Bartiśkowa_ Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ale się zgrali :evil_lol: Świetne zdjęcia :loveu: Aha my też mocno trzymamy kciuki za Dindusia :cool3: Quote
jbk Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Fajny filmik ;) Nasze też uwielbiają pod nogi włazić akurat, jak foty robię albo filmy ;) Quote
halgre Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='agaciaaa']I racja, lepiej dmuchać na zimne ;) No tak, szczególnie przy chorobie Dindka:roll: [quote name='anitaaa i bartis']Ale się zgrali :evil_lol: Świetne zdjęcia :loveu: Aha my też mocno trzymamy kciuki za Dindusia :cool3: haha... dziękujemy :multi: [quote name='jbk']Fajny filmik ;) Nasze też uwielbiają pod nogi włazić akurat, jak foty robię albo filmy ;) Ale to się wkurzyć można :mad: Zupełnie jakby tam miejsca nie było :eviltong: a taaaaaaaaaaaki teren !!!!!!!!! [quote name='deer_1987']No to zdrowie slemy!!!! Dzięki :loveu: Jutro jak tylko wrócimy od doktorka - to napiszę co i jak :p Quote
halgre Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 YouTube - W parku - 28 XII 2008 002 Quote
halgre Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Oooo:crazyeye: znalazłem piłeczkę :multi: Mam taką samą, tylko kolorową :loveu: No to ja jej raczej popilnuję :multi::multi::multi: Quote
LadyK Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='halgre58']Dindek coś chory jest :-( W nocy dwa razy wymiotował. Dzisiaj myślałam, że jest już dobrze bo w parku się chętnie bawił i właśnie 15. minut temu znowu zwymiotował ! Dziwne - bo biegunki nie ma, a wymiotuje w większości nie strawioną karmą (całe chrupki)... Co to może być ? Jutro przejdziemy się do jego doktorka - będzie miał odrazu spacer, bo do weta idzie się też przez park tam i z powrotem... Martwię się, co mu jest :sad: Może to psia grypa żołądkowa? Bo ostatnio dość dużo psów to ma...:shake: Quote
halgre Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Może się jednak trochę pobawię ? A cooo tam ... :eviltong: Idzie Szaman ... :mad: Eee tam, nie zabierze mi piłeczki ... :shake: Narazie mogę się nią bawić :multi::multi: Quote
halgre Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='Owczarkowa'] Może to psia grypa żołądkowa? Bo ostatnio dość dużo psów to ma...:shake: Kurcze... nie strasz :diabloti: Ostatnio grypę żołądkową miała koleżanka, ale miała przy tym też biegunki krwawe, a Dindek nie ma wcale - tylko wymioty... Może u psów jest inaczej ? Quote
halgre Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 I po piłeczce :placz: Zwinęli mi piłkę i teraz się o nią kłócą :evil_lol: Nuka zabrała mnie, a Morfi chciał zabrać Nuce :eviltong: ale Nuka nie dała się :shake: i teraz się kłócą :mad: Quote
LadyK Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='halgre58']Kurcze... nie strasz :diabloti: Ostatnio grypę żołądkową miała koleżanka, ale miała przy tym też biegunki krwawe, a Dindek nie ma wcale - tylko wymioty... Może u psów jest inaczej ? U psów podobno są same wymioty - bez biegunki - nie chcą jeść i ogólnie są osłabione. Nawet chyba kilka psów na dogo (z tych co znam) to ma ostatnio. Quote
halgre Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Teraz to już wojna ...:diabloti: A jeszcze ze szczekaniem biegnie ich rozdzielać mały Tuptuś ... hahaha Ale walka :mad: A ten facio w brązowej kurtce szybko biegnie po swojego Tuptusia :evil_lol::evil_lol: I taka se mała piłeczka stała się przyczyną wybuchu wojny :grin::grin: Quote
zuzolandia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 A moze ma chore gardelko..nazarl sie sniegu i stad te wymioty...to wlasnie czesty objaw stanu zapalnego gardla .... witajcie poswiatecznie :loveu: Quote
halgre Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 No i ... koniec wojny :multi::multi::multi: Ofiar śmiertelnych - brak; rannych - brak :mdrmed::mdrmed: A takie powiedzenie: "gdzie dwóch się bije - tam trzeci korzysta" - napewno każdy zna :multi: - i proszę, jak to się sprawdza: Tuptuś wraca do domu ... :roll: My już też się zbieramy :p Quote
halgre Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 No i jesteśmy już przy moim bloku ;) Taki popękany jakiś - chyba się nie zawali :evil_lol::evil_lol: Nuka z Morfim idą trochę dalej, a my będziemy wchodzić już do bloku :p Quote
halgre Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Dindek czeka, aż otworzę drzwi :lol: No i już w domku :multi::multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Dindś to niezły spraciarz :evil_lol: Bez bitwy zgarnął piłeczkę :loveu: http://img379.imageshack.us/img379/7711/wparku26xii2008276iu4.jpg A myślałam że Dinduś już wogule na polu nie odpoczywa bo ciagle w ruchu zdjecia :evil_lol: A tu proszę nawet najtwardsi kiedyś muszą odpoczać :loveu: Quote
halgre Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 I jeszcze Dżekuś: K O N i E C !!! Quote
halgre Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='Owczarkowa'] U psów podobno są same wymioty - bez biegunki - nie chcą jeść i ogólnie są osłabione. Nawet chyba kilka psów na dogo (z tych co znam) to ma ostatnio. Dindek je i nie jest osłabiony, co widać choćby na filmikach :shake: [quote name='zuzolandia']A moze ma chore gardelko..nazarl sie sniegu i stad te wymioty...to wlasnie czesty objaw stanu zapalnego gardla .... witajcie poswiatecznie :loveu: Witam :loveu: Zobaczymy, co powie jego doktorek jutro :roll: Quote
halgre Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Dindś to niezły spraciarz :evil_lol: Bez bitwy zgarnął piłeczkę :loveu: http://img379.imageshack.us/img379/7711/wparku26xii2008276iu4.jpg A myślałam że Dinduś już wogule na polu nie odpoczywa bo ciagle w ruchu zdjecia :evil_lol: A tu proszę nawet najtwardsi kiedyś muszą odpoczać :loveu: On chyba obserwuje tą bitwę :D:D i myśli już jak zgarnąć im spod nosa ten łup wojenny :mdrmed::mdrmed: To cwaniak, jakich mało :multi::multi: Quote
jonQuilla Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 witam :multi::multi::loveu: wszystkie zdjęcia oglądnięte :) :cool3::cool3: znów zaśnieżyło Was z lekka...u Nas ni widu ni słychu po śniegu ... ehhh :) pewnie spadnie pod koniec marca jak w zeszłym roku :evil_lol: Quote
halgre Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='jonQuilla']witam :multi::multi::loveu: wszystkie zdjęcia oglądnięte :) :cool3::cool3: znów zaśnieżyło Was z lekka...u Nas ni widu ni słychu po śniegu ... ehhh :) pewnie spadnie pod koniec marca jak w zeszłym roku :evil_lol: Kto wie, może tak być nie tylko u was... :loveu: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 halgre58, to psisko jest cudne! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://img139.imageshack.us/img139/1715/wparku26xii2008188kx7.jpg Quote
Recommended Posts