Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jbk napisał(a):
Jak się czuje dziś Dinduś?

Owczarkowa napisał(a):
Byliście u weta już?

No... jestem :multi: Dinduś czuje się lepiej. U weta byliśmy oczywiście zaraz po spacerze.
Dindek dostał dwa zastrzyki i musimy chodzić na dalsze - codziennie aż do Nowego Roku. W wolne dni dostanie do domu zastępcze tabletki.
Ma też podwyższoną temperaturę (39 st.)
Nie została stwierdzona żadna grypa żołądkowa, ani zapalenie gardła (co też było możliwe). Poprostu coś zeżarł w parku napewno i ...tyle. W drodze do weta dostał nawet biegunkę.

Posted

halgre58 napisał(a):
No... jestem :multi: Dinduś czuje się lepiej. U weta byliśmy oczywiście zaraz po spacerze.
Dindek dostał dwa zastrzyki i musimy chodzić na dalsze - codziennie aż do Nowego Roku. W wolne dni dostanie do domu zastępcze tabletki.
Ma też podwyższoną temperaturę (39 st.)
Nie została stwierdzona żadna grypa żołądkowa, ani zapalenie gardła (co też było możliwe). Poprostu coś zeżarł w parku napewno i ...tyle. W drodze do weta dostał nawet biegunkę.

Tak to jest, jak ludzie wyrzucają jakieś kanapki, wyrzute gumy, śmieci i inne pier.doły! :shake::shake::shake::shake::shake::shake:

Posted

NUTELLASTELLA napisał(a):
halgre58, to psisko jest cudne! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

http://img139.imageshack.us/img139/1715/wparku26xii2008188kx7.jpg

Widzę, że jesteś wilczkomaniaczką ... haha Tak, pies (Dżeki) jest śliczny :loveu:

Izabela124. napisał(a):
Witam się
foteczki miód, cud malina:loveu:
Jak Dinduś się miewa?

Kurde... aż dostałam smaka na maliny ... :multi::multi::multi:

Posted

halgre58 napisał(a):
Widzę, że jesteś wilczkomaniaczką ... haha Tak, pies (Dżeki) jest śliczny :loveu:

wiesz nie każdy pies taki mi się podoba, ten wyjątkowo przypadł mi do gustu. :loveu::loveu::lol::cool3:

Posted

halgre58 napisał(a):
Dziękuję :loveu: Tylko, że to nie są husky :shake: Nuka i Morfi są rasy alaskan malamut.

Ale bardzo podobne są do siebie! taak... :lol: przepraszam.
Ale tak, czy siak i tak mi się podobają!

ZAPRASZAM DO GALERII!:loveu::cool3:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Nuka i Morfi to chyba najwierniejsi kumple na każdym spacerku
chyba dotrzymują wam towarzystwa :loveu::loveu::loveu: I jak się czuje
Dinduś obecnie ??
Gorączka trochę spadła :multi: Jeszcze jutro na zastrzyki, a na Nowy Rok dostaniemy 1,5 tabletki zamiast zastrzyku.
A Morfi owszem jest codziennie, Nuka nie zawsze - to zależy, na jaką zmianę pracuje jej pańciuś. Jak ma na rano - to chodzi jego żona, ale nie do parku.

[quote name='Owczarkowa']

Morfi pozwala Dindusiowi na wszystko :eviltong: Dindek go łapie za ucho, za ogon, za łapę, wchodzi na niego itd., itp. Nieraz się z nich uśmiejemy !

[quote name='jonQuilla']Szczęśliwego Nowego Roku już teraz przyszłam życzyć :) :loveu::loveu:

Dziękujemy serdecznie !!!!!!!!!!!!!! Ja będę życzyć jutro :multi::multi:

[quote name='deer_1987']Witam sie dzisiaj :D
A witam ...:multi: