżku :lol: :loveu: Już lepiej :multi: Oczywiście, że w łóżku !!! A gdzieżby indziej ... :cunao:na podusiach :sleep2::sleep2: haha [quote name='jbk']To zupełnie tak, jak Fialka, po wystrzale prostą drogą do domu biegiem. Biedne są psiaki w takim okresie... Ano biedne - ale my chyba też, przynajmniej ja :p tak wtedy mną targa, rwie gdzie popadnie na oślep - a ja furgam jak szmata i patrzę tylko, czy jeszcze mam ręce na swoim miejscu ... :painting: :grin::grin::grin: [quote name='Owczarkowa']U nas nawet spokojnie było, nie strzelali bardzo :) Dzisiaj jak narazie spokojnie :roll:, ale zobaczymy wieczorem ... czy jakiś gówniarz nie wyjdzie sobie znów postrzelać...:mad::mad: Quote
halgre Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='jbk']A ile Dinduś waży? 25. kg i ma taką siłę, że amen :crazyeye: Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='halgre58']25. kg i ma taką siłę, że amen :crazyeye: No to jak Vadir :) A jak się idzie z dwoma, to jest katastrofa ;) Oczywiście, jak pociągną do przodu ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='halgre58'] Ano biedne - ale my chyba też, przynajmniej ja :p tak wtedy mną targa, rwie gdzie popadnie na oślep - a ja furgam jak szmata i patrzę tylko, czy jeszcze mam ręce na swoim miejscu ... :painting: :grin::grin::grin: No to tak samo ja mój wczroaj biegał za patykiem już wieczorem myśłam że wszytsko ucichło i żaden popapraniec się nie obudzi a tu wystrzelili se rakietkę i wybuchła akurat nad nami Barti w nogi bez smyczy był ja za nim dogoniłam go ale on dalej ucieka złapałam i zapięłam go dopiero na ulicy :shake::roll: I potem biegiem do domu bo sie cholerki zatrzymac nie dało :evil_lol: Quote
crazydaisy Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Vega na szczęście jako tako znosi wystrzały, choć nie powiem, jak strzeliło obok nas to również zaczęła ciągnąć jak szalona. Quote
Paulina_mickey Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 http://img355.imageshack.us/img355/2880/nowyrok2009035fl8.jpg Podobają mi się malamuty:loveu: Quote
halgre Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='jbk']No to jak Vadir :) A jak się idzie z dwoma, to jest katastrofa ;) Oczywiście, jak pociągną do przodu ;) Ja wieeem, bo do parku też przychodzą tacy z dwoma psami np. Bari z Korą i tak nieraz targają ... :eviltong: [quote name='anitaaa i bartis']No to tak samo ja mój wczroaj biegał za patykiem już wieczorem myśłam że wszytsko ucichło i żaden popapraniec się nie obudzi a tu wystrzelili se rakietkę i wybuchła akurat nad nami Barti w nogi bez smyczy był ja za nim dogoniłam go ale on dalej ucieka złapałam i zapięłam go dopiero na ulicy :shake::roll: I potem biegiem do domu bo sie cholerki zatrzymac nie dało :evil_lol: No, to jest wtedy kłopot... Dindek wczoraj wogle nie chciał z bloku wyjść wieczorem - mimo że żadnego wystrzału nie było ! Ale popołudniu strzelali jak nie wiem co :mad: [quote name='crazydaisy']Vega na szczęście jako tako znosi wystrzały, choć nie powiem, jak strzeliło obok nas to również zaczęła ciągnąć jak szalona. I pomyśleć, że przez prawie 4. lata Dindek miał *gdzieś* strzelanie i nagle teraz zaczął panikować ...:crazyeye: [quote name='jbk']Dzień dobry sobotnio :) Dzieńdobry niedzielnie :multi::multi::multi: [quote name='Paulina_mickey']http://img355.imageshack.us/img355/2880/nowyrok2009035fl8.jpg Podobają mi się malamuty:loveu: Może sobie spraw takiego ...:evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Czy ktoś będzie tu oglądał foty zimowe ?? Mam jeszcze noworoczne ... A w aparacie czekają jeszcze dzisiejsze :loveu: Niewiem, czy warto zmniejszać :p Quote
LadyK Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [CENTER]Ja chcę fotki oglądać :loveu:[/CENTER] Quote
taxelina Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ale sie starasz, cala historia!! wiecej fotek!!!! Quote
halgre Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Jest tu kawałek mojego słodkiego mordziaszka :multi: To oczywiście Nuka... Quote
Recommended Posts