Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Oglądałam :loveu: Tylko Morfi leżący taki inny mi sie wydał :evil_lol:

hahaha... no tak :multi:
Bannerek się znów pokazał - ciekawe na jak długo ...;)

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Mi też znikały często ale najczęściej avatar :shake: A jak tam Dinduś ?? Strzelają jeszcze u was ??
Na wieczornym spacerze na początku było cicho, spokojnie - ale potem nagle ktoś znowu rzucił petardę i Dindek ogon pod siebie i tak rwał, że myślałam że go nie utrzymam :crazyeye:. A szedł ze mną sąsiad, ale z małym psiakiem, który też się boi wystrzałów - tyle tylko, że on mógł go wziąć na ręce i tyle... a ja musiałam Dindka targać - albo raczej on mnie :multi::multi:
Jakoś doszliśmy do domu i odetchnęłam ... :evil_lol:

Posted

[quote name='halgre58']Na wieczornym spacerze na początku było cicho, spokojnie - ale potem nagle ktoś znowu rzucił petardę i Dindek ogon pod siebie i tak rwał, że myślałam że go nie utrzymam :crazyeye:. A szedł ze mną sąsiad, ale z małym psiakiem, który też się boi wystrzałów - tyle tylko, że on mógł go wziąć na ręce i tyle... a ja musiałam Dindka targać - albo raczej on mnie :multi::multi:
Jakoś doszliśmy do domu i odetchnęłam ... :evil_lol:

To zupełnie tak, jak Fialka, po wystrzale prostą drogą do domu biegiem. Biedne są psiaki w takim okresie...

Posted

[quote name='deer_1987']Witamy sie!!
WiTAMY... :multi::multi::multi:

[quote name='agaciaaa']Witamy :multi: Jak tam Dindkowe zdrówko, już lepiej sie czuje?
http://img520.imageshack.us/img520/5964/wparku26xii2008012azv8.jpg odpoczynek po spacerku oczywiście w łóżku :lol: :loveu:
Już lepiej :multi:
Oczywiście, że w łóżku !!! A gdzieżby indziej ... :cunao:na podusiach :sleep2::sleep2: haha

[quote name='jbk']To zupełnie tak, jak Fialka, po wystrzale prostą drogą do domu biegiem. Biedne są psiaki w takim okresie...
Ano biedne - ale my chyba też, przynajmniej ja :p tak wtedy mną targa, rwie gdzie popadnie na oślep - a ja furgam jak szmata i patrzę tylko, czy jeszcze mam ręce na swoim miejscu ... :painting: :grin::grin::grin:

[quote name='Owczarkowa']

U nas nawet spokojnie było, nie strzelali bardzo :)

Dzisiaj jak narazie spokojnie :roll:, ale zobaczymy wieczorem ... czy jakiś gówniarz nie wyjdzie sobie znów postrzelać...:mad::mad:

Posted

[quote name='halgre58']25. kg i ma taką siłę, że amen :crazyeye:

No to jak Vadir :) A jak się idzie z dwoma, to jest katastrofa ;) Oczywiście, jak pociągną do przodu ;)

Posted

[quote name='halgre58']
Ano biedne - ale my chyba też, przynajmniej ja :p tak wtedy mną targa, rwie gdzie popadnie na oślep - a ja furgam jak szmata i patrzę tylko, czy jeszcze mam ręce na swoim miejscu ... :painting: :grin::grin::grin:

No to tak samo ja mój wczroaj biegał za patykiem już wieczorem myśłam że wszytsko ucichło i żaden popapraniec się nie obudzi a tu wystrzelili se rakietkę i wybuchła akurat nad nami Barti w nogi bez smyczy był ja za nim dogoniłam go ale on dalej ucieka złapałam i zapięłam go dopiero na ulicy :shake::roll: I potem biegiem do domu bo sie cholerki zatrzymac nie dało :evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']No to jak Vadir :) A jak się idzie z dwoma, to jest katastrofa ;) Oczywiście, jak pociągną do przodu ;)
Ja wieeem, bo do parku też przychodzą tacy z dwoma psami np. Bari z Korą i tak nieraz targają ... :eviltong:

[quote name='anitaaa i bartis']No to tak samo ja mój wczroaj biegał za patykiem już wieczorem myśłam że wszytsko ucichło i żaden popapraniec się nie obudzi a tu wystrzelili se rakietkę i wybuchła akurat nad nami Barti w nogi bez smyczy był ja za nim dogoniłam go ale on dalej ucieka złapałam i zapięłam go dopiero na ulicy :shake::roll: I potem biegiem do domu bo sie cholerki zatrzymac nie dało :evil_lol:
No, to jest wtedy kłopot... Dindek wczoraj wogle nie chciał z bloku wyjść wieczorem - mimo że żadnego wystrzału nie było ! Ale popołudniu strzelali jak nie wiem co :mad:

[quote name='crazydaisy']Vega na szczęście jako tako znosi wystrzały, choć nie powiem, jak strzeliło obok nas to również zaczęła ciągnąć jak szalona.
I pomyśleć, że przez prawie 4. lata Dindek miał *gdzieś* strzelanie i nagle teraz zaczął panikować ...:crazyeye:

[quote name='jbk']Dzień dobry sobotnio :)
Dzieńdobry niedzielnie :multi::multi::multi:

[quote name='Paulina_mickey']http://img355.imageshack.us/img355/2880/nowyrok2009035fl8.jpg
Podobają mi się malamuty:loveu:
Może sobie spraw takiego ...:evil_lol::evil_lol:

Posted

Czy ktoś będzie tu oglądał foty zimowe ??
Mam jeszcze noworoczne ... A w aparacie czekają jeszcze dzisiejsze :loveu: Niewiem, czy warto zmniejszać :p